Dühödt vagdalkozása minden morális mértéket elvet, amikor „az ősi magyar virtus” nevében lényegileg kitessékeli Magyarországról a magyar állampolgárok tízezreit. Morvai Krisztina szépnek és kívánatosnak tartja, hogy az ANTISZEMITIZMUS (csupa nagybetűvel!) és fasizmus érintettjei félelemben éljenek saját hazájukban, sőt – továbbmenve ennél – szépnek tartaná, ha „becsomagolnák legendás bőröndjeiket” és bőröndöstül távoznának innen mielőbb.
Tripla vagy semmi. (na jó a dupla is elfogadható, vagy méág a szóló is, de azért ugye... A szadi ki, a Jobbik be, kétharmad abszolválva. Ez volna az optimális 10-től.
Hajrá magyarok, hajrá Magyarország!:-)*
*ezért, e célért egy kicsit befoghatná Morvai. Cserébe akár rá is szavazok az EP választásokon:-)
Merjünk nagyot álmodni:-) A Fidesz-Jobbik kétharmad okán olyan sikítozás lesz majd itt, hogy az valami csuda! Már előre dörzsölöm a tenyeremet. Ráadásul ugye a ballib is tisztában van azzal, hogy nem változott a régi hozzáállás: "a hatalmat nem szégyellni kell, hanem élni vele".
Csak el ne basszák már nekem a Jobbikosok a jó szereplést, és hát az ilyenek, amit alant olvashatunk pont ezirányba mutatnak.
Akár... de nem őket fogják elővenni. A mentelmi jogot konkrét, egyedi esetekre bírálják el. Eleve onnan indulunk, hogy jó eséllyel a szocik minimum harmada, meg az összes szdsz-es kiesik. A főkolomposok persze listán bent lesznek, miattuk érdekes az egész.
Feles törvényekkel is el lehet kormányozni, nem ez a lényeg, hanem az elszámoltatás az elmúlt (akkor már) 8 évért, és két legyet ütve egy csapásra, a rendszerváltás lezárása.
Én teljességgel öncélúnak vélem e levelet, meg olyan zsigeri is. Ez utóbbi persze nem baj, ha a szadis holdudvar a célpont:-), de az előbbivel már gond van. Az élvezetér pusztán nem kéne kottáznia az ellent, főleg nem zsidós vonalon. Hisz a MIÉP ezért jelentéktelenedett el, a zsidózással nem lehet szavazatokat nyerni. Illetve olyan 2%-ot talán, de hát a Jobbik nagy újítása pont ez volt, hogy a radikálisokat nem e zászló alatt fogja egybe, ezért is előzi már a szadit. Kár volna e pozíciókat veszélyeztetni, mert előre láthatóan a 2/3-hoz szükségünk van a Jobbikra. Erre lebasszák nekem még ilyen hülyeségekkel, hát hogyan lesz meg az alkotmányozó többségünk!?:-)
Még mielőtt rákontrázna bárki, hogy egy átfogalmazás során rossz helyre beszúrni egy szót legalább olyan súlyos hiba, mint a magyart folyton nagy kezdőbetűvel írni. ;)
Elütésért, betű kimaradásért, többletért, pld. elég gáz szólni, ugyanis veled is bármikor megeshet
Elnézést kérek, ha jogtalanul gúnyoltam bárkit, akinek valamilyen furcsa okból éppen a mindig "magyar" szó és származékai leírását megkezdve az m betű leütésével egyidejűleg másik keze véletlenül folyton a Shiftre kerül.