Keresés

Részletes keresés

Mse2005 Creative Commons License 2009.01.19 0 0 216
amíg volt védekezésünk -volt ereje a fiúknak- volt kapusteljesítmény is, Nándi kiválóan védett az első félidőben, talán kb egy szinten Stokival, Puljezevics is megfogott egy pár fontos labdát, csak nem éltünk vele. Szerintem a kapusainkkal nem volt gond.
Előzmény: Omega12 (215)
Omega12 Creative Commons License 2009.01.19 0 0 215

Eddig ahogy láttam a meccseket az a tapasztalat, hogy kapus poszton az összes nagycsapat előttünk jár. Hihetelen mennyiségű ziccert és átlövést védenek. A szlovákok sem csináltak semmi különöset, csak volt egy kapusuk.

Reméljük a mi kapusaink is összeszedik magukat.

Jaguar_Paw Creative Commons License 2009.01.19 0 0 214
Én Hajduból az érettségit sem nézném ki
Előzmény: ZOLCSI (208)
Mse2005 Creative Commons License 2009.01.19 0 0 213
sajnos eddig nem sokat mutatott Tomi :((
Előzmény: rich.mond (209)
Mse2005 Creative Commons License 2009.01.19 0 0 212

de legalább védekezésben becserélte volna Mocsait, ha már támadásban nem akart változtatni...

áááááá

Előzmény: Tonio.Kröger (196)
rich.mond Creative Commons License 2009.01.19 0 0 211

Horvátország csak egy góllal verte Koreát-hasonló körülmények között.

Attól még Horvátország és Korea nem egy kategória.

Előzmény: csaba26 (205)
josepapa Creative Commons License 2009.01.19 0 0 210
Mert nem hitte el a védő, hogy elvállalja onnan. Ez volt a gond az egész 2. félidős védekezésünkkel...
Előzmény: rich.mond (209)
rich.mond Creative Commons License 2009.01.19 0 0 209

Eh, sehol senki a kapuig.A világ tíz legjobb szélsője között van Ivácsik Tomi, persze, hogy el kell lőni a zicccert -a bírók úgysem hagyták volna, hogy végig labdázgassunk.

Bevágja, kettő közte, kész, megvan. A baj az, hogy ez a ziccer csak egy volt többi húsz kihagyott közül.

Érdekes, ha fölé megy, akkor majdnem le is telik az idő, míg kihalásszák a védőhálóból.

Azt sem értem, hogy Sulcot miért nem lehetett leütni a kilencesnél.

Előzmény: ZOLCSI (204)
ZOLCSI Creative Commons License 2009.01.19 0 0 208

Tök mindegy hol vagyunk! Ilyen amatőrséget egy serdülő csapat sem követhet el.

Ilyen az, amikor nem a barcelona, vagy a Ciudad hanem a TF tanszékéről egy aktakukac érkezik a kispadra.

Előzmény: csaba26 (205)
rich.mond Creative Commons License 2009.01.19 0 0 206

Jah, az a szomorú, hogy ez a szlovák csapat egyébként gyenge. Ennyi ziccert, hetest kihagyni...áááá...

Amúgy Mocsai azért nem egy afféle GYP-s játékos, hogy ne tudná akár egész meccsen pótolni Nagy Lacit egy középszerű ellenfél ellenében.Védekezésben nyugodtan játszhatott volna.

csaba26 Creative Commons License 2009.01.19 0 0 205

idegeskedtek ezen az X-en

Minek? Szlovákia ellen értük el. Akkor most Hol vagyunk a horvát francia spanyol svéd négyestől? Elég messze.

ZOLCSI Creative Commons License 2009.01.19 0 0 204

Ebben a helyzetben nem!!!

Tartani kellett volna a labdát, semmi esetre sem úgy ellőni, hogy esély legyen leindításra! Ha még vezetgeti a labdát 5 mp_ig, majd kidobja a sarokba, meg van a meccs.

Előzmény: rich.mond (169)
Tonio.Kröger Creative Commons License 2009.01.19 0 0 203

Ha a románok megverik - ezt az amúgy nem túl jó - szlovák csapatot, akkor ez a pontvesztés nem fog számítani, mert nem visszük tovább az ellenük való eredményt, de ez a meccs elgondolkodtató...

Előzmény: korieander (202)
korieander Creative Commons License 2009.01.19 0 0 202
"Az összes többi belső ember 60 percig játszik, aztán aszongya, "nem mertem belenyúlni". Vicc."

hát ez a csúcs...nem vette észre h 40 percig sömeccs komolyságú derbi volt?? (a szlovákok negyed óra alatt 5ször találták el a kaput)

Mocsai pl. már x világversenyen oldotta meg Nagyla helyettesítését (a szlovákoknál picit komolyabb csapatok ellen is)... na mindegy..hál istennek kiszenvedtünk 1 xet ami nekünk jó...
Előzmény: Tonio.Kröger (196)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.19 0 0 201
Hetekkel is vezettünk...
Előzmény: zsolt1973 (200)
zsolt1973 Creative Commons License 2009.01.19 0 0 200
Azt hittem, hogy csak a csajok tudnak ilyeneket, hogy egyik meccsen visszajönnek -6-ról, a másikat meg ikszre hozzák +6-ról...Nagyon instabil a játékunk, parádés és félelmetesen gyenge peridódusok váltakoznak...
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.19 0 0 199
Óóó, és hol vannak még akkor a franciák!
Előzmény: 1899Martin (197)
josepapa Creative Commons License 2009.01.19 0 0 198
Pontosan. Az a gond egyébként, hogyha nem tud szusszani egyet aki kezd fáradni, akkor a ziccer sem fog bemenni, mert nincs elég oxigén az agyban, gyengébb a koncentráció. Stockl jó kapus, de meg lehet nézni, hogy azokat a heteseket és ziccereket fogta leginkább, amik nem voltak jól lőve...Vagyis fáradtság, vagyis csere...
Előzmény: korieander (192)
1899Martin Creative Commons License 2009.01.19 0 0 197
Abban a tekintetben szerencsénk van, hogy egy nap pihenő után játszunk csak az argentínokkal... Már előre félek attól a meccstől...
Tonio.Kröger Creative Commons License 2009.01.19 0 0 196

Egyetértek. Se Nagy, se Ilyés, se Gál nagyjából egy percet se pihen. Ez a cserenélküliség duplán rossz: akik játszanak, elfáradnak, a cserék meg nem tudnak játékba lendülni. Hajdu egyedül irányító poszton mer cserélni, az meg kevés. Az összes többi belső ember 60 percig játszik, aztán aszongya, "nem mertem belenyúlni". Vicc.

Skala legalább cserélgetett...

No de nem csak Hajdu saras, hanem a játékosok is. Például Putics, amilyen flegmán lőtte a hetest (hangsúlyozom, nem az a gond, hogy kihagyta, hanem az, ahogy lőtte), remélem, a következő meccsen fel lesz zavarva a lelátóra, és játszik Katzirz, ő legalább védekezni is tud.

Oké, hogy Nagy Lacinak megy, de Mocsai miért nem játszik egy percet sem? Jó, tegnap 3 percet játszott (hűűűha), de ma egyet sem. Akár jobbszélre is bejöhetett volna (ahogy Borsos fel is vetette), mert ma Iváncsik Tomi nem villogott (nem csak a végén kihagyott helyzete miatt, hanem amúgy sem).

Előzmény: korieander (186)
puntik Creative Commons License 2009.01.19 0 0 195

Bosszantó módon hagyta felállni a padlóról ellenfelét a magyar válogatott, Szlovákia szívósan küzdve jött fel, és megérdemelten szerzett pontot a dekoncentrált, fantáziátlan magyarok ellen.............,  http://sport.aktuality.sk/halove-sporty/hadzana/hadzana-ms-slovaci-ozili-remiza-s-madarskom-je-nad-zlato  -most

kepzeld el, aranyat er a dontetlen a /šPORT -AKTUALITY/ szerint.Puntik.CZ/SK.

josepapa Creative Commons License 2009.01.19 0 0 194
Ez azért nem ennyire egyértelmű, Mocsai és Zubai jó 2. emberek a posztjaikon, Putics fiatal, de oda kell engedni néha...
Előzmény: Omega12 (189)
enndru Creative Commons License 2009.01.19 0 0 193
Nem a végén kell cserélni, hanem folyamatosan forgatni a csapatot.
Előzmény: josepapa (185)
korieander Creative Commons License 2009.01.19 0 0 192
és?? 20 perc alatt dobtak a szlovákok 3 gólt, nyugodtan lehetett volna váltani és hasznosabb is lett volna Nagíy L. vagy Gál hsa 5-10 perc szusszanás után visszajönnek frissebben (esetleg megbeszélik a padon h hova lőjenek Stohlnak...
Előzmény: Omega12 (189)
josepapa Creative Commons License 2009.01.19 0 0 191
Persze, ez a meccs agyon volt nyerve az első félidőben, csak sajnos jött a második:(
korieander Creative Commons License 2009.01.19 0 0 190
persze ahhoz képest h simán állhatnánk már 2 zakóval nagy valószínűséggel viszünk tovább 2 pontot a középdöntőbe (ezeket a románok verni fogják)...

eddig mindig a csoportmeccseken parádéztunk a középdöntőkre elfogytunk, reméljük most fordított lesz a felállás
Omega12 Creative Commons License 2009.01.19 0 0 189
Sajnos nincs meg a minőségi csere. Sem Putics sem Zubai, sem Mocsai nem ér fel egyik ember tudásához sem.
Omega12 Creative Commons License 2009.01.19 0 0 188

Akárcsak Argentina ellen a szlovákoknál most is Stochl volt a nyerő. Ismét a kapusok közti különbség döntött. Sajnos azt kell mondjam Puticcsal csak sűrűbben vagyunk. Továbbá örüljünk, hogy az első félidő végén a játékvezető nagyvonalúan elnézett Gál Gyula alattomos odacsúszása fölött.

Egy ilyen Stochl képességű kapus nálunk is jól jönne. Általában ő ezt a szintet szinte mindig hozza, amíg nálunk, ha jó periódust fognak ki a kapusok, akkor gólt sem lehet nekik lőni, ha pedig egy gyenge napot, akkor így járunk mint ma. Tegnap is akkor jött a fetámadás mikor Puljezevics elkezdett védeni. Ma pedig akkor estünk vissza, mikor kapusaink abbahgyták a védést. Akármilyen a védekezés, a kígyótérről ezen a szinten nem szabadna gólt kapni. Egyet sem nemhogy ennyit mint ma tettük.

Traubi Creative Commons License 2009.01.19 0 0 187
Azt hiszem ma két helyen is befértem volna a válogatottba: ülhettem volna én is a kispadon. Vagy dobhattam volna én a heteseket. Rosszabb se így se úgy nem lett volna ennél az biztos...
korieander Creative Commons License 2009.01.19 0 0 186
nem ott...az első félidőben megnyerhettük volna a meccset a sok ziccerrel...
f@szért nem tudja Hajdu forgatni a csapatot (Skaliczki ebben anno jó volt), qrvára elfogy a szufla ha nem cserélünk a belső posztokon soha (Gál, Nagy, Ilyés)
Előzmény: josepapa (177)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!