Én is. Okkersárgába a sártól. A sátorok és matracok még mindég száradnak a garázsban.:(( De azért jó volt. Ha sütött volna a nap,tovább maradunk. De egy száraz cuccunk sem maradt. Irány volt hazafelé,mint a betegséget kapni.:((
Szólt a "gyerek",hogy kap egy kis szabit,menjünk el sátorozni.:))
Elmentünk.:))-:((
Fogási élmény az volt,de az időjárás az kritikán aluli,habár tudtuk,hogy mi várható.
Képek:
Megérkezés,még jó időben.:)) Peca külön utakon,nekem egy hari: A gyerek rátalált a csukákra: Kezdődött a szar idő. összepakolás a napernyő alá,hogy az eső kevésbé érjen. De azért még kitartottunk tegnapig. Az eredmény a harin kívül.:
nagyon nyomos erv kell, h. en megegyszer a sorira letegyem a hajom :-( 12-13 nal egnek all az orra, van majdnem egy meteres hullam mögötte es nem lehet normalisan ülni-allni. ha meg egy picit odatolok, akkor 18, de onnan elkezdi kiemelni a segget es 20m mulva mar 25-tel megy. hullam eltunik, szinte mar siklik.
anyjat a hulye szabalynak. (min. sebessegem 7-8 km/ora, az 5os hatart keptelen vagyok betartani)
de legalabb tele a sori letötött es ustzo pillepalackkal es karoval
masik elmeny az volt, hogy meg kellett varnom indulas elott, amig vki kiszedi a hajojat es elhuz, mert nem fert el az auto a parton.
Szeretném megkérdezni mi a a teendő lejárt a kishajó jogsim valamint eladtam a csónakmotort be kell e jelenteni vagy elég lesz majd akkor ha veszek egy másikat? Még érvényes a hajólevél 2016-ig.
Azt a gumiharmonikát nem volt semmi a helyére felhúzni. A focitól a vv-ktől és az egyéb sorozatoktól feláll a szőr a hátamon. Mondjuk nem is tv-zek, max heti 1 órát Csak a technikai benzingőzös sportok érdekelnek.