8. alkalommal kerül megrendezésre a férfi kézilabdázók kontinensbajnoksága. Magyarország a C. csoportban Németországgal, Spanyolországgal és Fehéroroszországgal mérkőzik a 8 közé jutásért.
Értelmes dolgokról beszél és kérdezi ZsigaGyulátl. Az a baj, hogy ez a csapat, ma beadta a csődöt. A legrosszabbkor. Nyeri kellett volna. Höülye indok, hogy elfáradtk, nem?
Holnap lesz esélyünk? em tuom. Nagyon kicsi az eslye annak, hgy meg lehessen csinálni..
Ezt mondtam a németek elleni meccs után, amikor itt a torkomnak ugrottak páran.
(Mondjuk a németek után a fehéroroszok ellen még nyertünk.)
Be volt szarva az egész csapat, nem mertek kapura lőni. Azt meg elejétől nem értem, hogy a 209 centis Nagy Laci, aki talpon akkora, mint más felugorva, miért nem mer 9 m-ről kapura lőni? Ráadásul a játékosaink nem tudnak akkorát ugrani, hogy a papírlapot ki lehessen húzni a talpuk alól.
Ökörség volt okat pihentetni a két Iváncsikot meg Nagy Lacit, amikor látszott, hogy a cseréknek nem megy. Eklemovicsot meg ezért kár volt honosítani. Ezt hazai anyagból is kihoztuk volna.
Nagyon hiányzott egy Ivo Diaz meg egy Carlos Perez. És túl sok volt a Gál Gyula.
Az izlandi kapus nem volt jó, belelődöztuk a labdát. Ennél én jobban dobok (na jó, mondjuk én mocskos jól dobok :-), pedig én csak sulibajnokságban játszottam pár évet valamikor a honfoglalás környékén.
de mit jelent akkor a "Top continent at the Worlds (Europe)"? sztem ha valaki megnyeri a 2-7ből akkor mindenki feljebb lép egyet. és akkor akkor a tcatw (europe) sztem mi leszünk..
ha megnézed lejjebb a nőknél minket a vb-5-6 helyre tesznek, mert annyi a csúszkálás..
Nem. A selejtezőt a vb2-7 játsza majd, illetve a két legjobb európai csapat, aki nem szerzett még kvótát. Ha a vb2-7 nyeri az eb-t, akkor Izland kap selejtezős helyet.
Az eb helyekért 3 válogatott csatázik még: Norvégia, Svédország és mi. Mivel a norvégok is leszoptak ma a szlovénektől, így velük játszhatunk a selejtezőért esetleg.
Persze van még sok variácó. Egyrészt meg kellene verni a franciákat. Ez esetben lehet szurkolni a svédeket, akik ha megverik a németeket, akkor az 5. helyért játszunk. Ha a németek győznek, akkor a 7ért. Nagy gáz akkor van, ha nem nyerünk holnap, mert akkor csak a 9. helyért játszhatunk. (az izland/spanyol kettősből akkor valaki megelőz)
ha minden igaz, akkor olimpiára úgyis ki lehet jutni, hogy a legjobb európai válogatott a vb-n... Ami most ugye a 8. Izland, de ha valaki megnyeri az eb-t azok közül akik a vb-ről amúgyis selejtezősek lennének, akkor Izland "hetedik" lesz, amivel a legjobb európai a válogatott, azaz a 9. Magyarország lenne...
Engem az dühit a legjobban hogy mindig olyan szituban szurjuk el az egészet, amikor nagyon sokat nyerhetnénk egy apró győzelemmel. Tavaly az oroszokat kellett vna megverni, akiknél erősebbek vagyunk, és máris ott lettünk vna a legjobb 8 között. Persze nem sikerült. Most meg Izlandot, és hnap a franciák ellen számukra érdektelen meccsen meglepni őket. Hihetetlen, nagyon szommorú vagyok :( És csak remélni tudom h Skalának több esélyt már nem adnak.
Maradjatok már. Voltak ma a Skalának is hibái, de bárkit rakott be a csapatba, sajnos alulmúlta önmagát. Eddig nagyon jól meccselt, ma talán nem, de itt ma hibás volt mindenki. Menni kell tovább, bízni a csodában :(
Fociban mar megszoktuk hogy Izland elver minket de most mar keziben is.Sajnos ez van mar megint mi bosszankodunk.Mindig az a bal sors.Egyszer Angola most Izland elotte Malta fociban.És akkor meg nem beszeltunk kosarlabdaról, roplabdáról...Èbreszto Magyar Sport!!!
és egyébként sztem az olimpiai selejtező meglesz akárhogy de meglesz.. itt azon sokkaltak be hogy sima utunk volt az elődöntőbe. mert a franciák mér jóhogy nem azt nyialtkozzák lassan hogy holnap kikapni mennek a pályára
Igen, de könyörgök, Skaliczkit tüntesse már el valaki a csapat éléről!!! Gyűjtsünk aláírásokat :)
Ha megnézitek Skaliczkinek mindig mindenre van magyarázata. A leggyakrabb az hogy "Fizikálisan nem voltunk ott." no comment. Jó kifogás. A másik "kedvencem" Skalától: "Azért megpróbáljuk meglepni az erősebb csapatot." ILYET HOGY LEHET MONDANI??? Az egy dolog h tiszteljük az ellenfelet, de sztem egy ilyen játékosállománnyal mint a mienk, hogy lehet ilyet mondani??? Ez egy b/rom ez az ember, már évekkel ezelőtt el kellett vna küldeni. Mert ha MOnenegro lennénk at mondom ok, na de egy magyar kézilabda edző hogy mondhat ilyet?