Aki szereti ezt a garázst, illetve bánná a megszüntetését itt leírhatja az érveit! Valamint szedjük össze -lehetőleg fotókkal- a tőlünk "elvándorolt" buszokat és megszüntetett(Alvállalkozósított) viszonylatainkat.
A buszmegálló, a járdaszegélytől számolva (befelé) 2 m. Ha azon kivül szívod, nem büntethetnek. (Mint ahogy a "Demszky-oszlopokon" kivűl állókat sem.) A járművezetők a jármű előtt oldják meg ezen problémájukat.
Jól tudom, mennyi 500 óra. 1X engem is megakartak kínálni vele. Mondtam, hogy semmi baj, lehet készíteni a papírokat.
Pár napja voltak az ÁNTSZ-től a gar.-ban. Ott nem volt "akár", ott rögtön 50000-es csekket kaptak a büfénél pöfékelők.
Hát ez jó kérdés még nem találtam ki, de vélhetőleg A 4-es lesz, de hogy hány oldal azt még nem tudom. Igazság szerint van rengeteg fotóm, tudom mi mkor történt, de mindíg jó ha valaki tud segíteni.
Én mivel ott nőttem fel éppen mostanában kezdtem el egy kis könyvecskét írni a 25 évről. Na ha készen lesz, és találok segítséget aki kinyomtatja,........................
Nem, most arra, amelyikre nyáron az Iskola-buszos képeket küldtem. De azt már visszadobta. Megpróbálom ismét a vonaltörténetis mailra, pár perc és remélhetőleg megérkeznek oda a képek! ;-)