Keresés

Részletes keresés

kutykuruty brekege Creative Commons License 2007.06.01 0 0 327

A figyelmeztetést nem azért kapta, mert elhalasztotta a műtétet, hanem mert nem járt el helyesen.

Elóször is értesíteni kellett volna a beteget - az igazgatóasszony mondta

másodszor, ha már nem történt meg, nem a megtörtént stilusban közölni ezt a beteggel.

Előzmény: padodo (325)
padodo Creative Commons License 2007.06.01 0 0 326

Bocs, de más az ítélkezés és más a helyzetelemzés.
Előzmény: kutykuruty brekege (323)
padodo Creative Commons License 2007.06.01 0 0 325

Gond van a Köztársasági Őrezrednél, kirúgják a pszichológust.
Gond van a szentesi kórházzal, fegyelmit kap a hódmezővásárhelyi ügyeletes orvos.
Kap a szemorvos is a munkáltatójától egy belső utasítást, és a végén ő kap figyelmeztetést.

Csak nem mindig a hierarcia alján lévőbe rúgnak egyet?! :-(((((
Előzmény: Droopy (321)
Droopy Creative Commons License 2007.06.01 0 0 324

Én úgy tudom, hogy egy megrögzött ATV-s "betelefonáló".

Erre egy forras johetne nagyongyorsan, mert en meg ugy tudom hogy csintalan anyukajanak baratnoje es minden heten szerepel a hirtv-ben...

Előzmény: padodo (322)
kutykuruty brekege Creative Commons License 2007.06.01 0 0 323

olyanok felett ítélkezel, akikről nem tudsz semmit.Érdekes, hogy csak a baloldali betelefonálóknál van alja nép...

Egy dolgot biztosan tudok: senkit nem jogosit fel az, hgy egy másik emberrel igy beszéljen.

ha a paciens -ügyfél, vevő, vitapartner - bunkó, nem kell annak lenni a szembenállónak is.

Előzmény: padodo (322)
padodo Creative Commons License 2007.06.01 0 0 322

Én úgy tudom, hogy egy megrögzött ATV-s "betelefonáló".Ez nekem mindent elmondott.
Akár balosokat, akár jobbosokat hallottam ott megnyilatkozni, 90%-ban nem normálisak. A balosok a szóban forgó műsorban meg mind "alja elemek".Hallani a beszédükön. Bocs.
A néni már akkor csinálta az arénát, amikor csak a rutin kérdéseket tették fel neki.
Nekem is volt már kellemetlen élményem az egészségügyben(meg hivatalokban is),de te arról tuti nem olvastál az újságokban.
Nem ordítoztam, nem trágárkodtam, ha kell határozottan, de normális stílusban lépek fel!
Más. Amikor az én nagymamám ugyanilyen szemműtétjét csinálták, volt mellette családtag.Annak kell fellépni, ha baj van, nem magára hagyni az idős embert.
Jó családja lehet a néninek...
Előzmény: kutykuruty brekege (317)
Droopy Creative Commons License 2007.06.01 0 0 321
Hat, miutan borult a bili az orvost megrovo igazgatono is igert celkeresztes, infravoros, hajlitott lencses uj szemeket gratiszba a neninek, csak elegedjen meg az irasbeli figyelmeztetessel... 
Előzmény: padodo (315)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.01 0 0 320
Pont emiatt szomorú tapasztalat az is, hogy a kormány besározásában és szidásában érdekelt társadalmi szereplők még a hazugságoktól sem riadnak vissza....... :(
Előzmény: fehso2 (318)
kutykuruty brekege Creative Commons License 2007.06.01 0 0 319

miért lenne buta?

Olyan politikus még nem született a földön, akinek minden szavát puszta becsszóra elhiszem.

(még ha nem is kerek-perec hazudik, nagy gyakorlatuk van abban, hogy lehet ugy a lencse alá tartani az egyenest, hogy görbének látszon.

Előzmény: itymeg (313)
fehso2 Creative Commons License 2007.06.01 0 0 318
Azt hiszem, a mai helyzetben a kormány és az államigazgatás tagjairól azt feltételezni, hogy esetleg hazudnak, nem holmi légből kapott ötlet, hanem a szomorú valóság tapasztalása.
Előzmény: itymeg (313)
kutykuruty brekege Creative Commons License 2007.06.01 0 0 317

Én azt az idős asszonyt nem ismerem.

Lehet, hogy egy mesebeli nagyika, lehet hogy olyan mint a vaorrú bába.

Fogalmam nincs.

Viszont én is zokon venném, ha azt közölnék velem, hogy köszönjem meg a kormánynak, és egyébként is a fiatalok előbbre valóak.

Egyébként már irtam, teljesen kisértetiesen mondatot én magam is hallottam:

(ez még tavaly nyáron volt)

A néni a törött kezével egy tolóágyon feküdt a traumatólógiai folyóson már 4 órája.

Udvariasan, kedvesen megkérdezte a fiatal dokit ,, hogy megmondaná-e mennyit kell még várnia, már négy órája fekszik itt.

Erre a dokik flegmán odavetette: kérdezze meg a Gyurcsánytól.

a néni nagyokat nyelt és hallgatott.

Én magam is szarul éreztem magam, mert legszívesebben utána mentem volna: azonnal kérjen bocsánatot, de gyáva voltam hozzá.

(akkoriban a mentőknél volt v alami átalakitás)

Előzmény: padodo (315)
fehso2 Creative Commons License 2007.06.01 0 0 316
Lehet, hogy van ilyen is, de ezzel nem lehet takarózni.
Előzmény: kutykuruty brekege (312)
padodo Creative Commons License 2007.06.01 0 0 315

Szerintem a cikkek alapján a néninek az volt a fő baja, hogy elhalasztották az operációját. Persze, hogy nem örült neki. Én sem örülnék. És az orvosnak sem kellett volna szövegelni.

De ezt így tálalni, hogy politikai okokból maradt el a műtét?!

Maximum annyiban politikai okokból maradt el a műtét, hogy a kormány és munkaszerve a minisztérium és rajtuk keresztül az OEP (politikai) döntése volt a műtéti szám-korlátozás.

Még rosszmájúan ideírom, hogy a néni menjen és kezeltesse magát a Kútvölgyi Klinikán, az a mindenkori káder kórház, majd az ATV-s pártfogói elintézik neki, ha szerencsénk van, a Blikk fotókat is mutat a műtétről és a műtött néniről, az RTL Klub pedig valóságsót csinálhat az idős "hölgy" kórházi mindennapjaiból! :-))))

Előzmény: kutykuruty brekege (298)
kutykuruty brekege Creative Commons License 2007.06.01 0 0 314

Ugyan nem pont ide tartozik, de nem tudom, hogy hova...

Tegnap a Házon kivül műsorában elég érdekes volt, mikor fekete-fehéren elismerték, holgy a korábbi időkben nem azon múlt egy eü. intézmény felújítása, hogy adott intézmény mennyire van rászorulva, hogy mennyire fontos azt az intézményt kipofozni, és milyen helyet tölt be az ország eü ellátásban, hanem ki és milyen lobbi tudott jól lobbizni, helyezkedni...

itymeg Creative Commons License 2007.06.01 0 0 313
buta vagy, leülhetsz!
Előzmény: fehso2 (310)
kutykuruty brekege Creative Commons License 2007.06.01 0 0 312

Többek közt azért kell vinned a gyógyszert, mert az egészségügyi dolgozók elhordják.

Előzmény: fehso2 (310)
kutykuruty brekege Creative Commons License 2007.06.01 0 0 311

azért én arra sem vennék mérget, hogy az államtitkár úr a szintiszta igazat mondja...

Mondjuk jó lenne ezt megerősíteni valamilyen dokumentásióval. (bármelyik fél részéről), mert igy mindenki annak hisz, aki neki valamiért szimpatikusabb.

Márpedig ez nem hit kérdése.

Az orvosnak meg mindenképpen normális hangonn kell beszélnie a betegével.

(pont ugy, ahogy bárkinek, bárkivel)

Előzmény: itymeg (309)
fehso2 Creative Commons License 2007.06.01 0 0 310
Mi nem tudjuk ellenőrizni, hogy ki mond igazat, de a mai magyar helyzetet figyelembe véve, (amikoris van, hogy magadnak veszed és viszed a fájdalomcsillapítót a műtétedhez, mert nincs rá pénz, ) simán el tudom képzelni, hogy az államtitkár hazudik.
Előzmény: itymeg (309)
itymeg Creative Commons License 2007.06.01 0 0 309
betettem a tv 2 linkjét; az államtitkár megmondta, hogy hazudik a kórház, az előjegyzett műtétekre nem vonatkozik a volumenkorlát, de, ezek csak a kormány ellen akarnak lázítani, de, már ott tart a lakosság, hogy az orvosmaffiát átkozza; joggal! a nem maffiásoknak tisztelet
Előzmény: fehso2 (307)
kutykuruty brekege Creative Commons License 2007.06.01 0 0 308

ezek után komolyan érdekelne, hogy te melyik kategóriába sorolod magadat:

1. kulturált ember

2. útszéli tahó(nő)

Előzmény: padodo (305)
fehso2 Creative Commons License 2007.06.01 0 0 307
Az orvos modora kritizálható, de a műtéttel kapcsolatban az az igazság, hogy a múlt évi 1200 helyett, idén kb. 800 műtétet áll az Oep.
Ez a reform! Ez a jövő! :(
Előzmény: Törölt nick (304)
drzyx Creative Commons License 2007.06.01 0 0 306
ne is mondja gazduram, nekem se lehet eleget tenni semmiben:))
remélem a malacaiddal azért ezt a hangot nem engedi meg magának az állatorvos?:)
Előzmény: pindiy (299)
padodo Creative Commons License 2007.06.01 0 0 305

Hát igen, ha olyan cinikusak akarunk lenni mint bigzotya, azt is mondhatnánk: ezt akarta, megkapta! És akkor viselje is a következményeit. :-(((

De nem hiszem, hogy a néni az ő szellemi szintjén fel is fogja,hogy mit csinál, és úgy általában a tetteinek következményeit.Valami egyszerű, tenyeres-talpas, közönséges jószág lehet az alapján, amit lehet róla tudni.Klubrádió-ATV-s átlagszint.

De az senkinek sem kellemes, ha elhalasztják a műtétjét.Csak másképp reagál egy kulturált ember erre a hírre, és másképp egy útszéli tahó(nő).
Előzmény: Pacemaker (296)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.01 0 0 304

" ...azért nem tudták felvenni az osztályra mert idézem "a részlegre szánt keretet több mint 20szézalékkal túlléptük". "

Nem felvenni kellet volna az osztályra, hanem megműteni! Aztán utána lehet azon morfondírozni, hogy szemműtét következtében tud -e járni a beteg vagy sem.... Esetleg a végtagjait is felvágták, hogy fel kelljen venni a fekvőbetegek közé? De ugye oda mégsem lehet mert több mint 20%-al túllépték a keretet, úgyhogy egy gyurcsányozás kíséretében bele lehetett volna vágni ezt a beteg képébe a műtét után is..... :)

Előzmény: fehso2 (289)
itymeg Creative Commons License 2007.06.01 0 0 303
leírtam ezerszerm tervezett műtét volt, jóval korábbi előjegyzés alapján ment aznap, ahol csak annyi telt, hogy többiztosító nélkül erre a szemére is vakuljon meg, a fiatlaok tudnak hálapénzezni, és különben is menjen gyurcsány ellen tüntetni; és kapott egy ejnye-bejnyét a doki
Előzmény: Pacemaker (300)
kutykuruty brekege Creative Commons License 2007.06.01 0 0 302
áá, hagyjuk...
Előzmény: Pacemaker (300)
fehso2 Creative Commons License 2007.06.01 0 0 301
Na, ez nálunk csak álom lesz. Lesz pár elit orvos, akit tömni kell pénzzel, a szegényeknek, meg mondjuk pakisztániak...
Előzmény: padodo (297)
Pacemaker Creative Commons License 2007.06.01 0 0 300

Megalázták? Igen és ki? Az aki bevezette a TVK-t az alázza a betegeket nap mint nap, mikor elküldik őket hogy jöjjön vissza majd 2-3 hónap múlva. 

Előzmény: kutykuruty brekege (298)
pindiy Creative Commons License 2007.06.01 0 0 299
Nem tudom mi ez az elégedetlenkedésed, végre egy orvos, aki komolyan veszi reform szellemét....
Előzmény: drzyx (-)
kutykuruty brekege Creative Commons License 2007.06.01 0 0 298

Ha nem akarod megérteni, hát nem akarod.

A néninek a fő gondja az volt, hogy megalázták, ezért mondta azt, hogy még meghalni sem menne vissza oda.

Előzmény: Pacemaker (296)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!