Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
azért mert kitöröltetted a státust,még nem kell pofátlanul hazudni...
érdemi választ még te sem adtál senkinek soha -pedig sajnos régóta követem a "munkásságod",mivel minden fórumra odapofátlankodsz- csak a kioktatás megy,de az nagyon
ha nem tudsz angolul,akkor pedig ne próbálkozz feleslegesen
Van egy Mio C720-as gépem és érdeklődnék, hogy hogy lehet rajta szoftvert frissíteni v térképeket, mert szükségem lenne rá. Igazi magyar mentalitással, minél olcsóbban:D Előre is köszi a segítséget! (Programok vannak hozzá, csak nem tudom felrakni a gépre, mert ha felmásolom simán, akkor nem fogadja el és nem lép be a Mio Mapbe)
Veled ellentétben én tudok legális megoldást a mio C3-5-720 szériára és teszek is ezért valamit. míg te a warezon kívül és a mások ötleteinek összelopkodásán kívül semmit sem tettél az asztalra.
Van nekem egy MIO C520-asom, v3 szofttal. Pár hete jártam a fővárosban és hát mivel nem a legújabb térképem van nem jelezte a Megyeri hidat, még szerencse, hogy dolgoztam arra és elnavigáltam valahogy magamat. Szóval a kérdésem az lenne, hogy melyik a legújabb térkép erre a készülékre? Az már tartalmazza pl. a Megyeri hidat meg az M0 újabb szakaszait? Egyébként láttam képeket az újabb szoftverről, hát az valami botrány, ha van új térkép remélem nem az kell hozzá... Előre is köszönöm!
Hello, ha kell átmegyek keresgélni az okosabb helyre, de hátha kapok gyors segítséget: Hosszú idő után bekapcsolt (hónapok) C320 aksija halottnak tűnik, nem tölt, csak töltőről megy. ELbúcsúztassam? Ha igen, hol találok újat olcsón? Sebességboltban 5500 pénz.
Üdv ,
Megírná valaki , h a Mio Moov 330 –as Hossz/Szél keresője miért nem mükszik ?
Én vagyok béna vagy ez csak egy paraszt vakítás benne ..:) ??
Előre is köszi . !
Igen, köszi tudok olvasni. A cégnél dolgozott egy jóbarátom még régebben, most általa próbálkozok. Csak egy aprócska kérdés, a Fehérvári út 84/a-ban akkor most ki van? Mert a weben még LCP-s hirdetés megy...
Na amennyire tudta a c720 a teherautó funkciót, annál többet tud... :-)) A viccet félretéve olyan a c720 + Miomap 3.3 versus Iconx A410 ösehasonlítás mint a windows 3.1 és a windows 7. Hardverileg mindkettő király kategória, de az új igo szoftver sokkal többet nyújt. Pl: - Sávinfó (hasznos ám...) - speedcams adatbázis - tervezés sokrétű szempontok szerint (adott esetben skinfüggő) - Második manőver kilyelzése stb, stb, Az épületek megjelenítését ki lehet kapcsolni, de az úgy is csak nagyvárosokban van. Ott viszont segíthet a tájékozódásba. Az írásodban A400-at emlegetsz. Ez az A410, nehogy összekeverd a G400-al, mert az egy elfuserált hardver. Túrista navigációról majd Schaf-ot kérdezd. Egyébbként is ő a legjáratosabb iconx témákban.
Ilyen válaszra vágytam, én nem vagyok ebbe naprakész, akik itt fórumoznak egész biztos többet tudnak nálam. Néztem az általad ajánlott iconX A400-at, nekem tetszik. Mivel többfajta készüléket használtam, de igazán csak a Mio-C720 volt amit szerettem is, ha azt mondod ez olyan jellegű akkor legyen. Egyébként a C720-at is az LCP-nél vettem de akkor még az Angol utcában volt a székhelyük. Az A400 leírásában olvastam, hogy tud túra és turista navigációt is, ez nekem új. Valaki használta már? A másik ami fontos, a C720 tudta a teherautó opciót amikor is nem vitt be olyan helyekre ahová tgk.-val nem lehet bemenni. Ezt tudja az A400? Illetve ki lehet-e kapcsolni a csodás tarkabarka ámde nekem felesleges épület megjelenítési funkciót?
Ha megbízható és jó készüléket akarsz akkor nyúlj a zsebedbe és vegyél egy iconx A410-et. Legalábbis én ezt tenném. Az LCP felszámolásáról szóló hírekkel nem kell törődni, mert a project úgy néz ki folytatódik, a garanciális szervízhálózat megvan, a frissítések szintén. Schaf erre úgy is referál, ha akar... Én C720-at vettem az átkos szakítás előtt kb 2 hónappal. Ezért a készülék a szivem csücske a második akumulátorával, de egyszer ez is el fog kopni...
Köszi, de ha ott ráklikkelsz az "Kapcsolódó fórumtémakör megtekintése" pontra akkor sem vagyok vele előrébb. Nekem nem mond semmit a szoftververzió típusa, azért kérdeztem mert nem vagyok szakember. Használni tudom a készüléket aztán ennyi.