Minden, ami a jogtiszta iGO navigációs szoftverrel kapcsolatos. A warezolásnak, illetve a warez linkek közzétételének ebben a topikban tiltás a következménye.
MIELŐTT MEGKÉRDEZED:
- iGO Primo kizárólag eszközre telepítve került és kerül forgalomba, telepítős változatban nem.
- Az iGO8 által támogatott készülékek listáját a http://www.igomyway.com/hu/support oldalon találod.
- A térképfrissítések a http://www.naviextras.com oldalon érhetők el.
- A navigációs készülékekkel kapcsolatos kérdéseidet a szomszédos szaktopicokban tudod feltenni.
Van egy 2011-ben gyártott Honda Insight-om és az a kérdésem, hogy lehetne-e telepíteni rá az aktuális iGo-t? Sajnos nem tudok pontos készüléktípust, de vannak fotóim és azoknak a segítségével egy szaki hátha tudna azonosítást végezni! Azt egészen biztosan tudom hogy csak CD-t és SD kártyát fogad be közvetlenül, és van hozzá egy rejtett USB-s bemenet a könyöklő alatti tároló rekeszben. Ezen keresztül zenét már hallgattam róla. Azt is tudom hogy ez a navi utólag került bele, de a Honda saját cucca.
Én azt hiányolom a Primóból, és az IGO szülinappból, hogy nem tudja automatikusan a madártávlat nézetet 2D-ben. A régi IGO8 tudta, hogy, amikor hosszú érdektelen szakasz van (pl. autópálya), akkor átkapcsolt 2D-s, északi tájolású, hagyomámyos térképnézetre, és csak a következő útvonalpont előtt pár km-el kapcsolt vissza 3D-s nézetre. Legalább volt valami fogalmam arról, hogy nagyjából merre járok. Az újakkal (pl. primo) nem látom ezt, csak a következő kereszteződés távolságát (65km múlva balra)
A szülinapp annyit csinál, hogy autópályán sokkal magasabbról mutatja az utat, de az sem vált vissza 2D észak nézetre.
Ezen a képen azért el kell gondolkodnom, hogy mi merre van, főleg azért, mert folyamatosan forog. Oké, azt mutatja balra, ami az autótól balra van, és jobbra ami jobbra, de a hagyományos térképnézetet könnyebb áttekinteni.
Most találtam rá. http://navigyurci.hu/2014/06/09/innovativ-navigacios-szoftver-az-nng-tol-ez-a-nextgen/ ezek szerint ezt az autókra fejlesztették. "Ez az első olyan szoftver az NNG üzleti partnerei számára szánt termékei közül, amelyben teljes körűen elő van készítve a NavFusion technológiával való kiterjesztés lehetősége. A NavFusion az autó fejegységét a vezető okostelefonjával a háttérben automatikusan összekapcsolva lehetővé teszi az adatok és online tartalmak folyamatos frissítését és szinkronizációját." Akkor Én nem térek át a Nextgen-re, mert nincs jelentős változás. De persze cáfoljatok meg, ha Ti nem így gondoljátok.
Tehát akkor meg se próbáljam a 920BT-re. felrakni. A kinézet, meg a csili vili nekem nem fontos mert nem nézem mindig a gps-t. Az a lényeg tehát, hogy ugyan úgy elvisz a friss térképekkel A-ból a B-be a Primo-is.
Én biztos nem térek vissza a primora. Mondjuk nekem elég, ha beírom a cí et, azt jól van.
Nekem nem akad, mem fagy, mondjuk nem ócska hw van alatta. De fullhd tableten ég és föld a kinézete. Skineket se használok, szerintem csak rondítanak rajta. A szutyok win.ce meg érdekes dolog. De alakulni fog ez.
Próbát mindenképp megér szerintem, ha nem win.ce a kütyüje.
"legnagyobb csalódás a nextgen volt.. Nem is kicsi. Wince-n akkora gépigénye van minha egy erőműre tervezték volna. Színtelen az egész és nem felhasználóbarát a menüje.Az online kiegészítők használhatatlanok.Rengeteg UX kell bele hogy egyáltalán használni lehessen és ezek igencsak lassítják. Ráadásul annyi UX van forgalomban hogy képtelenség követni melyik verzióhoz készült,melyik gyári és melyik a módosított. A primoban minden funkció a datában volat és nem az UX-ekben. A primot kellett volna SVG fájlokkal megoldani."
Szebb. A sávézet vagy mi tök ötletes. Nem felnagyított oldschool cucc. Amúgy még nem annyira testreszabható. Rakj fel egyet a mostani mellé, nézd meg. Én soha többet primo 2 :)
Sziasztok. Jelenleg az iGO 9.6.29483387 sorozat számú progit használom. Szeretném megkérdezni, hogy a Nextgen mivel tud többet? Érdemes váltani? Nagyon szépen megköszönöm ha valaki leírná.
Cégünk vásárolt egy Navon N670 plus típusú készüléket Igo8 teljes euroapa térképpel. Problémám a következő, hogy 2D módban nem pozicionál, nem fordul a térkép, nem fordul haladási iránynak megfelelően. Eben a problémában kérnék megoldást tisztelettel.
Azt szeretnem megkerdezni töletek mi okzhatja hogy igo primonal, amikor a hang megszolal a kijelzon eltünik a kép.Miota kitettem a térképeket kűlsö sd-re,Azota nagyon látványos ez a jelenség.
Szia PLajos! NextGen (2 DIN; WinCE 6.0; 9.19.2.543580) nem mutatja sem a kamerákat, sem a vasúti átjárókat, ill. Bori hangnál csak elhalkulgat a navigáció (lehalkítja a hangszórókat), de nem ad figyelmeztető jelzést és hang (bemondás) sincs, TTS Eszter ugyan ez. Minden más OK. Mi lehet a gond?