Ket fiatal munkajara igenyes szobalany munka mellett maganlakasok, csaladi hazak takaritasat vallalja! Több éves takarítói tapasztalattal rendelkezunk, amit jelenleg egy negycsillagos apartmanhazban kamatoztatunk. Megbízhatóak vagyunk, a munkánkat precizen vegezzuk el. Elsosorban csaladi hazak es lakasok nagytakaritasat, kisebb takaritasat vegezzuk, de folyosotakaritast, festett lakasok rendbehozatalat, kikoltozott lakasok tisztara varazsolasat is vallaljuk. Ablakmosast, fugazast, fuggonymosast is megcsinaljuk. Az érdeklődéseket a szalmaszal03@gmail.com címen várjuk vagy telefonon a 06705777180-on. Uzenetben legyen szives feltuntetni, hogy mi lenne az elkepzeles, milyen nagy lakasrol lenne szo es helyileg merrefele talalhato az adott lakas.
Takarítást illetve gyermekfelügyeletet vállalok Fejér megyében. Velence, Agárd, Gárdony, Pázmánd, Sukoró, Tárnok.
44 éves értelmiségi magamra és környezetemre igényes Nő vagyok.
Budapesten éltem ott tolmácskén dolgoztam ill. saját vállalkozásaimban. Ezek megszűnése után Fejér megyébe költöztem . Jelenleg itthonról dolgozom, fordítással foglalkozom, de szükségem van még mellette valami kiegészítő munkára.
Dolgoztam már bejárónőként, ahol teljesen meg voltak elégedve a munkámmal. Gyermekekre is vigyáztam 4-8 évesekre.
Szeretem a gyerekeket az állatokat egyaránt.
Akinek precíz takarításra van szüksége kérem hívjon bizalommal.
Fiatalos , kedves mosolygós hölgy vagyok és mindenek felett hiperaktív :)
Várom hívásaikat a következő telefonszámon : 0670 216 74 33
Csaladi házak,lakások takarítását vállalom a 16.kerület és környékéröl. Több éves tapasztalattal,igény szerint referenciával. Megbízható,pontos,leinformálható vagyok. Lehetőség szerint heti 1 vagy több napi rendszerességgel. Vasalást és gyermekfelügyeletet is vállalok.Bérigény: 1500ft/óra
XIV. kerületi (Szugló utca) iroda takarítására keresünk takarítót. Heti két alkalommal lenne szükség takarításra: felseprés, felmosás, portörlés, szemetesek ürítése. Alkalmanként kb. 2-3 óra elfoglaltságot jelent, a reggeli, vagy a délutáni, esti órákban. Jelentkezés órabér megjelölésével: hgyt@vetmedlabor.eu
Novembertől, főleg ablaktisztítást keresek Budapesten, de nagytakaritást is vállalok! Róllam annyit, hogy középkorú nő vagyok, nagyon precíz, alapos, mivel szűz jegyű vagyok! Imádok takarítani, és tudok is! Nagy gyakorlattal rendelkezem.
Telefonon, vagy e-amilben megbeszélünk mindent,keressen bizalommal!
Magamra és a környezetemre igényes vagyok. Korábban adminisztratív területen dolgoztam, de több éves takarítónői tapasztalattal is rendelkezem, amit főleg külföldön, szállodákban és magánlakásokban szereztem.
Megbízható vagyok, a munkámat precízen végzem.
Elsősorban iroda vagy lakás takarítását vállalnám, rugalmas időpontban, akár hétvégén is.
Bevásárlást, kisebb főzést, vasalást is vállalok.
Az érdeklődéseket a takaritas1000@freemail.hu címen várom, ezt követően telefonon tudunk egyeztetni.
Legyen szíves megírni, hogy hol lenne a munka, mekkora lakásról/irodáról van szó és milyen gyakorisággal lenne szükség a takarításra.
Bejaronöi illetve babysitteri munkát vállalok ,több éves gyakorlattal alkalmi vagy heti rendszereséggel jelenleg is dolgozom családoknál ,de felszabadultak napjaim és ennek helyére vállalnék be munkát .0620-5481599
Precíz, munkájára igényes takarítónőt keresek a Nyugatitól pár perc sétára található 50m2-es lakásba. Többnyire heti 1 vagy 2 alkalomról lenne szó, rugalmasan, változó napokon is akár. A lakásban kevés kacat van, így jellemzően 1 óra 40 perc és 2 óra között szokott lenni a munka. Bérezés 4.500 Ft/alkalom.
Érdeklődés esetén a balint95472@gmail.com e-mail címre várom a pár mondatos bemutatkozás mellett a telefonszámot, hogy szóban is tudjunk egyeztetni.
Vasalást vállalok igényes budai otthonomba,amely könnyen megközelíthetö központi helyen van.Déli pályaudvar kb 5 perc séta távolságra.
Délelöttönként magánlakások takarításával foglalkozom,a délutánjaim szabadok és szeretek vasalni :))))
1000ft os kg kénti árral illetve ingek esetében 350/db áron tudom vállalni,akár a reggeli órákban munkába indulás közben is leadhatja vasalnivalóját és sürgösségtöl függöen illetve mennyiségtöl még aznap haza is viheti készen vasalva hajtogatva vagy vállfákra rendezve ruháit és Önnek csak annyi dolga marad hogy szekrényébe tegye :)
Amennyiben további kérdései vannak kérem irjon :vasalasbudan@gmail.com email cimre.
Családiház takarítására keresünk heti 3 alkalommal takarítónőt/ bejárónőt, a ház kb 350 nm-es nagyságú. Az ingatlan Budapesten a II. kerületben van, tömegközlekedéssel viszonylag nehezen megközelíthető (15 perc séta a busztól), tehát saját autó előny lehet.
Hosszú távra keresünk valakit fix napokonra hétfő-szerda-péntek, napi 8 órában, munkaidőben. A takarítás általános feladatokból tevődik össze, bérezés megegyezés szerint. Fontos, hogy leinformálható legyél, nálunk a bizalom nagyon fontos és oda-vissza működik. :)
Kérlek jelentkezz a zsofia.zambo@pwc.com levelezési címen.
Elöre elnézést picit hosszú bemutatkozásomért,de szerintem ez egy bizalmi pozició,hiszen a saját privát életterükbe engednek be egy idegen személyt.
Több éves tapasztalattal rendelkezem magánlakások takarításában.
2010-2015 ig ezzel egészítettem ki a bevételeimet,viszont hogy fö állásban ezzel foglalkozzak azokban az években nem tünt életszerü megoldásnak.
2015 után elhagytam az országot és kicsit az én látásmódom szemléletem is változott.
35 éves vagyok érettségivel rendelkezem és elhatároztam tovább tanulok....tanulni soha nem késö
Ezért szeretném újra kezdeni a magánlakások takaritását,úgy veszem észre az évek alatt itthon is nagyon elterjedt ez a fajta háztartási segítség végre és nem lenézés inkább elismerés ad a megrendelö amennyiben meg van elégedve az elvégzett munkával.
Mivel távoktatásban vagy levelezö szakon szeretném tanulmmányaim megkezdeni igy idömbe böven belefér ez a fajta jövedelemkiegészités,és mert szívesen örömmel takaritok bármilyen furcsán is hangzik...
Piperetakarítást és vasalást vállalok heti rendszerességgel.
Óradíjjam 2000ft de én jobban preferálom a fix összeget de ez megbeszélés kérdése.
Bkv hez vagyok kötve tehát figyelembe kell vennem az utazásra forditott idöt egy megrendelés elfogadása esetén.
Kerületek:1,2,3,4,5,6,7,8,9,11,12,13,14,22 illetve Bp közeli település amennyiben a Déli pu tól vonattal vagy a Széll Kálmán tértöl busszal elérhetö.
Fontos hogy hosszútávú együttmüködés a célom,rendezett anyagi háttérrel rendelkezem de ezzel az összeggel én is szeretnék hozzájárulni a céljaim megvalósításához.
2018 10.22. töl tudok új megrendelést leghamarabb vállalni.
Köszönöm hogy megtisztelt a figyelmével amennyiben további kérdése van a következö email címen elérhetö vagyok:lakasoktakaritasa@gmail.com
Magamra, a munkámra igényes, jó megjelenésű és szorgalmas nő vagyok.
Korábban adminisztratív területen dolgoztam, de több éves takarítói tapasztalattal is rendelkezem, amit külföldön, szállodákban és magánlakásokban szereztem.
Megbízható vagyok, a munkámat precízen végzem.
Elsősorban kisebb iroda vagy lakás takarítását vállalom, rugalmas időpontban, akár hétvégén is.
Bevásárlást, kisebb főzést, vasalást is vállalok.
Az érdeklődéseket a takaritas1000@freemail.hu címen várom.
Legyen szíves megírni, hogy hol lenne a munka, mekkora lakásról/irodáról van szó és milyen gyakorisággal lenne szükség a takarításra.
Ket negycsillagos apartmanhazban dolgozo szobalany a munka mellett vallalja lakasok nagytakaritasat (festes utan, felujitas utan stb). 3 eves szakmai tapasztalattal rendelkezunk.
Bovebb informaciokert es esetleges arajanlatert kerjuk e-mailben ertesitsenek minket.
Takarítást illetve gyermekfelügyeletet vállalok Fejér megyében. Velence, Agárd, Gárdony, Pázmánd, Sukoró, Tárnok.
Budapesten éltem ott tolmácskén dolgoztam ill. saját vállalkozásaimban. Ezek megszűnése után Fejér megyébe költöztem . Jelenleg itthonról dolgozom, fordítással foglalkozom, de szükségem van még mellette valami kiegészítő munkára.
Dolgoztam már bejárónőként, ahol teljesen meg voltak elégedve a munkámmal. Gyermekekre is vigyáztam 4-8 évesekre.
Kedves hirdető! Ezúton szeretnék jelentkezni a munkára, megbízható több éves gyakorlattal rendelkezem. Jelenleg is dolgozom családoknál de felszabadultak napjaim és ezek helyére vállalnék be munkát. Akár alkalmi v heti rendszereseggel .Várom hívását! tel:06/205481599
Tisztelt Érdeklődők! Vállaljuk családi házak, kisebb magánirodák illetve felújítás utáni házak, irodák takarítását!!!!!Napi/heti/havi illetve nagytakarítását.Precíz,pontos ,gyors Takarítók vagyunk akik szeretik a tisztaságot!!!!!Irjon a betty28199@gmail.com email címre. További szép napot!Bettina
Szia ha erre a linkelt vállalkozóra gondolsz "csingiling-takaritas.hu" én nem hivnám ki,más fórumokon elég rosszindulatú kommentjei vannak másokkal kapcsolatban,nekem ez nem egy jó OMEN de ha megbizod a munkával lelked rajta,vannak komoly referenciákkal rendelkező cégek inkább a google-n nézz szét!
Üdvözlök mindenkit! Nem szokásom beleirni olyan fórumokba amiben nem vagyok érintett.De ezúttal kivételt teszek mert enyhe túlzás amit "leanderworld" "csingiling-takaritás.hu" folytat más fórumokon napok óta mi azért vagyunk ott a fórumon hogy egymást segitsük tanácsokkal egyebekkel,nem csipem az inkorrekt embereket akik más fórumokon másokat kritizálnak minden alap nélkül,te itt magadat fényezed,hogy igényes munkát csinálsz stb,már a másik fórum is kiköpött magából a sok rosszindulatú hozzászólás miatt. Hogy hozzád miért nem szálltak ki egy füttyszóra vagy smsre amit küldtél az illetőnek.Kiváncsi lennék a te korrekt munkádra ha te ilyen szépen leirssz más fórumokon másokat.Ugyhogy én meggondolnám hogy igénybe venném-e egy ilyen problémás vállalkozó szolgáltatásait. Fura módon akit te pocskondiáztál azzal mindenki megvolt elégedve velem együtt,csak te próbálod szitani a rosszindulatú beköpéseiddel a tűzet.Ezt szerettem volna csak leini!
Takarítónőt keresek, első lépésben egy nyílászáró csere utáni, vadiúj ablakok tisztításáról lenne szó. Később esetleg rendszeres, kb. kétheti, vagy havi gyakoriságú pipere takarításról, igényesen felújított panellakásban.
Helyszín: Újpest Központ, metrótól gyalog is megközelíthető.
A címem publikus, oda kérném az esetleges jelentkezéseket, telefonszámmal.
4. kerület Káposztásmegyeri lakótelepi lakás takakarítására keresek munkájára igényes megbízható leinformálható takarítónőt. A lakás igényesen felújított új 80 nm es 9 .emeleti lakás Heti 1 alkalommal hosszú távra szeretnék max 3 órás elfoglaltságra takarítónőt. A lakásban van egy franciabulldog aki egész nap alszik vagy duzzog 😁 tehát nem hátráltat senkit.. Jelentkezni az edit0101@gmai.com email címen fényképes Önélezrajzzal lehet.
Bejárónőt keresek Budafokon 22. kerületi 2 szintes családi házunkba (összesen 130 nm) heti egy alkalomra egyik héten kb 4-5 órára minden második héten 6-7 órára. Feladatok takarítás, vasalás, család távollétekor kis kedvencek ellátása (egy nyuszi, kutya és akvárium). A szőrmókok az udvaron laknak, nem a lakásban. Főleg környékbeliek jelentkezését várom hosszú távú együttműködésre. Akit érdekel a munka írjon a beatajuhasz@proftax.hu email címre.
A XIV. kerületbe keresek takarítónőt heti rendszerességgel 160 m2 új családiház (van egy benti cica) takarítására. Megbízható, nagyon precíz és alapos nem dohányzó személyt keresek piperetakarításra, aki szinte családtagnak tekinthető hosszútávra. Hétköznap nagyjából 7-8 órás elfoglaltságot jelent, a nap megbeszélés szerint rugalmas.
Bemutatkozást, bérigénnyel, elérhetőséggel az n_zsuzsi@yahoo.com-ra kérek.
CSAK olyanok jelentkezzenek akiknek a zuglói helyszín nincsen messze és hosszútávon szeretnének egy helyen dolgozni! Köszönöm.