Keresés

Részletes keresés

Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.09.27 0 0 1402

Szerintem az a legjobb, amikor Jimmy is felveszi a kesztyűt, mert ha akar, tud ő is pont olyan genya lenni, mint Greg. Csak ő jobban leplezi. ;) Amikor pl. elfűrészelte a botját, az egy zseniális de rohadt szemét húzás volt. :-D

Most meg ez a zsarolás..."do not report it to any outhorities...or the FBI...or Cuddy"

*megszakad*

:-DDDD

meg ez:

H: I don't negotiate with terrorists!

W: Do you know what terrorists do when you don't negotiate with them? they terrorize!

:D

Előzmény: Princesse Snape (1396)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.09.27 0 0 1401
Abba ne hagyd!!!
Előzmény: mizchris (1395)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.09.27 0 0 1400
Hülye vagyok és mániákus, hogy a naplónál kifejezetten vártam egy Tom Riddle utalást? ;)
Előzmény: mizchris (1393)
Princesse Snape Creative Commons License 2007.09.27 0 0 1399

Jajj Igggen. A szemüveg. Naggggyon szexi volt....!

Hogy mekkora jelenet volt ez is, amikor hallgatta egy ideig ( tíz mp:D) a felhívott jelölt örömködését, aztán csá kishaver... adott neki egy esélyt. Nem lehet ráfogni, hogy nem... az más kérdés, hogy Cuddy és Wilson ezt nem épp így gondolták... :-D

Előzmény: mizchris (1398)
mizchris Creative Commons License 2007.09.27 0 0 1398
Ja, és egy ritka pillanat. House szemüvegben és a szó általánosan vett értelmében "dolgozik":))
mizchris Creative Commons License 2007.09.27 0 0 1397
Amióta jól működik a vlc media playerem pillanatkép funkciója, azóta nem bírok magammal és mindent screencap-elek:DDDSzeretem a szemét. Egyszerűen megbabonáz. Mázlista neje :D
Előzmény: Princesse Snape (1396)
Princesse Snape Creative Commons License 2007.09.27 0 0 1396

tartsd meg jó szokásod és lődd tele a topicot képekkel...:-D

Eddig nem nagyon sikítozott senki, hogy spoiler, jaj! Remélem, már mindenki megszokta, hogy itt beszélődik ki az új rész...

Egyszerűen akkora pofátlan paraj volt megint House és imádni lehet érte- bár néha azért Jimmyt tök sajnálom. :DD de már ő is kezdi felvenni a kesztyűt, és ebből zseniális csatározások jönnek ki...!

azok a kis üzik House-nak... :-DD meg ahogy beszélt a telefonba, Greg meg beront az irodájába... visítottam, szó szerint...

Előzmény: mizchris (1395)
mizchris Creative Commons License 2007.09.27 0 0 1395

És a cool cat :)

Bocs, hogy képekkel telespoilerezem itt a topicot, remélem, mindenki, aki spoiler érzékeny, csak azután néz be ide, hogy megnéztem az aktuális első részt :)) De egyszerűen nem bírom visszafogni magam, annyira House hiányom volt, hogy most szétárad bennem a boldogság és az eufórikus rajongás érzése :))

mizchris Creative Commons License 2007.09.27 0 0 1394

A lyukas újság és az evil mastermind esete :DD

mizchris Creative Commons License 2007.09.27 0 0 1393

Foreman jobban csinálja :))

Ezt a nézést :)) Képes volt Wilsont letérdeltetni és sajnáltatni magát,hogy ő a szegény cripple, nem tud mintát venni,mert fáj a lába, mikor meg Wilson átvette a fiolát felpattant és ezt a fejet vágta :)) Bastard!! :D

Vörös párnák között? Hm...nem is rossz :))

Ha egy körgallért kapna,akár priest is lehetne belőle :DD

Princesse Snape Creative Commons License 2007.09.27 0 0 1392
Jajj de édös!! Köszi :-DDD Hogy hegedül, eszem a szívét!
Előzmény: Candy Perfume Girl (1382)
Princesse Snape Creative Commons License 2007.09.27 0 0 1391

Igenigenigen!!!

:DD
Kb. ez futott át az agyamon: Beg, you bitch!! Ha nem Jimmy ült volna ott... I beg you... Greg!!!!!!!!!!!

Áááááá_:-D

Előzmény: mizchris (1384)
mizchris Creative Commons License 2007.09.27 0 0 1390
Ja igen, a hajszárító hiánya :))) Jimmy boy, mit tesz veled House :))
Előzmény: Candy Perfume Girl (1389)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.09.27 0 0 1389
És képzelem, valami stupid dél-amerikai szappant néz! :-DDD Mellesleg Jimmy imádnivaló volt ebben a pulcsiban, farmerban, meg kócos, beszárítatlan hajjal. :-)
Előzmény: mizchris (1386)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.09.27 0 0 1388

Ez a lupus a sorozat legnagyobb poénja. :) Sosem az! Azt az extrát ugye láttad, azt hiszem, a 2. évados DVD-n van rajta, ahol összeválogatták azokat a jeleneteket, amikor lupusra gyanakodott a stáb? :-) És persze egyszer nem volt még az. Amikor ezt bevágta a takarító már feküdtem a röhögéstől.

Na meg ez a jelenet:

ahogy ott ült az asztalon... :-)

Basszus, Lisa meg évről évre szebb, én nem tudom, hogy csinálja.

"ihatemyself" :-DDD

Előzmény: mizchris (1383)
mizchris Creative Commons License 2007.09.27 0 0 1387
Ja, hát nem magamról beszélek :)) Nálam körülbelül az a érzés jött elő, hogy : Spank me! Spank me!!!!! :DDD
Előzmény: Candy Perfume Girl (1385)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.09.27 0 0 1385
Öhmmhátt, nekem egész más jellegű gondolataim támadtak ettől a nézéstől.... ;-)
Előzmény: mizchris (1384)
mizchris Creative Commons License 2007.09.27 0 0 1386

W:It's a telenovella. I'm learning Spanish.

H: Say Adios!

W: Are you erasing my teevo? House, not the season finale!

LOL :DDD

mizchris Creative Commons License 2007.09.27 0 0 1384

Béus, erre a jelenetre gondoltál ugyebár :DD Itt tényleg olyan tekintetet lövell felé, hogy ha lehet szemmel ölni, Wilsonmár legalábbis több sebből vérzik :D

mizchris Creative Commons License 2007.09.27 0 0 1383

Season 4 episode 1 SPOILER ALERT!!!

ÓMÁJGÁDÓMÁJGÁD! :))))

*Bubu szimplán elolvad a gyönyörűségtő*

Megnéztem végre én is, hát nem is tudom,hol kezdjem a lelkendezést. Az tuti, hogy a House kontra Wilson meccs óriási, Wilson akkora egy kujon :)) Eszméletlen jó kis összecsapás a két mastermind között, csak azt furcsállom, hogy Wilson nem tudta, hogy a gitár egy férfinak mindig she, legalábbis az én párom gitárjához nem lehet senki másnak nyúlni, mert az az ő "nője" és ezt most teljesen komolyan mondom :)

A rész témája is zseniális, szörnyen tragikus, de örülök, hogy a fiú meg a lány párkapcsolata mégsem hazugságokkal volt tele, ez még House-t is legyzte, azt hiszem. De azért borzasztó elképzelni, hogy ezek után ki nyújt nekik vigaszt, hiszen egy idegen lány felépülésében reménykedtek, míg a saját szerettük nélkülük haldoklott. Szóval ez a rész hátborzongató.

Cuddy gyönyörű, zseniális és még mindig a legjobban ő tudja kordában tartani House-t :) Imádom a nőt.

Az egyik legjobb beszólás, mikor a takarító ül és hallgatja House magyarázatát és akkor egyszer csak benyögi:"Or maybe Lupus." Hát azon úúúúúúúúúúgy röhögtem :DDD rögtön eszembe jutott, hogy a secret stash vicodin a lupus-os könyvben volt, és egyszer tán Foreman döbbent rá, hogy ott tartja és kérdőre vonta House-t mire ő: "It's never lupus!" Várom már,hogy mikor lesz végre egyszer valami lupus, remélem, megjátsszák :DDD

Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.09.27 0 0 1382

Szerintem zseniális epizód volt, és meg kell mondjam, ha van Cuddy és Wilson, nekem senki nem hiányzik House mellől. OK, Chase. :) De ő az egyetlen. Számomra ez az epizód azt mutatta, hogy Cameron és Foreman abszolút semmit nem tett hozzá a sorozathoz, és simán megvagyunk a hosszas diagnosztizálás-félrediagnosztizálás nélkül is, ha egymást szívatják a szereplők, annál nincs jobb.

House/Cuddy/Wilson a legjobbak.

Az a nézés, amikor belép Wilson irodájába, az asztalra vágja a csomagot, és csak NÉZI! OMG!

*remegő térdek*

Azon meg még most is röhögök, hogy Ház ellopta Jimmy péciensét. :-DDD Ez annyira tipikus. :-)

Na, egy kép azért, hogy enyhítse a Chase-hiányt:

Előzmény: Princesse Snape (1381)
Princesse Snape Creative Commons License 2007.09.27 0 0 1381

Nos, megnéztem a szezonkezdőt... Wilson-House-meccsek egyszerűen zseniálisak :-DD
Elloptad a betegemet!
Elloptad a gitáromat!!!

Erre továbbra is rámehetnének... és az a nézése House-nak, amikor szó nélkül bevágódik Jimmy irodájába és ledobja az asztalára a dobozt... :-D Wilson milyen félve nyúlt bele...

House-nak nem nagyon akarózik új team-et keríteni... de be nem vallaná, hogy hiányoznak neki a ducklingjai...

Nekem meg hiányzik Chase, szóval ajánlom nekik, hogy ne húzzák sokáig a visszatértüket!!

Egyébként még a team nélkül is szuper kis epizód volt, és elég durva, hogy összecserélték a nőket...

mizchris Creative Commons License 2007.09.10 0 0 1380

Season 4 premiere clip, sok spoiler nincs, viszont gitár az van :DD

http://www.youtube.com/watch?v=7qpQKZpDh3g

mizchris Creative Commons License 2007.08.30 0 0 1379
Jaj, tényleg, Párizs, de jóóóó! Majd mesélj sokat, meg fotókat is hozzál :))))
Előzmény: Candy Perfume Girl (1378)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.08.30 0 0 1378
Bubu, szuper vagy! Megérkezett, átnézem, ígérem, és nagyon köszönöm, hogy megcsináltad, de azt hiszem, érdemben már csak Párizs után tudok fogallkozni vele (tudod, holnapután indulok), és most minden kissé káosz, hosszabb ideig semmivel sem tudok most foglalkozni, de azután úgyis csinálok egy nagy tatarozást a honlapon, és akkor felkerül.
Előzmény: mizchris (1377)
mizchris Creative Commons License 2007.08.30 0 0 1377
Candy, átküldtem a House kvízt, végre kész, majd nézd át, jó-e :) Én élveztem, míg csináltam :))
lucianaslytherin Creative Commons License 2007.08.29 0 0 1376

Igen, de eddig ez nem jött át :DDD

annyira

Előzmény: Candy Perfume Girl (1375)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.08.29 0 0 1375
Wilson zseniális. :-D Nagyon gyilkos humora van, csak ritkán csillogtatja meg. Ahogy tök lazán beszólt Gregnek, hogy "én a helyedben nem ültem volna oda". :-DDD Visítottam rajta.
Előzmény: lucianaslytherin (1373)
lucianaslytherin Creative Commons License 2007.08.29 0 0 1373

ez a rész, kész

:DDDD

amikor a liftben kinéz a csaj lába alól

:DDDDDD

és az eltört bot

anyám Wilson humoros :)))

Előzmény: Princesse Snape (1372)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.08.29 0 0 1374

ÁÁÁÁ, annyira, de annyira jól esett ez most! Zseniális ez az epizód, ezt mindig is imádtam, ez az a rész, ami kihozza belőlem a látens House/Wilson drukkert. :-D

és ami külön jó: zseniális volt a magyar változat! Egyszerűen minden poén tökéletesen átjött, a nagy kedvencem, a pennicillines megjegyzés is. :-)

na meg ez: "üssük el az időt egy kis itt a kullancs-hol a kullanccsal" :-DDD

LOL! Imádom ahogy Kulka csinálja. Annyira magáévá tette ezt a figurát, totál természetesen hozza, és nagyon-nagyon érzi.

Szóval magyarul is külön élmény volt, na nem mintha szar lenne ez a rész, mert nem az, ezek a House/Wilson együttlakós jelenetek valami eszméletlenek! :-)

És igen, jövő héten All in, az ultimate eye-candy epizód, hurrá!!! Az a rész az, ahol elejétől végéig csorog a nyálam. De bírtam a promót is: Chase/Cameron flört, House/Cuddy flört, így kell ezt. ;)

Na, jó kellenek a képek:

drool drool gigadrool

Előzmény: Princesse Snape (1372)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!