Keresés

Részletes keresés

Novicius Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2565

gyurcsány a saját szavazóinak játszott, orbán a bizonytalanoknak...

A bizonytalant, a sodródót, a politika iránt nulla érdeklődést mutatót nem érdeklik a pártprogramok. Azt nézi, ki alkalmasabb a vezetésre.

Volt egy vezető típus és egy fáradt, kiégett, töpörödött lúzer.

Te kit választanál?

Előzmény: Big (the real) (2558)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2564

Min egy népdalénekes... "ott arra leeeeeeent, túúúúl az akáááácsorooon..."

csörgősipka Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2563
Hát persze, most meg felvette a kereszténység mártírja pózt, szinte látom, ahogy Gyurcsány verbális nyilai lyuggatják szelíd lelkét, ő pedig égre emelt, üdvözült tekintettel tűri... értünk tette!!!! :))))
Előzmény: queensryche (2538)
Kitty Bennett Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2562

Itt a pontos idézet:

Amikor egyetemre jártam én is azt gondoltam, hogy majd 30 éves koromban lesz esetleg egy gyerekem. Ehhez képest már 24 éves koromra lett majdnem (!!) négy.

22 éves voltam, amikor megismerkedtünk Ferivel és 24 évesen szültem Annát, majd egy évvel később Tamást, és mellettük ott volt Péter és Bálint is. Korán szültem, de nem bántam meg, és mostanában már a barátnőim is kezdenek irigyelni, hogy már nagyobbak a gyerekeim. Annak is örülök, hogy ilyen kicsi a korkülönbség köztük, mert nagyon jól megértik egymást mind a négyen. Gyakran vagyunk együtt mindannyian, majdnem minden hétvégén.

GYengébbek kedvéért kiemelem az utolsó mondatot:
"Gyakran vagyunk együtt mindannyian, majdnem minden hétvégén."

Tehát nem egy háztartásban,, de a gyermekek testvérként élnek, és vannak közosen töltött hétvégék!

Előzmény: reális (2518)
upi2000 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2561
pötyögd be a számlaszámod, összedobunk neked egy kis zsét.....
Előzmény: kopaszmercis (2477)
kopaszmercis Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2560
Ez nagyon informativ volt.. es mindenkit nagyon erdekelt, hogy te mire hasznalod.. elarulnad, hogy pl a vegbelkupod mire hasznalod.. csak hogy ne unatkozzunk... =) Amugy tudja a tokom, hogy a kopasz merci tulajok mit csinalnak a tolakkal.. igazabol fogalmam sincsen. de azt tudom, hogy a szabalyok altalad torteno ertelmezese szerint kinyomhatta volna a szemet.. biztos uriember es azert nem tette...
Előzmény: beny (2543)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2559
Hehe, ne haragudj, de ilyen mocskos propagandat szerintem ne itt gyakorolj :-) Csecsemot nem eroszakolt tenyleg? :-)
Előzmény: zsolti05 (2545)
Big (the real) Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2558

gyurcsány a saját szavazóinak játszott, orbán a bizonytalanoknak...

bagoly1 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2557
Te beteg vagy?
Előzmény: zsolti05 (2545)
ggarbo Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2556
Orbán le akarta dönteni a papírszobrot, majd ledőlt talapzatáról...
csörgősipka Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2555
Kár, hogy ezt az ájtatos keresztényi visszafogottságot a kampánygyűlésein meg a kormányzásban nem gyakorolta. :))))
Előzmény: figyelő (2473)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2554
Viktoréban szeretnél?
Előzmény: Sötét Úr (2548)
geva54 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2553
A 100 ezres minimálbér olcsó fogás. Csak ugy lehet megcsinálni, ha megint elszabadul az infláció. Mint a Fidesz kormány idején. Persze, emelték, csak azt nem mondták utólag egyszer sem, hogy az infláció jóval nagyobb volt. Most, ha közben ugye mindenki jóval kevesebbet fizet be, mert adót is csökkent, csak erre gondolhatnak, megint játszanak egyet a pénzel.. Most kit néznek bolondnak? A bizonytalanok nem ijedtek meg, nekik Gyurcsány jobban tetszett. A híveinek termédszetesen a Viktor, na de nekikk akkor is a Viktor kell, ha személyesen végzi el nagydolgát az étkező asztaluk közepén.
spooler Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2552
Azért ennél árnyaltabb a kép 1 Km autópálya ügyben. Autózz kicsit a környező országokban, rá fogsz jönni.
Előzmény: Törölt nick (2489)
Shallow Grave Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2551
Szerintem ez nem a pártok országa, hanem a mienk.
Előzmény: Sötét Úr (2548)
Powersystem Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2550
Csakhogy megyónak jól is állt ez az alamuszi szerep és még nem is ismerték annyira az emberek, de orbánt elég jól ismerik hogy tudják orbán nem ilyen a valóságban ergó eljátszotta a nyuszit.
Előzmény: queensryche (2538)
megfontolt Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2549

Zséna!

Kérlek, nézd meg az előzményt és utána kíváncsi vagyok a véleményedre! Milyen eredményre gondolsz, ki bizonyította, hogy van összefüggés, illetve arra is kíváncsi vagyok, hogy miért kell az ausztriai árak 2-3-szorosán építeni???

Előzmény: zséna (2526)
Sötét Úr Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2548
Liberálisként elborzaszt az az intolerancia és arrogancia ami Gyurcsányból árad...
nem szeretnék az ő országában élni...

T.Denem
tőr Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2547
Nem túlzok, annyira üvöltött, hogy be is rekedt.
Előzmény: Törölt nick (2519)
Atimunka Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2546
Hát ez a vita teljesen más volt, mint amire számítottam. Az egész rendszer, ahogy a vitát folytatták szerintem nagyon rossz volt. Ami a vitát illeti az nagyon látszott, hogy GYF amerikai szakemberek készítették fel. Dinamikus volt és határozott. Szerintem néha ez a határozottság átcsapott agresszivitásba, de talán még az elviselhetőség határáig. GYF felkészítése nagyon profi volt, szinte másodperc pontosan tudta befejezni a mondandóját. Egy igazán látványos megmozdulása volt, ami nem betanult dolog volt, amikor lecsapott arra, hogy OV 2x is használta a balek szót.
OV szereplése számomra csalódás volt. Sajnos az nagyon látszott, hogy elszokott a vitáktól. Mindkét fél betanult panelokkal dolgozott, de ez OV sokkal jobban látszódót. Szerintem, akik felkészítették OV hihetetlen nagy hibát követtek el azzal, hogy azt a tanácsot adták OV-nek, hogy a kamerának beszéljen. Ennek az lett a következménye, hogy a fejét forgatta a moderátorok és a kamera között néha meg GYF felé(látványosan keveset) és ez csak felerősítette azt a látványt, hogy zavarba volt. Óriási hiba volt reagálnia a panelprolis dologban.

GYF
+ dinamikus, felkészültnek tűnt és magabiztosnak
-néha erőszakos és kioktató volt

OV
+ hát most nem igazán volt amit szerintem igazán jól csinált volna.
-zavart volt és nem hozta azt a formát amit még 4 éve tudott
zsolti05 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2545
Orbán nyolc éve alázza az országot. Ma meg keresztény emberről beszél. Lopott, csalt, hazudott, zsarolt, betört, feljelentett. Keresztény ember...
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2544
Huh micsoda megalazas volt. Ha ez neked valoban teljes mertekben igy jott le biztos az MSZP-nel dolgozol aktivistakent :-) Az elemzeseket elnezve ez nem ilyen egyertelmu am.
Előzmény: Derek (2531)
beny Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2543
Ki mire használja a tollat, a kopasz mercisek szemeket nyomnak ki vele, én például írni szoktam vele!
Előzmény: kopaszmercis (2488)
Derek Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2542

"másfelől viszont rendkívül kényelmetlen volt, hogy lehajtó, benzinkút, de még útszéli pihenő is nagyon nagyon ritkán volt! "

Az amerikai Interstate-ek mellett meg egyaltalan nincs benzinkut es olyan fajta lehajtok es pihenok mint nalunk.

Előzmény: Kitty Bennett (2529)
Big (the real) Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2541

igaz, de idegbeteg, konfrontatív állatra sem szavaznak...

mert ez a viselkedésmód távol áll az átlagtól

Előzmény: Hiphop (2486)
little747 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2540
Mondjuk a vita után még megnéztem volna egy sztárboxot. GYF a piros sarokban, 0V a narancssárgában. Lehet több értelme lett volna. :-)
Logic_ Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2539
és volt mivel megalázni.. :[] ha nem lett volna mivel, lehet h most is a fidesz kormányozna.
Előzmény: Derek (2531)
queensryche Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2538

Mert ez stratégia volt. Nézd vissza az Orbán-Megyó vitát. Orbán ott fölényes, lehengerlő az ellenfelét félvállról vette (nem tisztelte kellően). Bukott is.

Szerintem Gyurcsány ugyanezt tette még hansúlyosabban, Orbán meg játszotta a nyuszit. Gondolod, hogy nem lett volna képes vissza vagdalkozni (Altusz, államadósság, gátak meg nem építése különösen 2002-es árvíz után, 3-szoros autópálya építési költségek hitelből!!!...)

Előzmény: tőr (2507)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2537
"Pigmy,

világképed torz. Amit itt összehordtál..."

Köszi, hogy ítélkezel a világképem felett, ráadásul jó keményen :)) Attól jobban igazad lesz. Jézus büszke lenne rád.
Előzmény: Goj2 (2505)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2536
Egyebkent csak annyit csinaljatok hogy olvassatok bele az itteni hozzaszolasokba: melyik part szipatizansa milyen stilusban es hogyan ir, melyik ertelmesebb es melyik bunkobb, kovetelodzobb... ugyanaz jon ki mint amit a vitaban lathattatok. Azert ez eleg jellemzo...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!