Hát persze, most meg felvette a kereszténység mártírja pózt, szinte látom, ahogy Gyurcsány verbális nyilai lyuggatják szelíd lelkét, ő pedig égre emelt, üdvözült tekintettel tűri... értünk tette!!!! :))))
Amikor egyetemre jártam én is azt gondoltam, hogy majd 30 éves koromban lesz esetleg egy gyerekem. Ehhez képest már 24 éves koromra lett majdnem (!!) négy.
22 éves voltam, amikor megismerkedtünk Ferivel és 24 évesen szültem Annát, majd egy évvel később Tamást, és mellettük ott volt Péter és Bálint is. Korán szültem, de nem bántam meg, és mostanában már a barátnőim is kezdenek irigyelni, hogy már nagyobbak a gyerekeim. Annak is örülök, hogy ilyen kicsi a korkülönbség köztük, mert nagyon jól megértik egymást mind a négyen. Gyakran vagyunk együtt mindannyian, majdnem minden hétvégén.
GYengébbek kedvéért kiemelem az utolsó mondatot: "Gyakran vagyunk együtt mindannyian, majdnem minden hétvégén."
Tehát nem egy háztartásban,, de a gyermekek testvérként élnek, és vannak közosen töltött hétvégék!
Ez nagyon informativ volt.. es mindenkit nagyon erdekelt, hogy te mire hasznalod.. elarulnad, hogy pl a vegbelkupod mire hasznalod.. csak hogy ne unatkozzunk... =) Amugy tudja a tokom, hogy a kopasz merci tulajok mit csinalnak a tolakkal.. igazabol fogalmam sincsen. de azt tudom, hogy a szabalyok altalad torteno ertelmezese szerint kinyomhatta volna a szemet.. biztos uriember es azert nem tette...
A 100 ezres minimálbér olcsó fogás. Csak ugy lehet megcsinálni, ha megint elszabadul az infláció. Mint a Fidesz kormány idején. Persze, emelték, csak azt nem mondták utólag egyszer sem, hogy az infláció jóval nagyobb volt. Most, ha közben ugye mindenki jóval kevesebbet fizet be, mert adót is csökkent, csak erre gondolhatnak, megint játszanak egyet a pénzel.. Most kit néznek bolondnak? A bizonytalanok nem ijedtek meg, nekik Gyurcsány jobban tetszett. A híveinek termédszetesen a Viktor, na de nekikk akkor is a Viktor kell, ha személyesen végzi el nagydolgát az étkező asztaluk közepén.
Csakhogy megyónak jól is állt ez az alamuszi szerep és még nem is ismerték annyira az emberek, de orbánt elég jól ismerik hogy tudják orbán nem ilyen a valóságban ergó eljátszotta a nyuszit.
Kérlek, nézd meg az előzményt és utána kíváncsi vagyok a véleményedre! Milyen eredményre gondolsz, ki bizonyította, hogy van összefüggés, illetve arra is kíváncsi vagyok, hogy miért kell az ausztriai árak 2-3-szorosán építeni???
Hát ez a vita teljesen más volt, mint amire számítottam. Az egész rendszer, ahogy a vitát folytatták szerintem nagyon rossz volt. Ami a vitát illeti az nagyon látszott, hogy GYF amerikai szakemberek készítették fel. Dinamikus volt és határozott. Szerintem néha ez a határozottság átcsapott agresszivitásba, de talán még az elviselhetőség határáig. GYF felkészítése nagyon profi volt, szinte másodperc pontosan tudta befejezni a mondandóját. Egy igazán látványos megmozdulása volt, ami nem betanult dolog volt, amikor lecsapott arra, hogy OV 2x is használta a balek szót. OV szereplése számomra csalódás volt. Sajnos az nagyon látszott, hogy elszokott a vitáktól. Mindkét fél betanult panelokkal dolgozott, de ez OV sokkal jobban látszódót. Szerintem, akik felkészítették OV hihetetlen nagy hibát követtek el azzal, hogy azt a tanácsot adták OV-nek, hogy a kamerának beszéljen. Ennek az lett a következménye, hogy a fejét forgatta a moderátorok és a kamera között néha meg GYF felé(látványosan keveset) és ez csak felerősítette azt a látványt, hogy zavarba volt. Óriási hiba volt reagálnia a panelprolis dologban.
GYF + dinamikus, felkészültnek tűnt és magabiztosnak -néha erőszakos és kioktató volt
OV + hát most nem igazán volt amit szerintem igazán jól csinált volna. -zavart volt és nem hozta azt a formát amit még 4 éve tudott
Huh micsoda megalazas volt. Ha ez neked valoban teljes mertekben igy jott le biztos az MSZP-nel dolgozol aktivistakent :-) Az elemzeseket elnezve ez nem ilyen egyertelmu am.
Mert ez stratégia volt. Nézd vissza az Orbán-Megyó vitát. Orbán ott fölényes, lehengerlő az ellenfelét félvállról vette (nem tisztelte kellően). Bukott is.
Szerintem Gyurcsány ugyanezt tette még hansúlyosabban, Orbán meg játszotta a nyuszit. Gondolod, hogy nem lett volna képes vissza vagdalkozni (Altusz, államadósság, gátak meg nem építése különösen 2002-es árvíz után, 3-szoros autópálya építési költségek hitelből!!!...)
Egyebkent csak annyit csinaljatok hogy olvassatok bele az itteni hozzaszolasokba: melyik part szipatizansa milyen stilusban es hogyan ir, melyik ertelmesebb es melyik bunkobb, kovetelodzobb... ugyanaz jon ki mint amit a vitaban lathattatok. Azert ez eleg jellemzo...