Keresés

Részletes keresés

zizou06 Creative Commons License 2012.05.15 0 0 5485

tudod hogy a kétrudasra gondolt,de mivel nálunk nincs ez sűrűn emlegetve ezért elhibázta :)
amúgy meg 2 kar kell hozzá,tehát mégsem akkora hülyeség :)
(ha lesz időm,kedvem,energiám,a kedvetekért akkor összerántok egy 2rudast) :)

Előzmény: PisztolyP (5484)
PisztolyP Creative Commons License 2012.05.15 0 0 5484

"kétkarosok"

ez ilyen vasi tájszólás? :-)

Előzmény: frankdrebin1 (5482)
doncorneole Creative Commons License 2012.05.15 0 0 5483

4. mérkőzés: 2012. május 28., pünkösdhétfő, 18:15: Szolnoki Olaj KK – Falco-SZOVA KC Szombathely

Előzmény: frankdrebin1 (5481)
frankdrebin1 Creative Commons License 2012.05.15 0 0 5482

Majd valamit koppintunk tőletek, nektek mindig jók a szövegek (meg persze a kétkarosok is, remélem nem felejtitek otthon pénteken) :)

Előzmény: PisztolyP (5479)
frankdrebin1 Creative Commons License 2012.05.15 0 0 5481

Most is izgi lesz, a negyedik meccs, ha lesz akkor pünkösdkor lesz, szolnokon, asszem :) Esetleg a szolnoki kollégák biztosíthanak egy kis imádkozó szobát a vasi vallásosabbaknak, akkor meglesz a létszám :)

A "boldog szülinapot" valóban az évfordulóra nyomtuk, szerintem se eshetett jól körmendiként hallgatni, de hát a bajnokságok egyik célja mindig a sportbarátság erősítése :)

Előzmény: doncorneole (5480)
doncorneole Creative Commons License 2012.05.15 0 0 5480

"Az egész világot, átutazom", csak ne nagyszombat legyen a meccsnapom!!!! :):):):):):)

Mondjuk a boldog születésnap az ütött, ha az 50 évre ment!

Előzmény: frankdrebin1 (5478)
PisztolyP Creative Commons License 2012.05.15 0 0 5479

fűzfapoétáitok nem sokat szaroznak a szövegek megírásával... :))) üdítő kivétel talán a "falco parádé"

(mondjuk ha jól szól nem gond, csak lépni kéne kicsit előre is)

Előzmény: frankdrebin1 (5478)
frankdrebin1 Creative Commons License 2012.05.15 0 0 5478

Kis kedvcsináló péntekre:

norbertomomo Creative Commons License 2012.05.14 0 0 5477

Az alapszakasz meccsek az előző évekkel ellentétben sokkal kevesebb szidással mentek. A nulla szidás ki van zárva szerintem, az képmutatás lenne. :)

Hajrá Szombathely!

zizou06 Creative Commons License 2012.05.14 0 0 5476

Mutogatósok sajnos mindig is voltak-vannak-lesznek.
"Amelyik kutya ugat az nem harap"

basketfan69 Creative Commons License 2012.05.14 0 0 5475

Jaja, utána az utcán meg a pustawkaban agyon lehetne baszni egymást, de a műbalhé nem kell...

Előzmény: ájzéjá (5474)
ájzéjá Creative Commons License 2012.05.14 0 0 5474

de semmi buzulás

Előzmény: basketfan69 (5472)
frankdrebin1 Creative Commons License 2012.05.14 0 0 5473

Ez ténlyeg hiú ábránd. 

Előzmény: basketfan69 (5472)
basketfan69 Creative Commons License 2012.05.14 0 0 5472

Sztetek hiú ábránd, hogy a pénteken kezdődő döntő kb addig menjen el egymás zrikálásában mint a tegnap véget ért vasi elődöntő, vagy 3-4-5 meccsen keresztül kell lesni a szájkaratézó, műbalhés 1 biztonsági őr által visszafogott 10-10 fős brigádokat???

Nem leszünk soha barátok, nem is kell, csak úgy gondolom, hogy talán lehetne egy kurva jó hangulat mindkét helyen és mindkét csapat megérdemelné a normális, de kurva jó szurkolástól zengő csarnokokat...

norbertomomo Creative Commons License 2012.05.13 0 0 5471

Ez most úgyis kiderül - főleg az első két meccsen - hogy melyikünk, hogy utazik. :)

Előzmény: Marci_. (5469)
norbertomomo Creative Commons License 2012.05.13 0 0 5470

Nálatok alulról semmit nem látni a pályából szinte, így az összehasonlítás szerintem nem állja meg a helyét. Ma dugig volt a szektor ez biztos, s az is, hogy a harmadik negyed elején azzal az egy nótával dörrentetek meg szinte összesen...

Hozzátok az Arénába a Falco elleni meccset, fele szurkolótok úgyis szombathelyi. Dupla bevétel nektek, mindenki jól jár...

Előzmény: realfan (5466)
Marci_. Creative Commons License 2012.05.13 0 0 5469

A pénztelenség nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a lelátói élet egyre inkább haldoklik, ebben egyet értünk. Viszont akkor mielőtt egerszegi létszámokkal dobálóznátok, gondoljatok bele, hogy mi több hónapon keresztül 2 meccset játszottunk minden héten, és akkor ne számoljuk a külföldi túrákat vagy a két kupadöntős hétvégét.

Egyébként ez csak magyarázkodás a mi és mindenki részéről, attól még ugyanúgy gáz marad, de sajnos ez valamennyire rajtunk kívül álló okok miatt van.

Előzmény: zizou06 (5468)
zizou06 Creative Commons License 2012.05.13 0 0 5468

Igazad van,az első meccsen valóban kevesebb néző volt mint ami elvárható lenne egy bajnoki elődöntőben,főleg egy Körmend ellen.

Sok emberrel beszélgettem erről,természetesen az okát nem tudtuk megfejteni,csak tippelgettünk.

Én amondó vagyok,hogy sokan 5 meccsel számolnak a végén ugye Falco továbbjutással,ami 3 hazai meccset jelent,majd ugye a döntőben még minimum 2 hazai meccs is lesz.

Ez ugye szinte 2 héten belül 5 hazai mérkőzés ami alsó hangon 10ezer Ft/koponya! A járulékos költségeket nem számoltam,csupán a belépőt.

Sajnos a mai gazdasági helyzetben még ez a nem túl magasnak tűnő összeg is megterheli az emberek pénztárcáját.

Szerintem ... hangsúlyozom hogy szerintem sokan azért nem mentek el az első meccsre,mert úgy gondolták hogy azon még úgysem dől el semmi,így spóroltak a következő mérkőzésekre.

Előzmény: realfan (5466)
realfan Creative Commons License 2012.05.13 0 0 5467

Valóban, vannak ilyen körmendiek. Fene érti őket :), de egyre nagyobb számban vannak.

Előzmény: circo (5465)
realfan Creative Commons License 2012.05.13 0 0 5466

Ebben nyilván van igazság. Sajnos ez van Körmenden, senkinek se jó így. Viszont 220 az tényleg nem sok... Aki kibírná azt a két órát, amit mi a túloldalon jópár éve minden évben kibírunk. Mert hétfőn egyáltalán nem voltak a sárgák szorosabban, mint mi a helyünkön, sőt... A bajnoki döntő az más volt, 270 jegyet kaptatok, plusz sokan vettek körmendi jegyet, aztán bementek oda, így az már valóban heringparti volt.

Viszont amit tényleg nem értettem, ha már létszámkérdés, az az első meccs. Bármiben mernék fogadni, hogy az alapszakaszban legalább 25%-kal nagyobb(nak tűnt) a Falco-tábor, mint most. Utólag visszanézve képeket, videókat, ez csak megerősített ebben.

Mondjuk nálunk is vannak érdekességek :), hol nem, de elég hullámzó mindenki úgy látom.

Előzmény: zizou06 (5464)
circo Creative Commons License 2012.05.13 0 0 5465

Valóban érdekes dolog, és elismerem, hogy én sem voltam ott az első meccsen, sőt, ma sem megyek. Azt, hogy miért nem telt meg a szektor igazán nem tudom, én konkrétan az elhelyezés körülményei miatt nem megyek. Bár az első meccsen a korábbiakhoz képest biztosan nem lett volna tömegnyomor, de ma már azért biztosan megint sokan lesznek Szombathelyről. Az elmúlt 5-6 évben mindig ott voltam Egerszegen és Sopronban is, és mivel Körmend még közelebb van ezeknél a helyeknél, így azt hiszem ebből is látszik, hogy valós okokat írtam le. És abban is reménykedem, hogy ebben a rájátszásban már nem kell mennem Falco-Körmend mérkőzésre.:)

Egyébként van olyan Körmend-szurkoló ismerősöm, aki az Arénába sem megy el Falco-Körmend meccsre. És azon oknál fogva, hogy neki nem túl szimpatikus ez a szombathelyi közeg.:) Szóval van, akinek még a kényelmes elhelyezés sem minden.:)

Előzmény: realfan (5463)
zizou06 Creative Commons License 2012.05.13 0 0 5464

A létszámhoz annyit,hogy ha mi is olyan kultúrált körülmények között láthatnánk a meccset mint Ti Szombathelyen,akkor ott Körmenden is lennénk minimum 500-an.

Megmondom őszintén,hogy utoljára én a bajnokavatásunkkor voltam nálatok a vendégszektorban ... egyszerűen azok nem emberi körülmények.

Tényleg higyjétek el (és ez nem magyarázkodás),hogy sokkal többen mennénk ha megfelelő körülmények fogadnának minket.

Mindegy,ez van ezt kell szeretni.

Előzmény: realfan (5463)
realfan Creative Commons License 2012.05.13 0 0 5463

Idén párszor előkerült a Körmend-Falco összehasonlítás. A szurkolásról később (nagyon röviden most annyit: otthon jók voltunk, idegenben mindkétszer gyengék), csak a létszámok kapcsán.

Az első, szombathelyi meccsre mire megjöttek Körmendre a jegyek, 500-ból 400-at lefoglaltak, ezen felül 100-150 körmendi hazai jeggyel ment végül a derbire. A második, körmendi meccsre a 220 vendégjegy a vendégszektort elnézve nem fogyott el. A harmadik, szombathelyi meccsen szintén voltak az 500 fős vendégszektoron kívül körmendiek. A mai derbire délután még lehet venni jegyet a vendégszektorba...

Mindezt úgy, és ez nem magyarázkodás, hanem sajnos szigorú és szomorú tény, hogy ennyire vegyes (khmm...) érzések még nem voltak sok emberben Körmenden a csapat iránt, míg több szombathelyi minden idők legszimpatikusabb csapataként említi idén az övéiket (ami mondjuk számomra érthető is eléggé). Fordított esetben ezren lennénk Szombathelyen, nem pedig a 220-ból maradna 30 jegy vasárnapra, mikor pénteken kezdték árusítani...

Na de másban meg a Falco-tábor jobb, ez vitathatatlan sajnos, csak megjegyeztem.

doncorneole Creative Commons License 2012.05.11 0 0 5462

az nosztalgiából volt!!! :):)

Előzmény: PisztolyP (5454)
alba'97 Creative Commons License 2012.05.11 0 0 5461

Alba-Olaj alapszakasz

http://www.youtube.com/watch?v=XdrlvsbH6m4  Alba-Olaj rájátszás

Idén ezzel a két koreoval készültünk, további sportsikerekben gazdag évet a többi tábornak:)!

albatis.1 Creative Commons License 2012.05.11 0 0 5460

Szép munka volt, gratulálok hozzá!

Előzmény: Demetrius#8 (5451)
alba'97 Creative Commons License 2012.05.11 0 0 5459

Igen, terveztük, csak mire megjött a fólia a pvc cső már le volt vágva, aztán nem akartuk kárba veszni. Így is szerdán jött meg a cucc, mindegy, tőlünk ennyire tellett:)

Előzmény: PisztolyP (5458)
PisztolyP Creative Commons License 2012.05.11 0 0 5458

ha kartonoztok vele, észre se vettük volna ... :)

de kellenek ezek a tapasztalatok, hogy a következő jobb legyen

Előzmény: alba'97 (5457)
alba'97 Creative Commons License 2012.05.11 0 0 5457

A fóliát lengyel ultra oldalról rendeltük, a franc tudta, hogy ezüst a másik fele:)

Előzmény: PisztolyP (5454)
Demetrius#8 Creative Commons License 2012.05.11 0 0 5456

Köszönjük a pozitív kritikákat! :)

A bemondatással egyet értek, nem volt teljesen jó így, a gond az, hogy ha ott vagytok, mi nem tudunk átmenni a szemben lévő oldalra, ugyanis fent lezárják, a pályára meg nem léphetünk! :P

Előzmény: PisztolyP (5455)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!