Egyébként be volt tanítva arra, hogy ha pofán fújják, akkor pont a delikvens orra előtt csattanjon a foga. Soha nem harapott meg, kb fél centire az orromtól csattant egy dühös csaholás kíséretében a foga. Viszont vicces volt ezzel ugratni másokat. "Nagyon édes dolgot csinál, ha ráfújsz! Próbáld ki!" :)))) Senkit nem bántott, de mindenkiben megállt az ütő, amikor a szeme előtt csattant a fogsor :)))
De édes! Mekkora lett! De ezt már a múltkor is megállapítottam, hogy igencsak megnőtt abból a vékonyka kamasz makkából, minek utoljára láttam. Bercike is tud így lógni, annyira édipofi! ~:c))
Jó nagyra megnőtt Berci, mi? ~:c)) Amilyen kis nyeszlett volt!
Imádják egymást a macskákkal... Állandóan játszanak, kergetőznek, néha kicsit meg vannak rágcsálva, Cleo arcán néha újabb karmolás... aztán ha elfáradnak, akkor összebújva alszanak (főleg Bercicicával)
Nagyon jó fejek :) Nekem jobban tetszenek a rövid szőrű fajták, mint pl a dobermann és a német juhász. A hosszú szőrűek már inkább olyan díszkutyák szerintem, kevés igazán kutyás jelleg van bennük. Szerintem :)
Volt nekünk is hosszú szőrű kutyánk (egy pumi), de ott alig látszott a kutya valódi formája, inkább egy nagy pamacs volt.
Ő nem törzskönyves, de a szülei igen. Csak a tenyésztők elég idősek, és nem tudtak/akartak már intézkedni ez ügyben... Azért ilyen "furi", mert apukája fekete. És ami érdekes, hogy Cleonak folyamatosan változik a színe, minden vedlésnél. Most elkezdett feketedni a pofija...
"A hátulsó végtagok újai között gyakran előfordul egy járulékos is, melyet farkaskörömnek nevezünk. Egyes fajtáknál születés után eltávolítják, másoknál fajtajelleg a megléte." FORRÁS
A mellsőn természetes. Mármint nem feltűnő. nem áll úgy ki, nem lóg annyira, stb... Minden kutyinak van (lehet,h ezt nem farkaskörömnek hívják? :o)) Mindjárt keresek egy képet,amin jól látszik,hogy mire gondolok.