Én azt is gondolom, hogy ha valaki nem akarja a maradékot kifizetni, akkor amennyiben valóban elkészülnek az órák, nem lenne nehéz a helyükre érdeklődőt találni.
Az esetleges késedelmet meg a mesterek már igazán megvárhatják, amennyi ideje húzzák ezt a projektet.
Ez teljesen nyilvánvaló nekem is. A kérdés az, hogy ahogy Báró írta, készülőben vannak az órák, és folyamatosan kellene fizetni P. Kissnek a munkáért? És ha igen, akkor milyen ütemben, stb. Gondolom, aki még tartozik, mindenki befizetne, ha biztos az előrelépés.
Mindegy, legyen egy megbeszélés, lehetőleg hamarosan, aztán talán okosabbak leszünk.
"Van pár ember, akinek megváltozhatott a mail címe, mert nem érem el, ebben segítsetek! Ha valaki ezen kívül nem kapott tőlem e-mailt, az is írjon a g.baron@poljot.hu -ra, mert hó végéig töröljük, és, ha tudjuk, visszautaljuk a pénzt!!!
1. Szaki Szakálos Tibor 2. XXL Molnár István 3. Lepke Balogh Péter 4. még egy soproni Jurecki Szabolcs 5. Robicsek a második óra 6. HG Horváth Gábor 7. Altefnégy a második óra 8. Valvoline 09. Acid Horváth Zoltán 10. Passionata Koppány György 11. Panerai Tatár Jeromos 12. Morgen-Red Bakos Tamás 13. Henok Weeber László 14. Diffi Ferenc László 15. Dipteros Bumberák József 16. Dupla By-Pass Wirtmann Ferenc
A fent említett 17 embert nem tudom elérni, hiányos az adatbázis, segítsetek, van ki 50 ezret, van ki 10 ezret fizetett, ki kell egészíteni 40 ezerre, különben töröljük!
Ezt értem, de az pl. nekem homályos, hogy mi is van a befizetésekkel. Én anno nem a teljes összeget fizettem, hanem még 10e hiányzik. Viszont kicsit kétlem, hogy aki nem a teljes összeget áldozta eddig, az "csak úgy" betolná a maradékot. Kéne az a találkozó, igazán.
"Az összes órát Ő csinálja (P.Kiss), nála is vannak, ezzel nincs gond, nem tudom ki volt az első 5 ember!
karácsonyig sorba meglenne! Pénz a bankba, nagyságrendileg megvan mindegyikre a pénz, már csak aprókat kell befizetni, de azt elég az elkészülés sorrendjében kifizetni!"
Ha jól értem, akkor most rajtunk múlik, mikor tudunk összehozni egy találkozót? Jó lenne, ha erről mindenki értesülne, és visszajelezne - akár itt, akár a másik topikon. Potyoro elvileg ismeri az elérhetőségeim, de itt is követem az eseményeket: nem kéne a találka szervezéssel túl sok időt elvesztegetni. Talán az is kiderülhetne, hogy az említett5 kész(?) tokon kívül mi van a többivel és a számlapokkal.
"Fekvőrendőr vette ki a pénzt, és Ő adta át az én jelenlétemben a pénzt a P. Kissnek, az összes tok le van öntve, én egyéb pénzt nem is láttam azóta, szerintem a P. Kiss díján felül minden ki van fizetve, elszámolni a fekvőrendőr tud!!!!
A tokról pedig csak az első 5 db, amiben nekem is benne van 1 db kellene, hogy mit irjunk rá, mert le voltak gravírozva, de nem szépen, én letudom lézer vastag szép módon gravírozni, de kell a minta, hogy mind egyforma legyen, ez két nap, nem ezen múlik, de még mindig nem írtad meg, hogy hogyan sorszámozzam, és az 5 név az ennyimmel együtt, mi legyen ráírva, és milyen elrendezésen, ha ezt elküldenéd, már nagy lépéssel előrébb lennénk!!!!!!!!!!!!!!"
annyit szeretne közölni a tisztelt projekt-tagokkal, hogy részéről teljesítette a vállaltakat: minden óradoboz (60 db) készen van, a műhelyében porosodik.
Onnan vágom, hogy én voltam, azt meg magamról marhára tudom, hogy nem vagyok Béla. Az eseményeket meg figyelemmel kísérem és volt már más nickem is, nem csak ezek. Véleményem talán lehet és ha szalonképesen fogalmazom meg, akkor nem értem mi a probléma? Ez egy nyilvános topik, ugye. Aztán persze lehet, hogy tévedek.
Te ezt honnan vágod ennyire? Miért tudsz ilyen gyorsan reagálni egy olyan fórumon, ahol eddig még hozzászólásod sem volt? Csak nem ismered őket személyesen?
Húzz a modihoz, aztán mondd el milyen sokoldalú "ember" vagy. Ha kicsit is ismeri a topikot, akkor kivág innen (sokadszorra, jogosan). Mit keresel itt????????????
össze kéne jönnünk valamikor (gondolom szeptemberben), hogy megbeszéljük a további lépéseket. egy P.C. beli találkozóra talán az igényesebb topiktársak is eljönnének, ne csak a pórnép legyen ott! ;-) addig is törhetnétek a fejeteket, hogyan tovább?! vagy lezárni az egész projektet, és lenyelni a buktát, vagy megpróbálni menteni a menthetőt! aki tudja a Báró elérhetőségét, rákérdezhetne az ügy állására. hiszen ő tudja talán a legtöbbet.