Azért remélem nem üldögélős lesz... Vagy, ha igen akkor csak acoustic settet toljanak... Most egy Munichet vagy Papillont végig ülni... Nehéz feladat lenne többünknek asszem..:D
A többi nem is annyira különleges... Én is csak onnan ismerem őket, hogy az életem nagy részét a zene teszi ki... Glasvegas nem rossz szerintem sem, a WL nem túl eredeti, de van bennük potenciál... Az Interpol már írtam... Editors énekhangja, szerintem eléggé hasonlít Ian Curtisére aki a JD énekese volt, és akikhez évekig hasonlították a kritikusok az Editors-t.. A Placebo meg... a BMM, Meds, BFTS lemezeket kötelezővé kéne tenni az iskolákban ének-zene órákon..:)))
glasvegast szeretem, voltam már két koncertjükön is. white lies-en is egyszer, bár őket nem tartom túl eredetinek, interpolt régebben halgattam, valahogy lemaradtam az őket követésben. többit nem ismerem, olyan sok zenére kell még figyelni.
az editorst szerintem elsősorban az énekhang ill. énekstílus teszi különlegessé elsősorban nekem, ahogy a placebot is, emiatt olyan különállóak nekem ezek az együttesek.
Amúgy a Dvd-ből azt akartam kihozni, hogy az a Back Room turné idején rögzítődött tehát abszolút semmi profizmus, csak szimplán a srácok, és a zene. Egyébként nekem az tetszik az Editorsban igazán, amellett, hogy korunkban az Interpol mellett a legelitebb gitárzenét írják, hogy abszolút megmaradtak azok akik voltak semmi elszállás vagy ilyenek. Elég csak megnézni Kovácstomit ahogy manapság nyomja a színpadon, ha nem élvezné, 20 milliomodik alkalommal is, hogy az énekli I'm so glad... Tuti nem így nyomná a színpadon...
Ez igaz abszolút... Egyébként Editorsék még az elején csináltak egy Dvd-t is ám... Nem tudom mennyire vágjátok... Live At Amsterdam a címe, vagy Live At Paradiso így futhat a neten, ha még megtalálható valahol...
Jah és az Editorshoz közeli bandákat mennyire bírjátok? Gondolok itt azokra akik zenei vonalban nincsenek tőlük távol... mint...
Forward Russia Glasvegas Elefant Interpol The Cinemtaics The Departure (Ők már feloszlottak, de egy nagyon jó lemezt csináltak anno) The Dykeenies White Lies
a beszélgetős résznél az jutott eszembe h ilyeneket kéne a nyelvtanulóknak angol órán hallgatniuk :-DDD
az télleg tök jó, mikor ismersz egy bandát kb kezdetektől, látod őket fejlődni, emléxel milyenek voltak az elején stb. stb...kicsit off, én kb hasonlót érzek a colorstarral...
ezt nem ismertem, jónak tűnik. látom Herr Lehmann címen filmet is csináltak. majd otthon letöltöm, ha lehet. itt ahol vagyok torrentezni se lehet, mer kijön a rendőrség.
filmet már letöltöttem, nálunk nem volt de úgy látom nem tervezik a közeljövőben. könyvet jövőhéten szerzem be amint visszaérkeztem Magyarországra. csak a tartalom miatt gondoltam, hogy nem biztos hogy menne a könyv végigolvasása, olyan kis egyszerűnek tünt, de érdekesnek. bár biztos menni fog.