azért mert üditönek kéxül. olcsobb is bármilyen cola, fanta, stb egyéb fosoknál.
ha jo alkoholos sört xeretnél inni, wegyél olyat. wan azokbol is doszt. nálunk pl lehet wenni 18 fokosat, de már láttam 22 fokosat is. pl igen jo izü a pannonia utcában kaphato bármellik cseh söröcske, még a buzasörük is kiwálo...
szwsz nem kell öxxekewerni a kommersz ipari söröket a kézmüwes finomságokkal.
Köszi a lehetőséget de úgy tűnik beférek a csomagtartótáskámba. Az viszont nagy segítség lenne ha hoznál fél kocka sört pl Sopronit ott kifizetem. Az már nem fér fel a bringára :(
Tibor, Tibor. Nem én vagyok süket, ha nem fogod hallani a különbséget, akkor Te. Amit viszünk, annak az elején nincs csillapított magasvágó szűrő, ami arra hívatott, hogy a gyengébb, mondjuk a 48Hz feletti határfrekijű hangfalakat kiegyenlítse. De nem is ez a baj, hanem az, hogy ez a csillapító a fázist is összekuszálja. No de majd ezt szombat este megbeszéljük. Műszakilag, meg pálinkaügyileg. :o))
Azt sem értem, h csomo emberke xerint nálam kewés a mély, mások xerint kb 6-8-an wannak, welem együtt, pont jo, mig az otto xerint sok. fax sem érti. )))