ez se rossz, de az én ízlésemnek kicsit talán túlságosan is modern. én cérnával szeretem összevarrni a dolgokat, mert ha ügyes az ember, akkor a hegekből gyönyörű ábrák alakulnak ki a páciens bőrén. tudom, hogy ez már nem a szigorúan vett gyógyítás területe, de szerintem a hatékonyság mellett az is fontos, hogy szép dolgok kerüljenek ki az ember keze alól!
ezt a kérdést nem értem...figyu, ez univerzális. nemcsak seb összeforrasztásánál alkalmazható, de Imrck által említett szemöldökigazítást is meg lehet vele oldani.
/csak zárójelben említeném meg a szigszalag és erotika összefüggését, a szigszalag mint kellék, jelmez. erre egy példa az alábbi képen:
a nasa fejlesztette ki, a híres svájci hadsereg használja, a hobbisebész meg műt vele
egyszerűen nincs olyan testtájék, szerv, és egyéb izé, amit ne lehetne megdolgozni vele, orrmandulát pld simán a dugóhúzóval műtünk, a kis fűrésszel bármilyen kemény koponya feltárható, a sörnyitóval fogat húzhatsz, a csipesszel meg lehet szemöldököt szedni
A placentát nyújtsuk jócskán belisztezett deszkán tepsi nagyságúra, majd a tepsit úgy béleljük ki vele, hogy pereme is legyen. Szórjuk rá a zsemlemorzsával kevert diót, és osszuk el rajta a reszelt almát. Igazítsuk egyenletesre, majd hintsük rá a cukrot és a fahéjat, ezután borítsuk be a másik vékonyra nyújtott placentadarabbal. Végül a felvert tojással kenjük meg a tetejét. Villával szurkáljuk meg. 10 percig előmelegített, forró sütőbe toljuk a tepsit. 15 percig közepes lángon, majd további 20 percig takaréklángon süssük. A tepsiben hagyjuk kihűlni, ezután vágjuk 24 egyforma szeletre vagy kockára. Az alufóliába csomagolt almás placi a hűtőszekrényben akár 5 napig is eláll, a kész sütemény (felvágva, szeletekben) mélyhűtőben is tárolható.
sziasztok, ma este átjön pár szintén hobbiorvos barátnőm ötyézni, nézegettem a hűtőt, és végülis van egy adag placentám, csak nem nagyon tudom még, mit készítsek belőle. nincs valami ötletetek? tudom, hogy nem receptklub, meg minden, de hátha valaki elég nagy gourmet itt...
természetesen, hiszen írtam is már. a legsikeresebb altatásom eddig lukács összes művének felolvasása eredményeként jött létre.
ha tehetem nem alkalmazok altatót, felolvasás, éneklés, infantilisebb betegeknek, óvodai csendespihenő fíling megteremtése. Ha nem válik be egyik sem, marad az erőszak
egyszer fürödtem a szigeten a zuhanyzóban, és akkor kapaszkodott belém. nem tudom undorítóbb-e mint más szemölcs, nekem undorító. de már zsuzsi segített rajtam.
eavit kollegina a hatalomátvétel eszközeiként tartja számon állatait. jól beidomítja őket mindenféle dologra, aztán az Internet segítségével szerető gazdikat keres a kutyulimutyuliknak, akik biorobotként teljesítik a küldetésüket...és innestől kezdve nincs megállás...