Keresés

Részletes keresés

Báxli Creative Commons License 2008.03.15 0 0 4720

Már mutatja a TV, hogy a kultúrlények Demszkyt dobálják, tojással és aszfalttal.

Hiába az "új többség" most megmutatja mi a jövő rendje.

palánkos Creative Commons License 2008.03.15 0 0 4719

A megfigyelőcsoport francia  vezetőjétől megkérdezte az MTI tudósítója, hogy a franciaországi tüntetéseken látott események miatt is felemelte-e a szavát.

Válasz: országában más volt a helyzet.

Igen? Más volt?

Ott is gyújtogattak, ott is törtek-zuztak. Rendőreik bizony nem voltak szívbajosak. Működött a gumibot, a könnygáz, a letartóztatás és közben az un. rendőri eröszak.

De hát azo az ő rendőreik voltak.

Igen, ők a független megfigyelők!!!

Előzmény: otterlo (4718)
otterlo Creative Commons License 2008.03.15 0 0 4718
Egy nagy ellenzéki párt által idehívott külföldi (francia?) megfigyelő kifejti, hogy a vizitdíjról szóló népszavazás sokkal jelentőségteljesebb dolog, mint egy parlamenti választás.
otterlo Creative Commons License 2008.03.15 0 0 4717

Hír TV műsorvezető: ... ezúttal rendben elvonulhattak a Fidesz rendezvény résztvevői?

Tudósító a helyszínről: ... a résztvevők egy emberként vonultak el ... a rendőrök tűrték az elvonulókat ...

plkmn Creative Commons License 2008.03.15 0 0 4716

Nyugottan lehet hazugnak nevezni, meg ideggyengének őket.

A régi kampányuk is meg a mostani szavazásos dili, mind hazugságon épül.

A vezérnek semmi sem drága, ha bele is bukik is az ország. Mert most a szakadék szélén vagyunk miatta, a" jövő tönkre megy" és nem elkezdődik.

Előzmény: palánkos (4715)
palánkos Creative Commons License 2008.03.15 0 0 4715

"Lassan lejár a mellébeszélés, arrogancia és hazugság ideje."

Bizony lejár azoknak az ideje akik szombaton és vasárnap még azt mondják, hogy az egészségügy meg sem érzi a vizitdíj, a korházi napidíj hiányát. Majd hétfőn pedig azt kiáltják, hogy a kieső összegeket pótolni kell, mert csődbe kerül az egészségügy.

Akik előző héten még arról szövegelnek, hogy az igenek nem érintik a költségvetést, majd ezen a héten pedig arról kiáltanak, hogy módosítani kell a költségvetést és pótolni amit el"igeneltek".

Ők nem hazudtak, csak nem mondtak igazat.

Előzmény: Pokland (4713)
Báxli Creative Commons License 2008.03.15 0 0 4714

Bocs visszavonom a "húgyagyút".

Megjegyzem, mostanában éppen eléggé betesznek az országnak az egyik nagy párt szavazói (igen). És kerültem az ominózus kifejezésemet, még akkor is ha minden nemzetközi gazdasági szakember megnyilvánulása károkozásként jellemezte a márc. 9.-i szavazást. 

Demagógiával minden kezdeményezést, (reformot) le lehet állítani, csak majd a jövőnk bánja. Később majd emlékezhetsz rá.

Egyébként fenntartom amíg a két nagy párt bírkózik, az ország tönkremegy.

Azért próbáltam javasolni hogy mindenki keressen magának kis pártot, ízlése szerint mert csak így lehet ebből az alagútból kimászni.

Megj. Tegnap a híradóban az utcán találomra megkérdeztek pár embert, mit tud március 15.-ről.

Borzalmas volt, a többségnek halvány gőze sem volt róla.

Ne az ilyen "húgyagyúak" tömegei viszont ugyanúgy szavaznak az én jövőmről is, miközben saját múltjukat sem ismerik....

Előzmény: Pokland (4713)
Pokland Creative Commons License 2008.03.15 0 0 4713
Jó volna, ha nem húgyagyúznád le a dolgozók nagy részét.

Megvan az eredménye a kis pártocskákra való szavazásnak.
Mit is akartok ti 1-2-3 százalékkal?

A nagy demokratikus pártocska, melynek pénzéhes elnöke csalással nyer.
Mit is akartok?

Lassan lejár a mellébeszélés, arrogancia és hazugság ideje.
Gábor barátotok megmondta, csak annyit felejtett el, hogy ez
az szdsz-re is vonatkozik.
Uff.
Előzmény: Báxli (4712)
Báxli Creative Commons License 2008.03.15 0 0 4712

mégis melyik kis pártra kellene szavaznia?

Bármelyikre. Azért volt egy pár nemrég. Még olyan is amelyik nincs a Parlamentben most.

Az MDF eleve bukásra volt itélve, mint rendszerváltó párt, egy csomó népszerűtlen intézkedéssel.  Aki ilyen átalakításba belevág, az kockáztat. Lásd. MSZP most.

a szadesz most is kormányon van

Másodhegedűsként kormányon lenni azért nem ugyanaz.

Úgy gondolom amíg ezt a két nagy pártot választja a szavazók 80 %.-a nem is lesz változás.

Előzmény: coleng (4711)
coleng Creative Commons License 2008.03.15 0 0 4711
Úgy emlékszem a történészek, jogászok pártja már volt nagy párt is, csak összetöpörödött, a szadesz most is kormányon van. A sok húgy agyúnak szerinted mégis melyik kis pártra kellene szavaznia?
Előzmény: Báxli (4710)
Báxli Creative Commons License 2008.03.15 0 0 4710

Kérdés az, hogy valóban megismétlődik-e a történelem?

A történelem mindíg ismétlődik. Csak a személyek, jelszavak változnak. Na meg a kőbaltát felváltotta molotov koktél.

A cikkben az a baj, hogy a jobboldalként a Fidesz kerül szóba. Pedig a Fidesz nem jobboldal.  Az csak egy nagy radikális párt.

Az is volna a jó neve: Fidesz Magyar Radikális Párt.

A pályafutásukba bele is férne egy névváltás, mert volt már ilyen fordulat náluk, csak kevesen emlékeznek. A vezérnek mindegy milyen eszme mellett kerül hatalomra. Csak: "Én akarok miniszterelnök lenni......"

A jobboldal elvileg az MDF volna, csak a sok húgyagyú nem ismeri fel, hogy évek óta kis pártokra kéne szavaznunk.

Előzmény: Ladyb (4709)
Ladyb Creative Commons License 2008.03.15 0 0 4709

Ebből a cikkből egyébként mind2 értelmezést ki lehet olvasni, azt is, hogy csak a jobboldal képes a reformokat átvinni (ironikus módon), és azt is, hogy sokaknak nem lesz túl szép világ akkor.

A szerző nagyon logikusan végigviszi az egészet, kezdve a történelmi párhuzamokkal.

Kérdés az, hogy valóban megismétlődik-e a történelem?

Ladybird

Előzmény: erdu (4708)
erdu Creative Commons License 2008.03.14 0 0 4708
Hátborzongató. De van benne logika.
Előzmény: Ladyb (4701)
Ladyb Creative Commons License 2008.03.14 0 0 4707

Igen.

Ladybird

Előzmény: Törölt nick (4702)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.14 0 0 4706

Ez lenne a forradalom! Ha a fele megvalósul, már az is hihetelen volna!

Az Alkotmánybíróság határozatai népszavazás ügyben:

http://index.hu/politika/belfold/nep7227/

jevelley Creative Commons License 2008.03.14 0 0 4705
Te meg "Igéret"nek nevezed az előre megfontoltan, szervezetten elkövetett nyereségérdekből elkövetett hazugság kampányt :)

De szerintem is hagyjuk, mert ezt nem is akarom érteni :)

Előzmény: Törölt nick (4699)
coleng Creative Commons License 2008.03.14 0 0 4704

"A demokráciáért csak akkor lehet teljes szívvel lelkesedni, ha nincs."

http://www.hirszerzo.hu/cikk.ezt_a_sebet_nehez_lesz_begyogyitani.59991.html
palánkos Creative Commons License 2008.03.14 0 0 4703
Elgondolkodtató írás. Van mit megfontolni. Ha nem tésr észhez az ország, a politika akkor bizony nem sok jóra számíthatunk. Különösen a fiatal korosztály nem tudja, hogy mit jelent rossz körülmények között élni. Sajnos az öregek sem tanultak a multból.
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.14 0 0 4702

Erre gondolsz, ugye ?

http://www.nol.hu/cikk/485035/

Ladyb Creative Commons License 2008.03.14 0 0 4701

A mai népszabiban, a 12. oldalon van egy nagyon elgondolkodtató cikk, mi lesz, ha a jobboldal nyer. Ajánlom bátran mindenki figyelmébe. Különösen a második felét.

Balosoknak, jobbosoknak, függetleneknek egyaránt.

Ladybird

Előzmény: Törölt nick (4690)
palánkos Creative Commons License 2008.03.14 0 0 4700

Tények nélkül nem mondasz semmit. A viktorozást ne keverd össze a fasisztázással.

Számodra minden lényegtelen "piszlicsáré", ami nem azonos a Te véleményeddel.

Előzmény: deres szádorgó (4687)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.14 0 0 4699

Az ígéretet még még mindíg összekevered az előre megfontoltan szervezetten elkövetett rágalmazással.

De ha nem érted, ne erőltessük.

Előzmény: jevelley (4697)
vargailles Creative Commons License 2008.03.14 0 0 4698
Lehet más a politika:
http://www.lehetmasapolitika.net/
jevelley Creative Commons License 2008.03.13 0 0 4697
Maradhatunk az eredeti dolgoknál szerintem mert a túlzások, úgy látom csak az egyik irányba tolódnak (2 üveg bor VS. gyerekgázolás, vesztegetés hmmm...)

Ott mindenfélét megígértek, hogy hatalmi pozícióba kerüljenek. Olyat is aminek az ellenkezőjét cselekedték (pld. adóemelés...)

Itt olyan dolgokat mondtak a jövőre vonatkozóan amit bizonyítani időgép hiányában elég nehéz lenne (mondjuk cáfolni is csak majd az idő tudja)

És nekem ezt kéne összevetnem? Köszönöm nem.

Addig amíg számon kérhetetlenek, addig mindenki mindent meg fog tenni és ígérni, hogy pozícióban legyenek.

Előzmény: Törölt nick (4696)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.13 0 0 4696
Ha azt mondom, hogy fogok neked adni 2 üveg jó bort és nem tudom betartani, vagy másra költöm a pénzem, azért nem egyenértékű avval, ha azt mondom elgázoltál egy gyereket és lefizetted a szüleit, hogy ne jelentsenek fel. Aztán ezt terjesztem  ország világ elött.
Előzmény: jevelley (4695)
jevelley Creative Commons License 2008.03.13 0 0 4695
Ha nem tartod be amit ígértél akkor az hazugság volt, ha megrágalmazol engem valótlansággal akkor az hazugság.
Miért kisebb az egyik mint a másik? Mert más cselekszi?
Előzmény: Törölt nick (4694)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.13 0 0 4694

Ha ígérek valamit, amit esetleg szeretnék megvalósítani, ha kicsi is rá az esély, az szerinted egyenértékű a másikról való szándékos rágalom terjesztéssel?

Előzmény: jevelley (4693)
jevelley Creative Commons License 2008.03.13 0 0 4693
Értettem én azt. De ez is kampány, az is kampány.
Ami itt rossz megítélés alá esik, az másutt, máskor jó lenne?
Nem felmentést keresek bárkinek is de mi lenne a különbség?
Semmi. Amíg felelőségre vonás, vagy számonkérés nélkül mindent meg lehet ígérni, mindennel lehet rémisztgetni addig a kampányokban (itt Magyarországon) ez lesz.
Előzmény: Törölt nick (4692)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.13 0 0 4692
A népszavazási kampányról írtam. És Mikola (nem úr) vizitdíj hazugságáról. Valamint a közvéleménykutatásnak HAZUDOTT pártkampánytelefonokról.
Előzmény: jevelley (4691)
jevelley Creative Commons License 2008.03.13 0 0 4691
"A kampányban elkövetett szándékos HAZUGSÁGOK országos méretűek és központilag szervezettek voltak."

Ezt én így gondolom: "Több SZDSZ kevesebb adó!"
El is lett felejtve rendesen...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!