Hogy miért nincs… Nem mi vagyunk hivatottak arra,hogy ezt megválaszoljuk. Nem tudom,pedig a feltételek adottak,de pl Tombor a veszprémi utánpótlásban… Fazekas se “nagy” veszprém nevelés,hanem éles kézisuli. A mi utánpótlásink/ neka senkit de senkit nem nevelet ki az akadémiai rendszer óta,ultragáz! Vannak igazolások akiket én sem értek,de nem gondolnám,h aki vpben játszik és külföldi az mind zsoldos
Miért nincs? Mi akadályozta meg a veszprémet hogy kineveljen/ jó szemmel felkaroljon olyanokat akik húzó emberek lehetnek majd a felnőtt csapatban?Ehelyett megy az összevásárolunk mindenkit kilóra,aminek egyáltalán nem magától értetődő eredménye a siker. Ez olyan Győr szindróma.
Persze,tök jó lenne. Vegyük alapul azt a csapatot,ahol az általad felvázolt keret volt: 2 Iváncsik, Pásztor,Csárli,Gulyás (sicc). Mondj most olyan magyart,de akár 3-4 évre visszamenőleg aki akár csak a közelében volt ezeknek a játékosoknak. Nincs ilyen. Kopogtassumk a Neka-nál,és a klubok utánpótlásainál! Ha lenne magyar aki beférne itt játszana vagy jelenleg játszik Szegeden.
Nem azon kéne álmodozni, hogy kit hozzanak Veszprémbe, hanem azon, hogy hogy tudnának Magyar tehetségeket kinevelni. Itt van a világválogatott, nem kell ide már senki. Nekem még mindig az Éles nevével fémjelzett korszak az etalon: kiváló Magyar játékosok, pár kiváló légióssal megtűzdelve posztokra. Annak a csapatnak volt identitása, ennek nincs, tegnap is csak a mezek mentek ki a pályára, meg a nagy arc.
Elgondolkodtató, hogy a 3. forduló után röpködnek a nevek, kiket kellene jövőre igazolni illetve kit lehetne azonnal kivásárolni. Nemrég még sokan egyetértettünk (szakértők, szurkolók), hogy bitang erős az idei keret, XP érkezésével minden adott a jó szerepléshez. Minden játékosunk láttuk már nagyon jól és bűn rosszul játszani. Bízzunk benne, hogy Xavi helyre rakja őket, történt már meg egy szünet alatt is. Pár nap és kiderülhet melyik volt a kisiklás, a PSG elleni vagy a tegnapi. (vesszőparipám marad, sokunk tavalyi véleménye volt, egy top kapus kellene).
És Martinnak? Efelejtettem bocsi,pedig tudom ha valaki màr írta…
Ha Bartha komolyan gondolta,h kell még valaki belülre akkor az vagy egy blben nem szereplő játékos lesz,vagy hasonlóan Nedimhez,blből érkező és csak a kieséseben bevethető játékos.Amúgy: A csoport kör után bárki kivásárolható és játszhat is a kiesésesben? Tehát ha pl M.Costat kivásároljuk (semmi konkrét csak az egyszerűség kedvéért) ő már tavasszal játszhat?
Casado jelenleg jobb mint Fazekas szvsz,főleg,h a spanyol védekezik,Geri pedig nem,de az idő nyilván Gerinek dolgozik. Azért egy Cindric Fazekas páros ugyanúgy nem életbiztosítás mint egy Corrale v. Nielsen/Palasics duó…
A mindenáron magyarosítás jegyében 100%ban biztos vagyok benne,h Ő és Fazekas jönnek vissza jövőre (írott,stb forrást nem tudok,hacsak nem az rthandballt akik szintén írtàk)
én is fel akartam hozni a Barcát, mert ők talán az egyetlen klub, akiket nem gyalultak le ilyen +6-7-10 góllal az elmúlt években.
kikapnak néha ők is persze, de iszonyat erőfeszítés kell az ellenfelek részéről.
mindeközben tegnap mi is belenéztünk, egy hete a PSG, Magdeburg, Kolstad, Aalborg is megégett tavaly egyszer-egyszer.
nem lenne aggasztó ami tegnap történt - ha nem egy hete vertük volna agyon a PSG-t, meg nem fordult volna elő párszor az elmúlt években kicsit sokszor velünk
Ugye azt mondjuk, hogy a Veszprém az Barca, vagy épp Kiel polc, ami a nívót illeti.
No akkor kérem, az jogosan elvárható, hogy éves rendszereséggel, ne csináljanak már bohócot a csapatból, klubból..
Az megint más kérdés, hogy most megint előjönnek a hangok, hogy majd tavasszal kell jónak lenni, meg hasonló okosságok, ami igaz is, de azért az ilyen vereségek nem méltóak ehhez a klubhoz.
De mivel én is csak egy mezei szurkoló vagyok, tenni nem igazán tudok semmit, ráadásul unalmas megint azt hallgatni, hogy pl mindenki szálljon magába.
Az évek azt mutatják, hogy úgyse fognak.
Sporting:Sajnos előzetesen kalkulkáltam a vereséggel, mert ez egy nagyon jó csapat, a kezdősora kiemelkedő, de csapatként is jól muzsikálnak.
Tegnap este kicsit eszembe jutott, hogy mi Fabregasért fohászkodunk, ezek meg közben feltörölték a padlót a Veszprémmel.
Aztán úgy voltam vele én is, hogy a szezon hosszú... Ennyi maradt a tegnapból, megy egy kis szégyen.
Remélem e vágyad már idén is teljesül kétszer, klub vb és BL döntő, bár idén még ellenkező kapuban. 😃 Klub VB 3 csoportelső+ legjobb második FF rendszerben?
Palasicsot akarjàk visszahozni….szóval sztem Corrales/ Palasics, Nielsen/Palasics duó lesz. Rodri/Nielsen duó kizárt sajnos mert Palàt nem hozzák harmadiknak,hülyeség is lenne. Egy a baj Palasics még sajnos nem jelentene erősítést (mondjuk Jensennél már most jobb…)
35%-os kapusteljesítmény konstansan nagyon kevés helyen van meg, ha egyáltalán megvan. Ha 35%-al védene akármelyik kapusunk folyamatosan a Veszprém megverne mindenkit nem is kicsi különbséggel.
Tavaly nem volt két olyan meccse mint most a Berlin és a PSG ellen... Jensen helyett kellene egy jó kapus a Nielsen/Corrales párost én is adnám nagyon.