"Mivel nem vagyok rajta a levlistán, ezért írtam, hogy ha kérdés van, akkor nyugodtan... "
Szerintem próbáljuk meg egyesíteni erőinket, és ne 3 mélcímet köröztetni a hálón:-)))) Az eddigi 2 mélcímnél is voltak keveredések, végre úgy néz ki, hogy mindenki tudja, hova kell írni :-)
Amíg nincs kész a dakarklub.hu, szerintem addig a dakarklub@motorsportok.hu-n keresztül próbáljuk tartani a kapcsolatot.
Bocsánat, erről az jutott az eszembe, hogy Balázs elmondása szerint, ugyan nem tudja mennyi hely van foglalva nekünk, de akkor megyünk, amikor akarunk.
Csak abban reménykedek, hogy ez a kis akció, nem vette el a kedvüket, és nem csak azért jönnek, mert megigérték. Én spec, mint mondtam, csak attól féltem, hogy nem férünk be. De ez a probléma meg van oldva. Az időpontegyezőség akkoris gyanús volt! Köszi a szervezőknek és Szalay Balázsnak, Darázsi Zsoltnak és Varga Ákosnak! Erről álmodozott az egész csapat, hogy de jó lenne, ha eljönnének, és ez akárhogy is jutott el hozzájuk, sikeres volt. Alig várom a pénteket! Kár, hogy vizsgázom aznap délelőtt:)))
"Ugyan nem én szerveztem eddig a dolgot, de sztem legyen végleges helyszín a Champs Buda étterem! Ugyanis az előbb beszéltem a Balázzsal és azt mondta, hogy direkt miattatok/miattunk csinálta ezt a közönségtalálkozót!"
csak megerősíteni tudom az elhangzottakat. Többször kerestük egymást Balázzsal, végülis most sikerült úgy időzíteni, hogy ne üzenetet hagyjunk egymásnak.
Balázs arról tájékoztatott, hogy vinyó kolléga már jelezte neki a dolgot, és direkt miattunk szerveztáék az este 6 órát, úgyhogy nekünk a dolgunk, hogy 5-re odamenjünk és 6-ig beszélgessünk, amikor beállítanak ők is!
"Ha bármi kérdés lenne, akkor dobjatok egy mélt nekem!"
Ne haragudj, ellenvéleményem van.
Beindítottunk egy (illetve az elején még 2) mélcímet, kérlek inkább maradjunk annál, és ne legyen újabb keveredés :-)