Sziasztok!Tudom hogy csak rookie vagyok még... de az sms-ben lévő ez komoly ,hogy meg vagyok hívva a WII-be? vagy csak azért volt hogy a rendszerbe regizzem magamat.. további infó... január 18.-ig biztos nem leszek edzésen :'( mert a sportorvos bajt talált a szívemmel... valószínűleg semmi komoly de azért még kíváncsiak:).. szurkoljatok hogy meg legyen a sportorvosim:))
wolvesos kondizás? :D Mogyi Te kész vagy :DD hát én járok amúgy is az edzés mellett, meg gondolom sokan mások is :) az egész csapat be se férne egy terembe :D
Én is megragadnám az alkalmat hoyg kellene valamit csinálni és én kicsit hosszabb távra gondoltam el kellene menni kondiba ha valakinek van ötlete és javaslata azt nagyon szivesen várom mert örömmel eljárnék!
sziasztok! jövő hét szerdán ha nem lesz edzés addig, mennék futni meg lépcsőzni stadionokhoz.egyedül nincs kedvem, meg szerintem nektek is jól esne, szóval ha nem csak egyedül vagyok elmebajos, akkor írjatok,hogy ki jönne.jah igen...lehet puding vagyok, de szakadó esőben nem megyek.edzeni megyek, nem tüdőgyulladást kapni. időpontot még nemtudok...ebéd után...4 5 óra magasságában...nem tudom milyen világítás van ott, de most majd kiderül. píszendláv
9 blaha tökkéletes. A számomat megadjam? (nullahathúsz háromhúsz hatvanöthatvanhét. Ha nem, akk majd este pontosítunk:D na akk 9 blaha! Azon belül hol?:D
háát én eléggé otthon vok ott, szal ha mondotok egy helyet, akk oda mek, de még onnan ismerem, amikor nem jártam kocsmáb:D (rég volt mán az) Egyébként én vok az új CB, a hosszúhajú fehérmezes, aki mindig kérdezi, h mien volt a 60cm-es pizza ;)
Szia te tul nagyranőőtt FÖLDIMOGYORÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :D
Na akkor ma mikor találkozunk meg hol ??? Majd én nézek valami kocsmát de ha valakinek van valami 5lete az is jó K.Andris amugy halvány lila fingom nincs h te ki vagy bocsmán :D
itt a számom hívj fel h neked mikor jó 06 30 482 09 46
Nekem nem jó a vasárnap mert munka van meg a szombart se mert vasárnap hajnalba kelek sajna srácok de a mai napra jó lenne elmenni valamerre kicsit csavarogni
Prof előfordul hoyg rosz a kedve valakinek szerintem meg itt hülyéskedjünk mint a "csatamezőn":P
A végén még túl művelt leszek itt mellettetek hogy DL maradjak:D
a vasárnap nekem pöpec, mert úgyis előtte nagyiznék:D és akkor le tudnám öblíteni az ebédet, meg a nagyim hülyeségeit, és az fasza lenne. Másoknak is jó? bár felőlem 2en is IHB-zhatunk is:D