Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
(úgy értem, hogy ne csinálj, ne használj más neveket, amikkel magadnak helyeselsz, bólogatsz)
Ilyet eddig sem csinaltam. Tobb neven forumoztam, ok sosem szoltak egymashoz es nem is helyeseltek vagy kerdeztek egymastol, gondolom erted mire celzok.
Ígérem, békén foglak hagyni mindaddig, míg a betegtársaidat emberként kezeled, velük tisztelettel, és nem kioktatóan, lekezelően beszélsz.
Koszonom, volt olyan erzesem, hogy ertelmes ember ul a masik oldalon, csak rossz hangot utunk meg!
Áll az alku?
Igen! Orulok neki, hogy "meg tudtuk beszelni" a dolgot.
Azt szeretnem kerdezni toled, hogy meddig folytatjuk meg ezt az "hadjaratot" a leszazalekoltak forumaban? En irnek normalisan, ahogy regen is. Csak par embernek nem tetszett amiket irok, gondolom felfedeztek az irasaimban az ertelmet es a logikat, ami nekik sosem sikerult, tudom oket sajnalni. Hogy mi igaz es mi nem azt pedig senkinek sem tiszte eldonteni, amig tortenetekrol, tapasztalatokrol beszelgetunk. Ugyan ezen emberek allitottak, hogy nem igaz amit irtam, csupan ezert emlitettem meg. A masik lehetoseg, hogy az elkovetkezendo 50 ev (ha megerem) azzal telik, hogy ertelmetlenul idegesitelek teged a felesleges torolgetesekkel, az ottani forumozokat a karomkodasaimmal es mellette tobb indaval irkalok magamat alcazva, ahogy eddig is. Utobbihoz nincs sok kedvem es ertelmet sem latom, viszont raerek, nincs mas dolgom es nem szeretem mikor ok nelkul kibasznak velem, igy ezt hajlando vagyok viszonozni mas lehetosegem hijan.
Gondoltam egy kerdest meger. Tovabbi szep hetveget!
azt az utasitast kaptam, hogy a technikai problemammal menjek a „moderátor segíts“ nevü topikba.
Lenne valaki olyan kedves, es egy linket nekem ehhez a topikhoz berakna ide, amin eljuthatnek ehhez a topikhoz?
Ha itt is nagyon rossz helyen vagyok, akkor megadnatok legyetek szivesek egy linket, hogy hova menjek, ahol ezt a hsz-t ujbol betehetnem a kereset topik közvetlen linkje megkapasa celjabol?
Vegigolvastam mindent, de ilyen nevü topikot nem talalok, a keresövel -baloldalon- is kerestem, az ugynevezett reszletes keresövel is, de a piros szinü szöveg mindig kiirta, hogy vagy nincs, vagy menjek a reszletes keresöbe, amit meg is tettem, bemasoltam a megadot topikcimet, de visszaküldött a rendszer hogy kezdjem elölröl, mert ...
Köszönöm a segitseget elöere is a link megadasaval, üdv, Mara.
A Lapker Zrt. Relay bolt üzemeltetés topicban Rikkancs Ricsi 809-es hozzászólása olyan telefonszámokat tartalmaz melyek nyilvános közlése véleményem szerint személyiségi jogokat sért és ezen felül anonimitásba burkolózva sértő jelzőkkel illet megnevezett embereket akik egyébként nem közszereplők. A teljes bejegyzés jogsértő kérem segítségüket eltávolításában.
Candico csak terel a saját pusztító tevékenységéről a fórumokon, miközben most is "csak" kérdez és nyomoz és vádol a Krónikus prosztatagyulladás fórumon. "Valaki netalántán hazudik?"
A sokszoros romboló, törölt nicknek van ehhez joga? Ő már tisztázta magát? Vádolhat Mindenkit alaptalanul?