Nálam most az sem megy. A login oldal bejön, utána már csak magy fehérség.
Mentségükre legyen szólva(ha egyáltalán létezik ilyenre mentség), hogy a K&H és a Magnet is éppen kegyetlenül belassult, bár az legalább azzal a sebességgel stabilan és megbízhatóan megy.
Nagyon jól sikerült a hétvégi updgrade, ezen a héten sokkal többet halt le mint eddig bármikor. Nálam most éppen totál halott, csak a szokásos technikai probléma blablabla üzenetet dobja fel.
Igen, ahogy én is írtam, meg tudom nézni a fizetési történetet, és valóban valamivel a fizetés után látok értesítést is az összeggel. De nem erre vontakozott a kérdésem.
Az erste app a fizetés pillanatában kiírta a képernyőre nagy betűkkel az összeget. A Google pay ezzel szemben csak a kártya képét jeleníti meg. A kérdés, hogy, meg tudja-e jeleníteni valahogy a Google pay is a fizetés pillanatában az összeget. Ha igen, hogyan; ha nem, akkor esetleg van-e rá magyarázat?
Korábban ha az Erste MobilePay alkalmazásba "digitalizált" kártyával fizettem, a fizetéskor megjelent az összeg is a telefon kijelzőjén. Most, hogy a Google payben kell fizetni, ilyen nincs, csak a kiválasztott kártya képe jelenik meg. Ha a levont összeget akarom ellenőrizni, akkor be kell lépni az alkalmazásba, és csak jópár érintés után tudom megnézni a tranzakciók listáját.
Van esetleg lehetőség Google payben is megjeleníteni az összeget? Esetleg ennek valamilyen elvi akadálya van ami miatt az Erste saját alkalmazásában működhetett, Google payben pedig nem? Vagy egyszerűen be kell érni ezzel, mint megannyi Google termék esetén?
Számomra a fejlődés mércéje, a jövő heti zárás lesz, ha 11-én délelőtt stimmelni fog minden, akkor oké, addig meg elleszünk valahogy. Ha a karbantartás alatt Mari néni új radírt és ceruzát kap, és újrafestik a golyókat az abakuszán, akkor talán összejön.:-)
Köszi a levezetést. Ezt így még nem gondoltam át. Korábban volt egy órás és 48 órás limit is, mindíg a 48-at állítottam be, így ilyenbe nem futottam bele.
Más: Használja valaki a George alkalmazásban a folyószámlán a tranzakciók kategóriába sorolását? Gondoltam, hogy kipróbálom februárban, hogy van-e ennek hozzáadott értéke a családi pénzügyeknél. De azt tapasztalom, hogy hiába állítom be a kategóriát, eltelik 1-2 nap, és visszaáll néhány tranzakció "nem besorolt"-ra. Nem mind, hanem random szerűen.
Ma megint beállítottam az eltűnteket. Ki-be jelentkezve, rendben van, látszik- De ez volt korábban is. Kíváncsi vagyok, hogy ez marad-e.
Arra lennék kíváncsi, hogy más is tapasztal hasonlót?
Igen, bocs. En csak ezt a reszet hasznaltam ezert irtam rosszul. Sot a Hirnok is csak a hitelkartyaknal szunt meg, ezert kaptam ertesitest a befizetesrol.
Azért is jó tudni ezek a limitek hogyan működnek, mert beleszaladhatsz egy ellenkező irányú meglepibe is. Egy példán keresztül érzékeltetném:
Tegyük fel, a kártyád állandó vásárlási limitje (napi) 200e Ft.
Egyik hétfő délben átállítod 500e-re, mert nagyobb értéket tervezel vásárolni. Az átállított limited kedd délig él, így mondjuk kedd délelőtt vásárolsz is vele 400e Ft értékben valamit.
Kedd délben visszaáll a limited az alaphelyzetre (200e Ft). Eddig tiszta sor.
Találós kérdés: ha kedd délután elmégy az élelmiszerboltba, ki tudsz-e fizetni ezzel a kártyával egy 5ezer Ft-os bevásárlást? Első blikkre "igen" lehetne a válasz, hiszen a limited 200e Ft.
A valós válasz az, hogy "nem". Ugyanis aznap már vásároltál 400e-ért, a 200e limitbe már semmi nem fér bele. Ahhoz hogy tudj 5e Ft-ért vásárolni délután, előtte minimum 405e Ft-ra megint fel kell emelned a limitet.