World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Én arra gondolok hogy megcsináltam mindent, kaptam valamit az utolsónál amit valahol esetleg aktíválni kellett volna és azt később eldobtam... Az egészet végigjártam kb 50-szer, kitöröltem az összes feladatot hátha lesz egy felkiáltójel de semmi. Rémlenek a questek Thorim-nál is, átváltozok brünh. is. Fjorn's Anvil-t meg sem találom, bár lehet hogy ha valamit megcsináltam volna ott lenne ahol kell:-) de hogy mit...
Menj végig az elejétől. Ha már brünhildává változol, ha átrepülsz felettük, akkor ott keregélj a környéken. Esetleg érdemes elmenni Thorimhoz, hátha nála hagytad abba a questlinet.
az a rossz hogy elkezdtem, de nem fejeztem be :-) fogalmam sincs hogy hol tartottam, a questeket kitöröltem és hogy hol kellene felvenni a küldetéseket hogy folytassam.... hááát
Nem tudja véletlenül valaki hogy lehet megszerezni a "Greater Inscription of the Axe" Shoulder enchantot? Keresgéltem Lillehoff-ot The Storm Peaks-Dun Niffelem-be de nem találtam. Küldetéshez tartozik csak akkor kerül elő :-)? Ha igen hol a fenébe lehet felvenni? Ha ezt is tudjátok.... :-)))))))
Tudom, hogy az int a legjobb regen statunk most raidben, viszont tökéletesen értelmetlen annyi regent stackelni, hogy a throughput statokat ennyire megcsonkítsa. Nem mellesleg ez a csávó normál módokat csinál, egészen biztosan minden csatában megmarad a fél manája, de a hülye manapoolbuzi talentje miatt legalább nem tud GSt rakni, hülyének is megéri :)
Kétségtelen, meg az is, h ha pugolnék se venném be ilyen geaerrel/talenteléssel :-)
Viszont holy papnak annyira nem gáz ám az intellect, és neki meg még 10 %-ot számolj rá a discen lévő pontok miatt. Én meg csak ennyit akartam mondani :-)
Végigment sima 10-es és 25-ös ToC-ot. Az egy Mimironos trinket kivételével (ami nekem speciel nem esett ki, pedig nem hajolnék el előle) a gyűrűk/trinketek valamint a fejes és a vállas triumphból kiváltható cucc. Tökmindegy tudod-e a dolgod, akár napi HC-ból össze lehet szedni a mennyiséget, ez a gear már bőven sok egy ötfős HC-hez (na jó eltart egy darabig kettesével, de a heti egy 10 -és 25-ös ToC, meg Ony 10 és 25 és mindjárt van egy valag triumphod).
Azt próbáltam meg állatira finoman körbeírni, hogy annyira nem lényeges guild, nem lényeges papjának talentelése/gearelése/gemelése annyira nem lényeges :-)
Nálunk még a guildes altos 25 fősökhöz összeszedett PUG is általában az ismerős ismerőse, legalább tudjuk, hogy kiféle, miféle. Nem PUG-olok, még extra körülmények között sem :-)
Nem tudom mi kell toc25 hardba, ezért írtam a GS hiányát, mint ismertetőjelet. Erősen kétlem, hogy erős int gemelés kéne bármelyik priestnek is, de az még belefér. Amúgy Jézuska inspirálta ezt a megjegyzésemet :) Remélem szerinted is jogosan :D
Volt az az imba-.com, vagy mi, az is valami hasonlo volt. Be imba, vagy mi. Valami magyar cucc. Én ránéztem erre az oldalra, a karimnak elkezdett Ap-s trinketet ajánlgatni o.O :-)
Pedig inspecttel is látszik a legfontosabb infó: van-e fogalma a karakteréről, vagy legalább utánanézett-e. Ugye a hit ratinges spirites palának meg a 30K unbuffed manás int gemes GS nélküli holy priestnek nincs fogalma :) Persze manapság ez is elég általában :(