A Damageplanos basszer gitárjának ilyen feje van és nem tudtam rájönni, hogy milyen márkjúúúú!Jól szól pedig, mint állat! Nine!Ma írok mailt! Puszi mindenkinek!
Ez csak üres duma, hogy nem is sejtette...Ne hülyékedj már bazzeg!Már hogy ne sejtette volna.Női fondorlatok...És az ember eléggé hajlamos elhinni ezeket a dolgokat, még ha annyira nyilvánvalóan kamuk is.
Elő akartam szedni lantos-DJ-s Gróf Balázst... de szóval én is így vagyok ezzel. Nem arról van szó, hogy korunkban csak DJ-ként vagy bugyuta dalszövegek révén lehet csajozni koncerten? De ha már van barátnő legalább lelkesedik valaki a zenekarért, meg viseli nyilvánosan az ingyen pólót.
"A szentesi gimnáziumban ősszel kezdett tanítani a szólista, aki a diákjait előbb nem akarta beavatni szenvedélyébe, de hamar kiderítették róla a szemfülesek: gitározik, énekel, klipet forgatott és lemezt adott ki." Csak én, hehehe
A cikk írója kifelejtette, hogy emellett csakis én írom a zenét, a szövegeket, én tanítottam meg Ottót dobolni, Migit bőgőzni, meg minden nő belém szerelmes.