Keresés

Részletes keresés

R-A-P Creative Commons License 2012.08.08 0 0 11873

Három vidám érdi fiatal "kultúráltan" szórakozott:

http://fehervar.hir24.hu/bulvar/2012/08/08/mergukben-rugtak-be-az-ablakot/~~fehervar24

hédergábor Creative Commons License 2012.08.08 0 0 11872

Csatlakozz pertársaságokhoz.

Érden is több indul!

Országosan is gond  politikai köntösbe, közönséges bünözők hatalmukat kihasználva fosztogatnak, gyerekes saját ürügyeket kreálva. Nézz körül mi folyik ebben a szerencsétlen országban.

Elég volt. Reszkessenek azok akik összejátszanak ezekkel a kalandorokkal, legyen jogos a  félelem számukra is, nem fogja megvédeni őket sem a helyi sem a magasabb korrupció, az amely több esetben mos tisztára , felment ahelyett hogy elitélne!

Nem kell egyebet tenned !

Előzmény: borzassün (11870)
pop-ey Creative Commons License 2012.08.08 0 0 11871

Megirnád, hogy melyik az a jogszabály, amely aláírásgyüjtéssel új helyihatósági választás kiírását lehetővé teszi? És megvan-e az a szervező, vagy szervezet aki-ami sikerrel megszervezi a jelenlegi vezetés leváltását? Mert "egyedül nem megy"!

Előzmény: borzassün (11870)
borzassün Creative Commons License 2012.08.07 0 0 11870

Kedves végre!!!!! elégedetlen fórumozók alsó és felső részén a településnek. Ha már ennyire szúrja a szemeteket az, hogy van egy előretolt bohób,aki itt is és ott is dolgozó a munkában magát a klímás irodájában és szolgálati autójában habosra izzadó polgármesteri beosztást méltatlanúl ríboló.

Akkor miért csak beszéltek rólla,miért nem zaravrjátok már el végre valahova.....-mondjuk Ausztráliába az egész bagázsával egyetemben?

Csak beszélgetésben vagytok nagyok, vagy tenni is tudtok.

Ja nem kérek visszakérdezést,hogy pld.: Te miért nem teszel semmit és miért csak szapulsz minket? és hasonlókat.

Mutassátok már meg, hogy elegetek van és ezt tetteitekkel is ki tudjátok fejezni.

Nem erőszakra gondoltam, hanem pld.: aláírásgyűjtés egy új választás kiírására. Ha elegendő aláírás gyűlik össze,akkor arra kötelező kiírni ,mert a helyi kegyúr sem lépheti át a tv-et és ha igen akkor van bíróság és ennyi.

Összefogás, akarat és tettek és már megy is a dlog. ja hogy fel kell állni a gép mögül és lehet, hogyaz anonímitás is elmúlik,hát sajnos ez ezzel járna.

Valamit valamiért.

Nyomorúság és névtelen dühöngás,vagy arccal és névvel,szabadidő és esetleg anyi áldozattal,de egy hosszútávon élhetőbb élet.

Választás rajtatok vagyon.

Törölt nick Creative Commons License 2012.08.06 0 0 11869

Tegnapi, Érd Tv. fogadóóra műsor:

Egy kedves érdi lakos kérdése: Felső Parkvárosban mikor történik érdemleges változás?

Miért nincs pl. játszótér, park ?

Válasz: a kedves hölgy rosszul tudja......van játszótér a Bádogos és a Festő utca sarkán.

Uram!!!!

Ön ne más f....al verje a csalánt!!!!!!!

Valóban, a válasz helyes.  És mint mondotta, azt nem a városvezets építette!!!!! Miért nem az?

Hát akkor nosza, építsen a városvezetés!!!!

Bőven akad önkormányzati, RENDEZETLEN TELEK felső Parkvárosban. Hely van bőven!

Szavai alapján, Önök aztán tökéletesen végzik a munkájukat................

CSAK A LÁTSZAT HIÁNYZIK!!!!

hédergábor Creative Commons License 2012.08.06 0 0 11868

http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=574553#null

T. Mészáros itt, T. Mészáros ott. Igazi munkamániás... Igaz amihez nyúl, amit engedélyez az maga a "tévedések vigjátéka"

Súlyos milliárdok bánják, persze mindig a város szenvedi el. Ő az aki tele jóindulatú tévedésekkel.

Erős csapat vezetője. Egyedül dönt, igaz mindig másokra hivatkozva. Minden képen ő köszönt, teszi a dolgát...munkamániás.

Az Isten áldja meg...

borzassün Creative Commons License 2012.08.06 0 0 11867

Nem gondolják, hogy az eddig is pocsék utakat, a csatornázással még inkább tönkreteszik?

Talán illő lenne, és KÖTELESSÉGÜK, hogy rendbe hozzák az elcseszett munkákat, utakat, nem igaz?

Egy picit sincs a képen bőr, hogy az általunk befizetett pénzből, NORMÁLIS munkát és körülményeket kapjon a lakosság?

Milyen válasz az a kivitelezőktől, hogy közel 4 hónap az utak helyreállításának ideje?

Teljesen hülyének nézik az embereket?

Példa: bármely városban beszakad egy úttest, eltörik egy vízcső, stb. akkor 4 hónapig nem rakják rendbe azt?

Vicc!!!

Amikor a Meggyes-civilek ezt 2006 évvégén, meg 2007 év elején hangioztatták,akkor Érd fidisztudattól átszellemült lakossága meg akarta lincselni azokat a jóüzanúl gondolkodókat.

Kérdezem,ha már fáj a zseben üressége,vagy a talpam kövek által szúrása, vagy az autóm unos-untalan javíttatása,akkor már megtörténhet az ébredés,amikor józan gondolkodású ember mond valamit,akkor még nem kell rája hallgatni. (hogy igazoljam a tényszerűséget lásd www.meggyesek.hu oldal)

A megnevezett személlyel kapcsolatban most a lakosság majd megtanúlja véresen saját testén, holy milyen is egy nem magyart a kebelén melengetni, olyat,aki ha kell bármikor képes köppenytváltani és nincs lelkiismeretfurdalása sem.

Előzmény: Törölt nick (11865)
erdlako007 Creative Commons License 2012.08.03 0 0 11866
Törölt nick Creative Commons License 2012.08.02 0 0 11865

Mivel, a kényes  "tma, pocsék utcák...stb." topicokat a kedves majom urak betiltatták,  jobb híján ide írok:):):).

Mélyen tisztelt rabló banda!

Nem gondolják, hogy az eddig is pocsék utakat, a csatornázással még inkább tönkreteszik?

Talán illő lenne, és KÖTELESSÉGÜK, hogy rendbe hozzák az elcseszett munkákat, utakat, nem igaz?

Egy picit sincs a képen bőr, hogy az általunk befizetett pénzből, NORMÁLIS munkát és körülményeket kapjon a lakosság?

Milyen válasz az a kivitelezőktől, hogy közel 4 hónap az utak helyreállításának ideje?

Teljesen hülyének nézik az embereket?

Példa: bármely városban beszakad egy úttest, eltörik egy vízcső, stb. akkor 4 hónapig nem rakják rendbe azt?

Vicc!!!

Símó elvtársnak pedig javasolnám, ne hazudjon!!!! Vagy ez már ragályos bizonyos berkeken belül?

A nyilatkozata alapján, 2 héttel a kivitelezések előtt értesítik a lakosságot, hogy az utcájukban elkezdődnek a munkák.

Nem egy helyen elmaradt.

Szó nélkül megjelentek a gépek és elkezdődtek a munkák.

Puszi..

borzassün Creative Commons License 2012.07.27 0 0 11864

Az a cég bizonyára nincs benne a tma érdekeltségi körben, vagy még egyszer sem osztott vissza.

Előzmény: erdlako007 (11863)
erdlako007 Creative Commons License 2012.07.27 0 0 11863

Pusztazámoron lehet mart aszfaltot kapni. Ha jól tudom 2000.- Ft/m3.

Nem tudom melyik a barátságosabb. Ez vagy a betontörmelék. Lehet kicsiben is venni. 1 m3 is sok lyuk befoltozására elég.

Nem egy bio anyag, de legalább a helyén marad, nem a szemünkben és a tüdőnkban végzi.

Előzmény: rámenős (11862)
rámenős Creative Commons License 2012.07.27 0 0 11862

Tárnokon van egy Kőtörő nevezetü cég amelyik betondarabokat hoz. Én is azzal szórattam fel az utcát, hogy fel tudjak menni összel és tavasszal.

rámenős Creative Commons License 2012.07.27 0 0 11861

Egy kicsit eltértünk a piac  gödreitől.

Egy illetékes sem olvassa ezt a portált?

borzassün Creative Commons License 2012.07.26 0 0 11860

Kérdés az illetékesek irányába:

valyon ahol se csatormázás már nem fog történni és nem várható ezek után aszfaltozás,ott mi a fészkesért nem gréderelik meg és töltik vissza az útra a szélére kicsapódott mindegy minek nevezzemet?

valyok a befizetett adónkból a poros utcák locsolására nem fussa ? csak a nagyembernek fussa széptérre,meg puccos ótóra,meg félmillás okostelóra?

na erre válaszoljoon az illetékes ügyeletes megmondó.

erdlako007 Creative Commons License 2012.07.26 0 0 11859

Visszatérve a kőporos utcák témájához: nem az elv a rossz.

Hanem a felhasznált anyag! Mert valódi murva tényleg jó lenne. Az valóban segítene a por ellen. Nyilván nem tökéletes. Nyilván a megrendelő szándéka is ez volt.

Csak itt valami csodás metamorfózis történt és történik!

Mert megrendelik, kifizetik a murva árát. Oszt olyan írtózatos tempóban szállítják ki, hogy közben szétporlik? Esetleg az UFO-k műve? Vagy szabadköműves összeesküvés?

erdlako007 Creative Commons License 2012.07.26 0 0 11858

No a tegnap esti hírek fényében kérdezd meg a kenyéradóidat mi a véleményük a Volán tarifák emelése ügyében!

Mert ez érdi közekedési kérdés is de vastagon!

Nem ereszkednek le a prolik közé, hogy szóba álljanak velünk.

Kérdezzük meg transzparenseken valamelyik sátoros ünnepen? Esetleg hangosanbeszélővel pl. az utcabál megnyitóján?

Elvitetnek a rendőrrel.

Közvetíts a Nagyságos úr felé!

Előzmény: xy333 (11855)
erdlako007 Creative Commons License 2012.07.25 0 0 11857

Ez olyan szépen hangzik, hogy mindjárt elérzékenyülök. De halkan megjegyezném, hogy volt ennek a bandának az ígéretei közt az, hogy egy MAGYAR csodatalálmánnyal megkötik ezt a genyát. Amit persze ezek is szórtak bátran a zelmúlthatév alatt is!

Hol a csodamegkötő?

Vagy esetleg belekerülne annyiba mint a csodás díszburkolat a góré ablaka alá? Hány négyzetméter Érd földes utcáinak területe arányba állítva a csicsaburkolattal?

Persze szökőkútra fussa.....

Ne rúzsozza a száját a szépasszony, amíg retkes a lába és bűzlik az izzadtságtól.

Tartja egy régi dakota közmondás.

bugadoktor Creative Commons License 2012.07.25 0 0 11856

Rendben van, szidtuk sokan Döcsát!

De mi van azokban az utcákban, ahol a csatorna fektetés után, szórták szét ezt az anyagot?

Mi, kit szidjunk?

xy333 Creative Commons License 2012.07.25 0 0 11855

Laktam ilyen utcában, és átkoztam Döcsát és tsait eleget. Minden tiszta fehér volt a száguldozó barmok miatt. Én - mivel tudok a következménykről - azóta is mindig igyekszem az ilyen utcákban lassan menni. De a mostani városvezetésen ezt számon kérni enyhe túlzás. Annó nem kellett volna erre költeni, de hát azt hitték, jót tesznek vele, de pont az ellenkezője sült ki belőle. Ha az autósok figyelnének, mérsékelhetnék a porzást, mint ahogy a kőpor nélküli, régi földutak is porzanak, ha szárazság van, csak éppen nem fehér, hanem szürke lesz a környezetük. Figyelni kellene egymásra, és nem csak magunkra, de a másikra is, és akkor enyhíthető lenne a kár. A csatornázás után talán mód lesz pályázni útépítésre is, mert jelenleg olyanok a feltételek, hogy csak akkor adnak pénzt, ha van az utcában csatorna és vízelvezetés. Pályázat nélkül nem nagyon megy, ezer év kellene saját erőből megcsinálni az utakat.

Előzmény: X ANTI (11851)
borzassün Creative Commons License 2012.07.25 0 0 11854

Jelentsem fel az ÁNTSZ-nél a várost gondatlanságból (?) elkövetett egészségrombolásért?

Jó gondolat,de sajna annak a csúcs szervezetnek a feje is fidesznyik kézből eszik.

Aztán meg neked kell bizonyítani mindent.Menni fog?

Ha egy gyomírtást nem bírnak rákényszeríteni többszöri feljelentésre sem az önkormányzatra a teljes város közterüóletein,akkor mit vársz egy ilyen út problémával?

"A választásoknál megtettem amit tudtam. De túl sok volt a sötét lúzer, aki benyalta a hülyítést. Vagy a távolmaradásával segítette a továbbélését".......

Köszi, végre nem én mondtam mostmár végre ki.

"Tépem a szám és másokat is felvilágosítok, hogyan is gondolkozzon a következő választásoknál."

Majd a végén kitiltanak,leugatnak,vagy lehülyéznek.

Én téptem a szám és aztán a fentieket mind megkaptam a beeee-ktől.

Előzmény: X ANTI (11848)
Diótörő Creative Commons License 2012.07.25 0 0 11853

" akkor nem darálnák be a kerekek és maradna kőpor. "

helyett:

.... maradna a murva.

Előzmény: Diótörő (11852)
Diótörő Creative Commons License 2012.07.25 0 0 11852

Uraim!
Az nem kőpor, hanem murva !! Az már más kérdés, hogy a kocsik kerekei kőport csinálnak belőle. Na de kell nekik ráhajtani?

Mert ha békén hagynák, akkor nem darálnák be a kerekek és maradna kőpor. Az még szép is, de össze-vissza tolatgattok rajta, aztán meg az a baj, hogy száll a por. Azt meg minek lélegzitek be? Tessék visszatartani a lélegzetet és akkor nem megy be a tüdőbe.

Miért nem elégedtek meg azzal, hogy tekintetre nincs kátyú az utcátokban ? Nem golf pálya az ulica.

Amúgy meg a képviselőnek is vannak igényei az élettel kapcsolatban. Nem azért jelentkezett politikusnak, hogy csórón élje le az életét.

Ha már odakerült a húsos fazék közelébe, naná hogy merít belőle. És ha már megízlelte a nokiásdoboz érintését, akkor már meg is fertőződött vele.

Innen kezdve már nem érdekli, hogy mennyi por van bárki utcájában.

Na csak füstölögtem egyet, ne vegyétek komolyan.

X ANTI Creative Commons License 2012.07.25 0 0 11851

Köszönöm, hogy igazat adtál. Tehát valóban kőpor és nem murva. Biztos akkor is már pampogtam, amikor először kiszórták. De azelmúlthatév tovább rongálta az egészségünket.

Előzmény: xy333 (11850)
xy333 Creative Commons License 2012.07.25 0 0 11850

Kb 3 éve pampogok a kőpor miatt.

Érdekes, a kőpor a 2006-os választások előtt, Döcsakovszky dicső uralma alatt került az utakra. Te csak 3 éve vetted észre? Azelőtt jó volt?

hédergábor Creative Commons License 2012.07.24 0 0 11849

Ebben igazad van. Látom a kőpor, az amely annyira bántotta a ma hatalmasait, hatalmasait na jó...

Nos aki elovassa dicső, dicső? szóval nagyvonalú polgármesterünket, az agitrop kisegítő mellébeszélőjét, a sleppet, az a semmi 12 milliárd adóság, nos a kőpor már nem is meglepő. Sőt!

A dolog bár meglepő, pozitív. Pozítiv ennyire is telik! Azon aztán kár is gondolkodnunk miből, mennyi új sarcból, új rablásból, gazdagodásból lesz majd az út?

Pedig ma uraink megszokva hogy a mindig mindent megúsztak már dörzsölik tenyerüket az új lóvékon. Azon a veritéken amit majd elvégeznek derék magyarjaik bagóért. A boldog választók pénzecskéiből.

Mindig eszembejut pártitkárunk a rendszerváltáskor, a haverok, a tervek. Tervek amelyek fényesen bejóttek, élni jól , élni más szinekben, élni gerintelenül, gátlás nélkül jól...

Ez a lényeg amikior egy otromba tyúk, tyúkok tácolnak, táncolják a magyar pávatáncot... ( Fecó is ropta...) megbukott!

X ANTI Creative Commons License 2012.07.24 0 0 11848

Kb 3 éve pampogok a kőpor miatt. Kitiltottak mmár párszor a nagy pofámért. A por marad.

Ne feltételezz másról olyat, amit te sem követnél el. Más utcákban is 6-7 km/ó-val megyek, ha ilyen mocskos genya van murva helyett. Ez 1-ben alapjárat.

Mit csináljak evvel az "úttal"? Ha nem a fotelból akarok kritizálni? A választásoknál megtettem amit tudtam. De túl sok volt a sötét lúzer, aki benyalta a hülyítést. Vagy a távolmaradásával segítette a továbbélését a kőporosoknak.

Jelentsem fel az ÁNTSZ-nél a várost gondatlanságból (?) elkövetett egészségrombolásért?

Az adóimat befizetem.

Erre használják.

Tépem a szám és másokat is felvilágosítok, hogyan is gondolkozzon a következő választásoknál.

Nem vagyok sem Oswald sem más hasonló.

Előzmény: rámenős (11845)
rámenős Creative Commons License 2012.07.24 0 0 11847

Rendben, de addíg amíg működik be lehetne tölteni azt a pár kátyút.

Az egész max 50-60 ezer Ft anyag és 3-4 önkéntes lapátoló. Kis tolólapos terítőre már nem is merek gondolni.

Ha megvan az akarat 1 segítő biztos, csak szóljatok.

Üdv

Előzmény: borzassün (11846)
borzassün Creative Commons License 2012.07.24 0 0 11846

Azt mondod, hogy nem kell ellenzékinek lenni, hogy szóljanak.

Akkor mondom. Érden az a szint, hogy ha már képviselő,akkor a pénzéért dolgozzon meg. Ha állampolgár,akkor meg a "nem értek a politikához" szlogenhez tartja magát.

Itt az emberekben annyi a jóakarat mint a Maci sajtban a brummogás.

Az a baj, hogy azt is leugatják aki kezdeményez valamit az emberek és "kicsinálják" a helyi vezetők, ha nem a kis érdekköreiket zavarja az illető.

A bak kérdése az meg jelzálog szinten már megvan, a hitelt meg a már sok milliárddal eladósodott városvezetés csikkzsebből nem fogja tudni kifizetni, így aztán vond le a következtetést. Már több szabad területe nincs a város vezetésének,amire hitelt vehetne fel.

Előzmény: rámenős (11844)
rámenős Creative Commons License 2012.07.24 0 0 11845

Bocs, de szót emeltél már ellene, vagy csak itt füstölögsz?

Lehet, hogy nem is gondoltak rá és egy közeli mezőről hozták. Érd is szarmata mészkőfennsíkon terül el.

Még egy apróság: Lehet, hogy a szomszéd utcában meg te vagy a baromarcú. Bocsi. Ezzel csak azt akarom érzékeltetni, hogy manapság nagyon divatos másokat hibáztatni a TV előtti fotelban ülve.

Különben igazad van. Nem kell csinálni semmit, mert az valakinek mindig rossz. Mindíg találni ellenvéleményt. Így most rád hivatkozhatnak, hogy ezért nem történik semmi.

Köszi.

Előzmény: X ANTI (11843)
rámenős Creative Commons License 2012.07.24 0 0 11844

Csak egy-két gondolat.

Nem kell ahhoz ellenzékinek lenni, hogy szóljanak. Elég a jóakarat. Én megragadnám a lehetőséget. Nem kerűlne milliárdokba. Igaz lenyúlni sem lenne érdemes belőle, olyan kevés a költsége.

Ha tényleg egy bank kezében van már, akkor értem az ellehetetlenítést.

Előzmény: borzassün (11842)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!