Sokan megszólták a veszprémi tábort mikor kiabáltuk,Veszprém Barcelonán hogy:B..i nagy laci!Most láthatja mindenki,hogy Veszprémben milyen hozzáértő közönség jár ki meccsre!:-))))Nehéz egyenes embernek lenni!Pedig ahogy kiborította a bilit és ezt az ügyet végigviszi akkor ő lett volna a legf......ább gyerek !Így meg a legf...abb!Ladiszlo Grande
K...be. Továbbra is azt mondom, az a legnagyobb baj,hogy nem áll ki és mondja: Gyerekek lassan vége a pályafutásomnak,olimpiai bajnok akarok lenne,és azt a spanyol válogatottal szerintem el tudom érni.A lelkemben magyar vagyok,sokat köszönhetek.... Akkor is sokan megvetnék,de ezzel a szarakodással csak ellenségeket szerez.Nem is kéne többet hívni.Majd jön Perez 67 évesen:)))
Más:Eddig bírtam magamban tartani!A hétvégén megrendezett boros ünnepet családommal vasárnap és hétfőn is meglátogattam!Hétfői látogatásomkor mit tapasztaltam az egyik borász barátunk a Horváth József képvselővel borozgat és jó kedélyűen beszélget.A beszélgetésük végeztével pedig puszi-puszival váltak el!Ehhez azért gyomor kell!!!