Keresés

Részletes keresés

COVY Creative Commons License 2005.05.19 0 0 3255
remélem nem lesz szükség 7.re
a 2.-3. meccs környékén voltuk gödörben, amikor 6 negyeden át nem értük el a 20 pontot de ennek már vége sztem
Előzmény: emgergo (3246)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.19 0 0 3254
 LeBron James is nagy sztár lesz szerintem, bár már most is az valamennyire. Jó a keze és tehetséges is. De Wade jobb nála, valahogy egyenletesebbnek tűnik a teljesítménye,mint James-nak. Steve Nash 3. tripla-duplája (34 pont, 13 lepattanó, 12 gólpassz)
balazs4 Creative Commons License 2005.05.19 0 0 3253

a Flash becenevet talán azért adta neki Shaq, hogy Superman mellett egy másik képregény szuperhős is legyen a pályán.

egyébként Wade tényleg extraklasszis, simán elcserélném érte Kobe-t :)))

viszont MJ csak egy van/volt/lesz, nála nem lehet jobb! egyébként sem szeretem ezeket az összehasonlításokat, szvsz csak azokkal érdemes összehasonlítani, akik most játszanak (lásd Kobe-csere). pl. Shaq-et sem lehet Wilt-tel összehasonlítani.

És Wade mellett ne feledkezzünk el Nash-ről sem, ő is ráhajt a playoff MVP-re, elképesztő amit csinál. (azért remélem a Mavs elkapja őket :))))

Előzmény: Doktor Toka (3251)
Nagyvad Creative Commons License 2005.05.19 0 0 3252

Wade tényleg nagy király

De szvsz JJ több már mint role playa.

Előzmény: Doktor Toka (3251)
Doktor Toka Creative Commons License 2005.05.19 0 0 3251

Hát bocsika, de nem értek veled egyet. Nagyon elismerem Haslem és különösen Zo teljesítményét - aki vesetranszplantáció után játszik -, de azért ők mindketten role-playerek. Shaq távollétében Wade viszi ezt a csapatot és nélküle még a Wizardstól is kikaptak volna. Ezzel szemben, ha a Zo-Haslem-Eddie Jones-Wade-Damon Jones kezdőötös helyett mondjuk a Camby-Jeff Foster-Joe Johnson-Wade-Chucky Atkins kezdőötös lett volna, akkor hasonló eredményeket értek volna el. 1 sztár + 4 role player, ez a helyzet a Heat-nél, ha Shaq a padon ül. Én már tavaly is néztem Wade-t, amikor Shaq még nem játszott ott, és már akkor látszott rajta, hogy legalább olyan játékos lesz, mint Kobe (akit egyébként olyan sokra nem tartok - bár lehet a legjobb sidekick). Lehet, hogy Wade már most ott van, mint Kobe...

(Wade tényleg király, de ez a "Flash" nickname szerintem szörnyen idióta. Szerintetek nem? Mindegy, most már ez marad...)

Előzmény: Itep (3250)
Itep Creative Commons License 2005.05.18 0 0 3250
A legtöbb dologban 1etértek.
Kettö,amiben nem: a Shaq nélküli meccseket azért nem egyedül Wade nyerte meg a Miaminak.Föleg az elsöt(a szériában a 3.-at) nem.Ott az elsö negyedben Wade vmi pocsék volt,5 turnover,rontott dobások.Ha Mourning nem játszott volna kiemelkedöen(helyettesítve ezzel Shaqet),akkor már az elején úgy ellépett volna a Washington,hogy esélye se maradt volna a Heatnek.Más kérdés.hogy Wade nélkül viszont biztosan nem nyert volna a Miami,de Dwayne feljavult és így mégis.A negyedik meccsen már Wade-show volt,de azért Mourning és Haslem rendesen dolgozott a palánkok alatt.Egy szó,mint száz: a Miami játéka kb. ugyanannyira függ a magasemberek teljesítményétöl,mint Wade játékától.
A Pistons pedig szerintem nem fogja megállítani öket,de ez már nem Wade-n fog múlni.Ha Shaq papa felépül teljesen a sérüléséböl és csúcsformába lendül,akkor a Miami fog bejutni a döntöbe.Ellenkezö esetben Wade dobálhat szinte akármennyi pontot(megjegyzem a Pistons ellen azért sokat nem fog),ha a Detroit lesz fölényben a palánkok alatt,akkor bukni fogják a párharcot.
(Jordannél jobb pedig sohasem lehet,de ez már csak a személyes elfogultságom.)
Előzmény: IVan (3249)
IVan Creative Commons License 2005.05.18 0 0 3249

"Szerintem Wade nem lesz olyan nagy ,mint amilyen lehetne"

Ha azt mondod, nem lesz olyan nagy, mint ..., az vélemény. De ezt nem is értem. Ha valaki, akkor ő az, aki 110%-ot fog kihozni a tehetségéből. Tényleg kiváncsi vagyok, miből gondolod, hogy nem lesz olyan jó, mint lehetne. A személyiségéből aligha ez következik.

"szerencsés abban hogy most jó csapatban kapott helyet"

Jó csapatban kapott helyet? Jó csapat volt a Heat amikor odakerült? Nagyon Nem. Ő tette jó csapattá. Shaq többször lenyilatkozta, hogy Wade az egyik fő ok, amiért Miamiba ment.

Én azt gondolom Wade-ről, hogy ő lehet a Best Ever. Sőt, azt várom, hogy az lesz.

Ma már nem vagyok azzal a véleményemmel egyedül, hogy ő a legjobb játékos az NBA-ben, legalábbis abban a többség egyetért (egy netes szavazásra hivatkozok), hogy a Playoffban eddig ő volt a legjobb.

Ahogy az eddigi 8 meccsen játszott, annál már nem nagyon kell jobban. Persze vkik kérdezik, jó-jó, de ki ellen? Hát pl. Defensive 1st team tag Larry Hughes ellen.

A Nets elleni sorozatban ő lett a 7th player in NBA History, aki legalább 25p 8a 6r .500fg%-ot átlagolt egy Playoff series-ben. 1991 óta először fordult ez elő. De a következőre nem kellett újabb 14 évet várni, Wade megcsinálta ezt a Wizards ellen is, mégpedig bőven. 31p 8a 7r 53%, na ilyet hányan csináltak vajon?

Aztán a Was elleni 2. meccsen ő lett az 5th player in NBA History, aki egy Playoff meccsen elért legalább 30p15a5r-t (ő pontosan 31-15-7). Szóval a statjai rendben vannak, és a csapata is nyer.

Olvasgatva az elemzéseket, mostmár egyre többször köszön vissza az a megállapítás, hogy Shaq még Miami-ban sem az MVP. A Heat 8-3 a Shaq nélküli meccseken az idén (Wade nélkül 3-2).

Akik azt gondolják, hogy Wade Shaq érkezésével lett ilyen jó, azok egyszerűen nem követték tavaly a Miami meccseit.

Az Playoff eddig fényesen bizonyítja, hogy szó sincs arról, hogy Shaq tenné jobbá. Eddig az igazi O'Neal nem volt még pályán a rájátszásban. És a Heat 8-0-ra áll, Wade pedig a még játszók közül legjobb dobó 28.6ppg-vel.

És mostmár off-court is befutott, a múlt héten az ő meze volt a bestseller.

Ha a Pistons és Prince megállítja? Na és? Még csak másodéves.

Nem baj, ha azt mondják sokan, hogy túlzok, az idő majd mindent eldönt.

De ezt nem én mondtam:

"Dwyane Wade is the one who might inspire Michael Jordan to look at him the way Jack Nicklaus looks at Tiger Woods."

Előzmény: hrabovszki (3231)
Itep Creative Commons License 2005.05.18 0 0 3248
Nem hiszem.Ha kicsit jobban koncentrált volna a 2. meccsen a Pistons,akkor ez lett volna az utsó meccs.De szerintem ezt már behúzzák Wallacék...
Előzmény: emgergo (3243)
Rukawa Creative Commons License 2005.05.18 0 0 3247
a mai meccs a támadó ribiknél ment el...aztán mindenbe fölé kerekedett a Motown. A 3.negyed vége felé már kikapcsoltam a tévét :(

GO PACERS!!!444
emgergo Creative Commons License 2005.05.18 0 0 3246

A Pistonsnak.

(mióta láttam Isiah Thomast anno a tévében :-) )

Előzmény: COVY (3244)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.18 0 0 3245
 Manu Ginobili sem semmi! Azért 39 pontot sem könnyű összeszedni. Remélem, hogy továbbjut a Spurs, és ott majd nagyon izgi párharc lesz a Phoenix - San Antonio. A nap hőse:
COVY Creative Commons License 2005.05.18 0 0 3244
mármint kik?
kinek szurkolsz?
Előzmény: emgergo (3243)
emgergo Creative Commons License 2005.05.18 0 0 3243

Bár azért Big Ben is addig ütött, amíg lett neki 11 pattanója :-)

Kíváncsi vagyok, belefutunk-e a 7. meccsbe.

Előzmény: Doktor Toka (3242)
Doktor Toka Creative Commons License 2005.05.18 0 0 3242

A mai meccsek sok meglepetést nem okoztak, csak ennyit:

DET-IND meccsen legtöbb pont a DETből: Ben Wallace,

DET-IND meccsen legtöbb lepattanó a DETből: Tayshaun Prince.

Ejha!

Rukawa Creative Commons License 2005.05.17 0 0 3241
tessék itt van a "Kínai KGről egy kép" :)

Profile:

Név: Yi Jian Lian
Született: 1987.10.27
Magasság: 212cm
Súly: 110 kg

Már az athéni olimpián is ott volt, de nagyot nem alkotott. Még nincs "szakszóval" enbíjé badija, kell még egy kis izom neki.

jövőre vagy '07ben fogják draftolni valszeg
Előzmény: DELPIERO1984 (3236)
Rukawa Creative Commons License 2005.05.17 0 0 3240
sztem az NFLlel azért vmilyen szinten sikerült kompenzálni a dolgokat, én nagy NFL fan lettem azóta amióta elkezdtek rendesen meccseket közvetíteni.

Az NBAt meg igaz magasról leszarják, már nem egyszer volt ilyen peticios dolog de fingtak rá. Minden csak pénz, sztem aláírásgyűjtés helyett inkább pénzt dobjuk :P (a pénz beszél...)
Előzmény: Törölt nick (3239)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.17 0 0 3238
 Most fogjunk össze és írjunk a Viasat3-nak és a Sport1-nek egy levelet, hogy kezdjék el Októbertől kezdve vetíteni az NBA-meccseket! Mindenki ide: http://www.nba1.hu/_forum/index.php?showtopic=2898&st=90
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.17 0 0 3237
 Aki szeretne hozzácsatlakozni azokhoz, akik azt szeretnék, hogy legyen NBA magyar sportcsatornán, és szeretnének velünk tartani, azok jöjjenek ide:  http://www.nba1.hu/_forum/index.php?showtopic=2898&st=60
DELPIERO1984 Creative Commons License 2005.05.17 0 0 3236

"kínai Garnett"

Ez elég viccesen hangzik. :-)) Persze biztos nagy tehetség a srác.

Előzmény: Rukawa (3235)
Rukawa Creative Commons License 2005.05.17 0 0 3235
ahoz képes hogy rookie, nem csinálja rosszul a dolgokat. Nelson papától sokat tanult , nekem szimpi edző. Sok sikert neki!

találos kérdsé: szerintetek TPeti most hol nézzi az NBAt ?:)

még1: az Oden fickóról van vkinek vmi videoja, vagy vmi híre? a következő shekknek harangozták be, de ahhoz kell még egy pár kiló (mikor 1-2 éve láttam képet róla még nagyon sovány volt)

tegnap láttam egy riportfilmet a kínai kosárlabda fejlődéséről a CNNen, és állítom hogy 50 év múlva az NBA kínába fog költözni CNBA néven :D (viccet félretéve tényleg nagyon gyorsan fejlődik ez a sport ott, a foci mellette igen csak eltörpül) Hajrá Yao addig is! ;)
Yi Jian Lian nevét meg jegyezzétek meg , Ő a kínai Garnett és nem sokára lenyomja a sok fekát az enbíjében :)
Előzmény: Doktor Toka (3230)
Ciani Creative Commons License 2005.05.17 0 0 3234
Én is ebben bízom :)
Előzmény: Rukawa (3233)
Rukawa Creative Commons License 2005.05.17 0 0 3233
Sir Barkley tippjei kb annyit ér mint Peléé :D
Előzmény: Ciani (3228)
hrabovszki Creative Commons License 2005.05.17 0 0 3232

szia

Én is ezt választottam és azóta ki tudnék bújni a bőrömből örömömben.

Egy apróság:te mpeg2-ben rögzíted és így is archiválod?(ha egyáltalán gyűjtöd ezeket).És szokott e vételi problémád lenni ill.ismerek egy másik jó adót(Sportmania),az jön-e neked?

Előzmény: ai3 (3209)
hrabovszki Creative Commons License 2005.05.17 0 0 3231

Hátha Shaq nem lesz akkor ez nem lesz hasonlatos a Wizards sorozathoz.Szerintem Wade nem lesz olyan nagy ,mint amilyen lehetne,de szerencsés abban hogy most jó csapatban kapott helyet,és talán abban is hogy tudtosan építették fel a mostani csapatot.

Shaq még talán emlékezhet a tavalyi döntőre és nem hiszem hogy jókedvűen teszi ezt.

Én alapból Pistons-Spurs döntőt várok de hát nem vagyok egy tippmix bajnok,az tuti:)))Most se nekem áll a zászló,szerintem..

Doktor Toka Creative Commons License 2005.05.17 0 0 3230

:DDD

Ez jó vicc volt, már kezdtem volna írni a fikázást... :)))

Egyébként O'Nealnek a combja sérült és nem nagyon akar gyógyulni. Lehet, hogy a Pistons (vagy a Pacers) ellen sem fog játszani Shaq és akkor azért gondban lesz a Miami...

Joe Johnson se nagyon akar visszajönni, de szerintem így is a Mavs az underdog. Ne felejtsétek el, hogy rookie az edzője, ami nagyon sokat számít sztem.

Előzmény: Törölt nick (3229)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.17 0 0 3229

Kisöpörte a Miami a Washingtont, ezzel bejutottak a főcsoport-döntőbe, mérlegük eddig hibátlan. Tovább:  www.g-portal.hu/nba-fans. Csak vicc volt ... :D. Én csodálkozom, hogy a Miami ilyen simán, ráadásul Shaquille O'neal nélkül nyert és kisöpörte a Washingtont! Wade meg egy kellemes csalódás nekem, meg valószínű mindannyiunknak. 42 pont egy másodévestől nem semmi, talán csak LeBron James versenyezhetne vele. Wade-ből nagy sztár lesz, az biztos. Tényleg, O'neal miért nem játszott? Valami sérülést szerzett vagy eltiltották?? Üdv: Gergely

Dwyane Wade: 42 pont

Ciani Creative Commons License 2005.05.17 0 0 3228
Megnéztem, Amare nem játszotta élete meccsét, de nem rajta múlt, a Dallas védekezése egyértelműen arra irányult, hogy hozzá ne jusson labda, állandóan rádupláztak, sőt akár hárman is körbevették. Ezért dobhatott Nash ennyit, mert a betöréseire volt hely és kintről is tiszta helyzeteket kapott. A gond az volt, hogy csak Nash élt ezekkel a lehetőségekkel, a többiek csak akkor, amikor már eldőlt a meccs. De mondjuk a támadás még elmegy, de amit védelemben produkált már megint a Suns, az borzalmas volt. Amare és Marion mellett megint úgy szedték a támadókat a Mavs csatárok, mintha a saját palánkjuk alatt lettek volna... Ez volt az előző meccsen is, a különbség és a győzelmük oka, hogy ezúttal lényegesen pontosabban dobtak.

A Dallas egy igen jó csapat egyébként is és JJ nélkül inkább ők az esélyesek szerintem (és Barkley szerint is :), szóval ha az underdognak drukkolsz, akkor plíz a Sunsnak :)))
Előzmény: Doktor Toka (3216)
GDávid Creative Commons License 2005.05.17 0 0 3227
én a forma1-gyel voltam így gyerekkoromban. mindig annak szurkoltam, akinek szép színű volt az autója:-)
Doktor Toka Creative Commons License 2005.05.17 0 0 3226
Tök igazad van, én is ezért nem szeretem őket. Régen nekik is piros mezük volt (legalábbis az NBA Live szerint...) :DDD
Előzmény: Rukawa (3222)
lightningman Creative Commons License 2005.05.17 0 0 3225
pedig nem rossz dolog
Előzmény: Rukawa (3223)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!