Irán szervezése folyik... de hogy mi lesz belőle... Allah kezében vagyunk, és a vízumosztókéiban... :-) (pedig én mindent megtettem az ügy érdekében, még a vízumképem is kendős... :( a gyerek fél órát röhötött fotózás közben... kezd elszemtelenedni... :-)
Ó jaj beletenyereltem! kezdenek visszamenőleg helyre kerülni a dolgok... Azta kétszer elmentem olaszba mérközésre és mindenki hülyének nézett Ghána kicsit messzebb van... bár Dunaszerdahely sincs közel... éljen Kakaó ország..
Ex-em tegnap délben elutazott Ghánába, az Afrika Kupára,
ugye, már nélkülem :(
Szóval, nem mindenben a fiatalabb a jobb, :(
de ez most nem ide tartozik...
Al Italiával utazott, Milánóban szállt át, már onnan félórás késéssel indult a gép, és Nigériában is leszállt, csupa fekete mindenki, 4-5 fehér ember volt a gépen.
Éjjel megérkezett Accrába, a csomagja viszont nem. :(
Hahó, Al Italia, hahó!!! :(
Viszont nagy nehézségek árán személyesen is jelen van a Ghána-Nigéria negyeddöntőn, amiért (is) piszkosul irigylem...
Hja 1700 és ezzel nincs vége mert hát ugye a pince látogatás isiciri piciri kostolóval még 1400 pénz ........St Martinus cuvée ben is az st kell megfizetni......Apátsági merlot viszont meglepően jó nem csoda ,hogy felmentést szeretnének a szondázás alól misebor ürügyén..... misebor már megvan..
nem tudom,hogy érzékelted-e fehér kadarkárol volt szóóóó fehér... , hogy mért jó vörösből fehéret csinálni ? mert keresik és mért keresik , mert nem veres!!! na ezt tudjuk!!
Szekszárd nagyot emelkedett az aranydomb dülő meg különösen nagyot ! egész a 3-4000ft magasságik és ez már ugye a Nyakas magassága(hja Ő az év borásza is volt a Fritz meg még nem)