A vizualitás megvan. ( Sajnos olyan szinten, hogy vizsgn megem elött láttam az egész oldalt, de a betüket nem tudtam elolvasni, sajnos) A humorérzék nem mindenkivel kapcsolatban. :))
Valamilyen formában szerintem mindenki törekszik arra, hogy kerülje a káros anyagokat. De nem mindenki szeretné, hogy az egész élete szinte csak erről szóljon.
(De azt hiszem tudom honnan származik. Arisztotelész sokminden iránt érdeklődő ifjú volt és nem nősült meg egészen 37 vagy 38 éves koráig, és akkor 19 éves feleséget választott magának. Erről rögtön írt egy filozófiai értekezést, hogy a "Férfi" így nagy F-fel, negyvenéves korára éri el erejének teljét, míg a nő már 20 évesen is érett. Azt hiszem azért tette ezt, mert a jó athéni polgárok úgy 20-25 évesen házasodtak, de mindenképpen 30 alatt, és megjelent néhány gúnydal az athéni uccákon, amikre bizonyára választ kellett adnia, mint arisztokratának.)
Látom. De szélességbéli növekedést is fel tudok mutatni a saját húszéveskori állapotomhoz képest, abszolúte nem fogyókúrát meghívót, hanem normál termékenységjelzőt. És érdekes módon ezt sem nevezi fejlődésnek.
Tudtommal a tudomány lehetőségei határtalanok, de én itt most kifejezetten a másodlagos nemi jelleget meghatározó szervekre gondolok, azaz a mellekre. Bocs, a pongyola fogalmazás miatt, igyekszem.
"Gyermekkorban alakul ki a tüdő, a szív, az emésztő szervek, a belső elv. mirigyek és a nemi szervek (bár utóbbiak a férfiaknál egészen 40 éves korig fejlődnek)."
"Váradi Tibor immár 1996 óta tartja heti rendszerességgel előadásait öngyógyítás, természetes életmód, önismeret, test-lélek-szellem harmóniája, ezotéria és vallásbölcsészet témakörökben. Jól felépített, közérthető előadásait hetente több száz ember látogatja."
....
-A 3 éves Mantra Parapszichológiai Egyetemet elvégezve nemzetközileg elismert extraszenz gyógyító diplomát kapott -Szellemtudományok -Vizuális diagnosztika, ezen belül is főleg íriszdiagnosztika -Extraszenz és intraszenz bioenergetika -Kiropraktika és reflexológia -Kineziológia 3 ágazata: One Brain, Touch for Health, Brain Gym -Masszázstechnikák: gerincmasszázs, szeretetmasszázs, metamorfikus masszázs -Radiesztézia, Dermato-Vakuum-Reflexológia
... továbbá (szerintem) nagyon jó menedzser - szoval nem egy elveszett ember. ... egyszer futottam vele össze, még néhai Vass György Boldizsár társaságában.