Szóval mit szolnátok egy ilyen oldal létrehozásához? Csak egymás között küldenénk a belépési kódokat. Mindenki felrakná az érdekes torrenteket, és lehetne válogatni.
Nem rossz otlet - azt meg ugye mondani se kell hogy private a torrent, s foleg a djangobookra nem kerul fel - hisz Stochelo jar arra, s uj lakokocsira gyujt..:-)) Pianoban, urak, please.
Valaki csinál az anagyból egy torrentet, azt elküldi mindenkinek, és így egyszerubben és sokkal gyorsabban lehet osztani a dolgokat, mert több helyről töltődik egyszerre.
Nem a modemmel van itt baj, hanem a szolgáltatóval (mondjuk a modem is egy gagyi, de ingyen van, és ha elromlik, nem nekem kell újat vennem, hanem cserélik). Drágán ad kicsi sávszélességet, de hamarosan váltok, csak eddig hűségprogramban voltam (amiről le fogok szokni a jövőben).
Ezt sosem értettem. Csinálnak egy Selmer replika gitárt, és úgy összerondítják, mintha valóban 1940-ből lenne. Kinek jó ez? Ha már Selmer replika, akkor hadd zúzzam le én, hosszú évek alatt ennyire. (Bár az én 7 éves Saga Gitane-omra valaki múltkor megkérdezte, hogy új-e, úgyhogy erre kicsi az esély.) Ezt a külsőt max. egy valódi 70 éves gitártól viselem el.
Biztos marha jó, de nem attól, hogy gondosan összebarmolták, mikor kész lett...