És - bár nem szeretem más f..val verni, most már Prukner is megtanulhatná, hogy amikor vesztésre áll a csapat emberelőnyben a 89. percben, akkor már ne cseréljen, ha addig nem tette...
Az első félidő kifejezetten jó volt. A második félidőben a Győr egyszer jött át gyorsan a félpályán - Finta óriásit hibázott, ebből lett a gól. A Rákóczi legalább öt nagy helyzetet puskázott el, akár kiüthettük volna a Győrt, amely semmit nem csinált, csak durváskodott, rombolt. A bíró az első félidőben nagyon fújt a Győrnek, és kezezésért elmulasztott tizenegyest adni a Rákóczinak. Mellékes, de meg kell említeni, hogy Reszeli hozta a szokásos tapló formáját. Nagyon nehéz lesz a vége...
Igen, de itt egyiknek sem volt nagy arca, tették a jó fiút ahogy szokták...Több nem történt azt hiszem nem is érte volna meg h komolyabban foglalkozzunk velük, mert elég szánalmasak voltak, meg sok értelme nem is lett volna, mert a netpatkányok úgy sem tolják ide a pofájukat. Meg pár szidó ritmus...
WW Tominak: tanúja voltam, egy Kanizsa-Rákó meccsen, hogy kishíján bemásztak öreg helyi arcok a V.I.P. páholyba, hogy az ott ülő Rákóczi játékosokat, vezetőket elverjék. Amiket ott fröcsögtek, annál csúnyábbakat csak a magukat Rákóczi szurkolóknak nevezett valakik hörögtek szederjes lila arccal, két Hévíz-Rákóczi mérkőzésen, a saját(!), kaposvári játékosaikra, edzőikre. A hévízi drukkereknek leesett az álluk, mert olyet még nem láttak, hallottak. Pedig, az egyik meccs volt az első vidéki győzelem Kovács Kálmánnal, az állandó idegenbeli turnék után.
Sajnos, hülye állatok, mindenütt vannak, még a mi sorainkban is.
Más sportágakat is néztem, az egyikben pl. rendszeresen azt a Demeter Györgyöt szidták kivörösödött fejjel, akivel 7 bajnokságot és 8 kupát nyert Kaposvár. Gyuri, játékosként, edzőként nagy volt, illetve, most is hatalmas. Tartom, hogy amit Gyuri bá' nem tud a röpiről, azt nem is kell tudni. Hülyézték, fikázták. Kaposvári szurkolók.
Ez, egyébként onnan jutott eszembe, hogy az agyonsztárolt, agyonfizetett kosarasok helyett, egy mostohán kezelt sportág játékosai magyar bajnokok lettek.
Félreértettél egy kicsit! A bányát meg a kohót csak példaként írtam, hogy bizonyítsam nem a kultúrán nevelkedtek fel, aztán rájöttem, hogy ott vegyipar van és egy kicsit sántít a példa.
Nem lett igazam! Hála istennek! Illetve, nem kaptunk ki, ami sokkal jobb, mint egy zakó, s az egy pont is több a semminél.
De, amíg "ezt a fajta" hárm csatáros játékot próbájuk, addig legfeljebb idegenben egy-egy pont lehet a jutalmunk.
Lóri végre betalált, nagyon szép gólt lőtt.
Zsolnai: nem változott a véleményem.
Jovánczai: nagy bajok vannak a fejében.
Középpálya: Tóth B. formán kívül, Máténak felvillanásai vannak, Andruskó már valamivel jobb, mint néhány hete, Hegedűs nekem speciel tetszett, lehet, hogy Prukinak nem.
Védelem: sajnos Fintának az első félidőben semmi sem ment. Később se nagyon. Hol van már/még a régi Kova? Petrók viszont jó volt., most is. Balú egyszer rosszul jött ki - a gólnál - utána pedig 3x, jól.
Továbbra sem vagyok nyugodt a hátralévő meccsek miatt.
Hanem! Én azt hittem, egyes kaposvári és nagykanizsai, no meg ferencvárosi drukkernél rosszabb, nem letezik a világon.
De, amit a Honvéd néhány ÁLLATA produkált az ülőhelyen?!
Kitapintható volt a GYŰLÖLET! HA LETT VOLNA FEGYVERÜK, BELÉNK LŐNEK!!!
És, nem a B-középes fiatalok! Idősebb, sötét fejű, magukat fővárosi észlényeknek tartó barmok!
Ismét egy döntetlen amit akár bravúrnak is nevezhetnénk, ha azt nézzük, hogy egy előttünk álló csapat otthonában majdnem félórát emberhátrányban játszva értük el, de megint csak hátrébb csúsztunk a tabellán. Pozitív, hogy Lóri végre betalált, Jovánczairól inkább most nem írok semmit... Folytatni kell a küzdelmet.
OFF
A múltkor azt írtam, hogy nem kell felvenni a barcikai röplabdaszurkolók netes mocskolódását, de belenézve a meccs felvételébe módosítanom kell az álláspontom. Ritka egy szemét banda, még a nézőtéren ülő Mészáros Dömébe is belevesztek. Gondolom a legnagyobb pofájúak biztosan nem lesznek itt holnap.
Bocs, ami az osztályozót illeti. Lehet, hogy csak a megszokás...
Visszatérve egy gondolat erejéig a gyengülő szerepléshez: hosszú évek óta nincs igazi vezéregyéniség, nyerő ember a csapatban. Aki űzné-hajtaná a többieket.
Igaz, más sportágban is, ha jól visszagondolok, talán Mészáros Peti volt ilyen, a röpis.
Szerintem nem tud "kicsúszni" egy egész idény (na jó, majdnem egy egész). A 11-12. hely teljesen reális. Persze elfogadom, ha másképp látod. A tarcsiba való száműzést néhány esetben én is támogatnám.
Hát sajnos tényleg szorul a húr, egyre jobban. Ha nem kerülünk ki a gödörből, és a Pécs összeszedi magát új edzővel, akkor óriási gondban lehetünk. Lóri is végre felhúzhatná a góllövő cipőjét, Zsolnait és sem tartom ide valónak. Szedjétek össze magatokat gyerekek! Tartsunk ki mellettük, most kell igazán a bíztatás!
Az a baj, hogy ez a szereplés a realitás. Az őszi csak kicsúszott. Jó kis NBI/B-s csapatunk van. Az az egyik legnagyobb esélyünk, hogy a Csaba szinte biztos, hogy kiesik, és Pécsett sem túl rózsás a helyzet. Amúgy van egyáltalán osztályozó? Mert én úgy hallottam, csak két kieső, oszt annyi.
Kipukkadt a csapat. Nem tudom, miként lehetne kimászni a gödörből, de elfogadom, hogy sok a sérült. Méghozzá, a középpályán.
Na, de elöl? Ott, mi van?
Ott bizony, SEMMI!
Amit a Zsolnai focizik az szinte semmi, a Jovi-Oláh kettős, pedig lepkefing.
Az osztályozós hely szinte biztos, az egyenes kiesés talán még nem.
A Honvéd nyer ellenünk. Bár, ne legyen igazam!
A Győr még egyszer nem hagyja magát, aztán meg jönnek a nehezek. Mert sem a Fehérvár itthon, sem pedig az MTK a Hungárián nem lesz 1szerű. A Diósgyőr, a Csaba, a Nyíregy trióról, már nem is beszélve...
Vajon, mit tud Pruki kitalálni?
Mit tudnak a korábbi években húzó emberek - Mate, Bazsi, Andruskó - újítani?
Lehet, hogy nagyon pesszimista vagyok, de nem találok olyan érveket, amik kicsit is optimistává tennének.
Nem akarom védeni a csatárainkat, mert én is neheztelek rájuk, de rossz felállásban is játszanak. Egyedül Lóri van elől, mögötte valamivel Jovi, aztán Zsolnai. Sokszor Zsolnai szinte kp-t játszik. Ennek semmi értelme.