Szia! A cirkuszi elöadásra külön kell jegyet foglalni 2 fajta jegy van 15 euro koktélal,35 euro vacsival.sajnos nekünk kimaradt.a medencék nyitva 37 fokos a víz benne.még a kinti és a hajó hátuljánál lévő jakuzziba is fürödtünk.(szinte üres volt)bentiek kicsit forgalmasak.😊 a csuzda és a kötélpálya is ingyenes sokan kiprobálták!kérdezz nyugodtan és jó utat!
A Cirque Du Soliel-re voltatok a hajón? Ha igen, megkérdezhetem hogy mennyibe jott ki?
A hajón az aquapark (kinti csúzdák) és a benti fedett furdo rész kulon befizetos, vagy már benne van az árba?
A kinti medencék mukodnek ilyen hidegebb hónapokban is? (Mi áprilisba megyunk).
Bocsi a sok kérdést, de szeretnénk felkészulni, hogy ne legyunk majd "meglepodve" a hajón, mégis jobb elore tudni hogy nagyjából mire és mennyire :D lehet számítani.
Sziasztok!ahogy igértem egy ki beszámoló az Msc Meraviglia hajóról!Gyönyörű hajó és hatalmas.11.szinten voltunk belső kabinban.mi társaságunk mindig részt vett az ültetett vacsorán.színházi elöadások fantasztikusak voltak némelyiken felállva tapsoltunk.aki szeretne jó helyen ülni előre lehet regisztrálni a falra helyezett led hirdető táblán igy kikerülhető a sorban állás és tolongás!reggelente ha szerencés az ember a 16.szinten a hajóból kilógó jakkuziból élvezheti a tájat!mi véleményünk :sok ember ,kevés hangulatos bár(splendida jobb volt ebben),csillogás,széles terek,aki esetleg itt szeretne cigit vagy alkoholt vásárolni nincs ilyen shop!csodás hajón és helyeken jártunk de a következő kisebb hajó lesz mert ugye ez fertőző!😀tipp Valencia indul a kikötöböl helyi járat fillérekért mi sajnos a drága buszt választottuk.!Mallorca hidon átsétálva jobbra 1 busz belvárosba visz 1euro 40 cent! Jó hajózást mindenkinek!
Kicsit szétnéztem, de csak zavaros, ellentmondásos híreket látok a tűzesetről. Az egyik helyen hivatkoztak a helyi rendőrség tűzről szóló hírére, amit aztán másnap vissza is vontak. A hajógyár nem is említi, hogy tűz lett volna. Persze könnyen lehet, hogy mindez a kavarás és hallgatás a nyomozás nyugalmát szolgálja. A tűz idején állítólag még 3000 ember dolgozott a hajón, akik az eset óta a szárazföldön töltik az éjszakát. meg a biztonságiak számát is növelték. Erre a hétre pedig már egy ötnapos próbautat terveztek, és a dec. 2-i indulás nincs veszélyben.
Szia schiffe Lehet hogy azota mar te is talaltal tobb cikket rola, de biztosan tuz volt a novan, es ezert nem tudjak atadni idoben a hajot, ezert mondtak le az elso utakat. 2 kabinban volt tuz (azt irjak hogy a 14. szinten), egymastol fuggetlenul. Az okarol meg nem olvastam idaig, de a gyujtogatast sem zarjak ki, mivel hogy 2, egymastol fuggetlen tuzrol van szo.
Szia Moggi! Mi is megyünk az AidBlu-val erre az útvonalra. Victoriából indulunk december 18.-án. Tudom , hogy Mauritiuson is fel lehet szállni a hajóra. Ti mikor és honnan indultok?
AIDAnova - ilyen is van: Okt. 23-án az volt a hír, hogy az AIDAnova négy tartályát Hollandiában (Eemshaven) töltötték fel először LNG-vel. Ma 25-én estefelé pedig az újabb hír, hogy a nov.15 és dec.2 közötti időre tervezett előzetes négynapos utakat lemondták, mert a hajógyár nem tudja időre átadni a hajót az AIDA társaságnak. Egyes tudósítások a feltankolás során történt tűzesetről is tudnak, ezt azonban a hajógyár híre nem említi.