Keresés

Részletes keresés

F.Ági Creative Commons License 2006.08.30 0 0 5069

Drága Tesdvéreim!

Hiányzik az olvasótábor, még ha azóta már újabb két táboron túl vagyok is..

a vers igen jóóóóóó :-)) Zoli értékelni fogja, csak kerüljön elő!

Sanci beszélnünk kell! :-))

süneni Creative Commons License 2006.08.30 0 0 5068
Pedig nem lett volna utolsó látvány :)
Előzmény: irgalmatlan (5067)
irgalmatlan Creative Commons License 2006.08.30 0 0 5067
A maratonon futni fogunk. A ketto egyutt ugye nemileg maceras...
Előzmény: Forrest_Gump (5064)
süneni Creative Commons License 2006.08.29 0 0 5066

Újra a főiskola könyvtárában, tiszta tudathasadás, de szerencsére megyek is haza. Minden nem dolgozónak: Húzzatok bele, már csak öt napig tart a nyár!

Ja rockexpóról lemaradtam, Antalyában voltam, ahol tegnap robbantottak, tiszta horror, bárhová veti szerencsétlen túristát a sors, rádőltik a bazárt. Tüntessünk a terrorizmus ellen! Ez nem álllapot. No csóközön, én távozom.

Ui: Csajozós szöveg a főiskolán: Helló, szia, miújság, van nálatok képújság? Mert nálunk még tévé sincs...

Lessz e nékem táboros dvd-m valaha? Mondjuk a tavajit is megkaptam februárban...

cibkat Creative Commons License 2006.08.29 0 0 5065
Futó dobos? Dobos futó?
Előzmény: irgalmatlan (5063)
Forrest_Gump Creative Commons License 2006.08.28 0 0 5064
Úgy néz ki mégsem :-(
Nem baj, majd a maratonon.
Ott is ott lesztek?
Előzmény: irgalmatlan (5063)
irgalmatlan Creative Commons License 2006.08.28 0 0 5063

Shanyi!

Futsz vasarnap? Ha igen, figyeld a dobosokat a Jaszai Mari ternel!

De barki mast is szivesen latunk! :-)

F

Forrest_Gump Creative Commons License 2006.08.28 0 0 5062
Az enyém pedig az, hogy:

"Nem kell, hogy Pestre fölköltözz,
ne drogozz, csak pörköltözz!"

...nem is költözök!!! :-)
Előzmény: and4 (5061)
and4 Creative Commons License 2006.08.28 0 0 5061

mivel hólé helyett hóle-t hibáztam alant, cserébe ideírom eheti kedvenc dalszövegrészletemet:

"És sokkal jobban vonz a hálód,
Mint egy madárpóké,
Megrengetted a szívem te kis
Richter-Skála Kópé!"

A

Előzmény: and4 (5060)
and4 Creative Commons License 2006.08.28 0 0 5060

S ha megvan meggyed banánod,

megeheted akárhogy,

vagy lehet belőle bólé,

mely sokkal jobb mint a hóle

:) A

Előzmény: Forrest_Gump (5059)
Forrest_Gump Creative Commons License 2006.08.28 0 0 5059
Zoli:

Ez a kérdés banális:
van zsebedben banán is?

Ha van benne akár egy is,
kell még hozzá néhány meggy is.
sssete Creative Commons License 2006.08.28 0 0 5058
hali! Gabi! én a 6-ban fogok vasárnaptól lakni, most pedig indulok gólyatáborba;) Így, nem tudom garantálni, hogy péntekig a a partira visszaérek de remélem :)
Előzmény: gabi... (5057)
gabi... Creative Commons License 2006.08.24 0 0 5057
Sziasztok! Nekem jó az 1-je. a tűzoltós sztorikról jutott eszembe, h képzeljétek el, a barátnőm barátja is tűzoltó, és pont abban a kerületben, ahol a Műegyetemes tűz volt, csak szerencsére aznap nem volt szolgálatban... Viszont! Ez más. Megtaláltam múltkor az ált. isk.-ás ellenőrzőimet, és 3.-ban Bartókból 5-t kaptam!! Bár az kicsit lehangolt, h 2.-ban gyurmázásból 4-est. :) Anett! Megvan, honnan volt olyan ismerős a Cívis utca: a barátnőm, Helga is ott lakik a 15-ben! És a környéken felfedeztem egy tökjó turit! Debrecenben nem volt semmi vihar 20-án, csak kicsike esőcske, szerencsére
babgirl Creative Commons License 2006.08.23 0 0 5056

Szijasztok!

Anni,Evelin,én sajna nem tudok ennyire előre tervezni,de az elseje nekem is jobbnak hangzik,szóval egyezzünk ki egy valószinűlegmegyek-ben,jó?

pusz:Ivett

eve.lina Creative Commons License 2006.08.22 0 0 5055

péter: mi anival megvagyunk.. köszi..

viszont a találkozó dátuma módosult szeptember 1. péntekre..

elnézést azoktól, akik már nagyon várták, de az már csak plusz 1 hét..

gabi, lilla, ivett: nektek is jó lesz 1.-je?

akkor akik erre tudnak jönni, kérünk titeket jelezzetek mihamarabb..

s jó lenne, ha tudnátok sokan jönni, hogy jó kis olvasótábor tali hangulat legyen..

s lesz egy meglepetésünk is..

cibkat Creative Commons License 2006.08.22 0 0 5054
Zoli, Nándi vígan nyaralnak messze távol, Emese és én kit?nô színben és húsban, köszi!
Előzmény: nyugatinyúl (5053)
nyugatinyúl Creative Commons License 2006.08.22 0 0 5053
pestiek, nyugtassatok meg minket, hogy senkinek nem lett baja aug. 20-án!
cibkat Creative Commons License 2006.08.22 0 0 5052
Zsófi! Látnod kellene, mikor egy vezetôségi megbeszélést próbálunk összehozni... Napokon át mennek a körmailek, kinek mi miért nem jó. Talán még sosem volt teljes a létszám.
Előzmény: Z.Sofy (5049)
Forrest_Gump Creative Commons License 2006.08.21 0 0 5051

Peti!

Köszi, hogy gondoltál rám, de én nem Pesten dolgozom, hanem Kiskunhalason.

Itt nem volt vihar, kicsit fújt a szél, és még a tüzijáték is rendben lement.

De ezt is csak a kollégáktól tudom mert tegnap nem voltam szolgálatban.

A fővárosiaknak viszont tényleg minden elismerésem.

Előzmény: nyugatinyúl (5050)
nyugatinyúl Creative Commons License 2006.08.21 0 0 5050

Zsófi, hidd el, jó lesz ez így most nektek: sajnos a vezetőségben csupa dolgozó emberek vannak, máskor se lesz könnyebb több embert összetrombitálni. MOst érezzétek jól magatokat nélkülünk, aztán legközelebb talán megprobalunk mi is szervezni egyet, amikor többen lehetünk.

Más: Sanyi, te élsz még a tegnapiak után? Nehéz éjszakád volt? Meddig mentettetek Pesten?

Z.Sofy Creative Commons License 2006.08.19 0 0 5049

Evelin! Anni!

Figyi,biztos,hogy jó így a tábori találkozó,ha csak alig tudnak eljutni? nem lenne okosabb egy olyan időpontra tenni ami legalább a fele társaságnak jó,és idejük is lenne visszajelezni?

ez csak egy ötlet! vélemény?

Forrest_Gump Creative Commons License 2006.08.17 0 0 5048
Na hali!
Jelzem, tudok a buliról, de én sem megyek.
eve.lina Creative Commons License 2006.08.17 0 0 5047

tehát úgy néz ki a találkozó 26.-án lesz, de vannak, akik nem jeleztek még vissza semmit..
akiről eddig tudunk, h jönnek: gabi
                                                ivett
                                                anett
                                                lilla
                                                zsófi
                                                fecó
                                                julcsi
                                                norbi
                                                kakas gergő
                                                botond

s vissza jelezték, h nem jönnek: lévay zoli, mester béla, péter(?), kata, ági, emese, gerda..

a többiekről nem tudunk.. ha találkoztok olyanokkal, akik nincsenek felsorolva kérdezzetek már rá, h egyáltalán tudnak-e róla s jönnek-e.. s szóljatok.. mert már lassan tudnunk kéne a teljes létszámot kaja meg ilyesmik miatt.. köszi.. na most ennyi.. ha van kérdés írjatok v vmi..
kellemes szent istván ünnepet mindenkinek..

eve.lina Creative Commons License 2006.08.17 0 0 5046
sziasztok.. köszi zsófi.. nem fájt a műtét.. sőt.. nagyon szép élmény volt látványilag is.. de gabi majd a talin elmesélem részletesen.. hát péter eddig "életrondító" szemüveget viseltem, úgyhogy biztos sokkal szebbek vagytok, mint amit azon keresztül láttam..
sssete Creative Commons License 2006.08.17 0 0 5045
ööö akkor most melyik hétvége 26-án esküvő 1-én még gólyatáborból jövök éppen haza... :D szóval első az olvasótábor... deeee mikor lesz a találkozó? bibi holnap besh o dromon leszek, szóval a cdket csak hétfőn tudom visszaadni gabi. tudod negyed 11! (meg mindenki aki szereti túrkáló hétfőn :DDD)
Előzmény: nyugatinyúl (5044)
nyugatinyúl Creative Commons License 2006.08.17 0 0 5044
akkor eddig nem láttál? es mi lesz, ha sokkot kapsz, mikor meglaod, milyenek vagyunk valojaban?
Előzmény: eve.lina (5041)
Z.Sofy Creative Commons License 2006.08.17 0 0 5043

Evelin! gratula,és gyógyulást!!!!

gabi... Creative Commons License 2006.08.16 0 0 5042
De jó! És a műtét nem fájt?
Előzmény: eve.lina (5041)
eve.lina Creative Commons License 2006.08.14 0 0 5041
sziasztok.. reméljük mindenki megkapta az értesítőt a tábori találkozóról (aki nem az szóljon és elküldjük neki..) páran már jeleztétek, h megfelel az időpont, de volt aki szólt, h már foglalt a 26.-a.. felmerült egy olyan lehetőség, h esetleg a rákövetkező szombaton lenne (szept 2.).. tehát most azt kéne, h írjátok meg nekünk kinek mikor jó s amire többen jelentkeztek akkor lesz.. nos ezzel ennyi.. akkor most egy kicsit rólam: pénteken megműtötték a szememet s a szép kis szemüvegem már emlékké vált.. most még nem 100%-os a látásom (elvileg 1héten belül az lesz..) s a napfény kifejezetten zavar meg az erős fények.. viszont életemben előszőr sírtam örömömben a műtét után.. csodálatos érzés látni.. ezt igazából az érzi át akinek szemüveget v kontaktlencsét kell viselnie.. na mindegy.. ezt szerettem volna megosztani veletek, h aki kedvel az velem tudjon örülni.. ennyi.. a talival ha kérdésetek van írjatok psyneszno@freemail.hu v anninak naplegenda@freemail.hu vagy wiwen vagy telen.. ja s akkor mielöbb jelezzétek, melyik nap a jó..!! evelin
and4 Creative Commons License 2006.08.14 0 0 5040
(Részeredmény) Nos belegyógyítottam a videókat a gépre, 5 óra 44 perc 4 másodperc nos ezt kell leszorítanom 3 órára kb. hogy beleférjen egy DVD-be. De rajta vagyok mint szamár a kék virág piros tüskén.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!