Újra a főiskola könyvtárában, tiszta tudathasadás, de szerencsére megyek is haza. Minden nem dolgozónak: Húzzatok bele, már csak öt napig tart a nyár!
Ja rockexpóról lemaradtam, Antalyában voltam, ahol tegnap robbantottak, tiszta horror, bárhová veti szerencsétlen túristát a sors, rádőltik a bazárt. Tüntessünk a terrorizmus ellen! Ez nem álllapot. No csóközön, én távozom.
Ui: Csajozós szöveg a főiskolán: Helló, szia, miújság, van nálatok képújság? Mert nálunk még tévé sincs...
Lessz e nékem táboros dvd-m valaha? Mondjuk a tavajit is megkaptam februárban...
hali! Gabi! én a 6-ban fogok vasárnaptól lakni, most pedig indulok gólyatáborba;) Így, nem tudom garantálni, hogy péntekig a a partira visszaérek de remélem :)
Sziasztok! Nekem jó az 1-je. a tűzoltós sztorikról jutott eszembe, h képzeljétek el, a barátnőm barátja is tűzoltó, és pont abban a kerületben, ahol a Műegyetemes tűz volt, csak szerencsére aznap nem volt szolgálatban... Viszont! Ez más. Megtaláltam múltkor az ált. isk.-ás ellenőrzőimet, és 3.-ban Bartókból 5-t kaptam!! Bár az kicsit lehangolt, h 2.-ban gyurmázásból 4-est. :) Anett! Megvan, honnan volt olyan ismerős a Cívis utca: a barátnőm, Helga is ott lakik a 15-ben! És a környéken felfedeztem egy tökjó turit! Debrecenben nem volt semmi vihar 20-án, csak kicsike esőcske, szerencsére
Zsófi! Látnod kellene, mikor egy vezetôségi megbeszélést próbálunk összehozni... Napokon át mennek a körmailek, kinek mi miért nem jó. Talán még sosem volt teljes a létszám.
Zsófi, hidd el, jó lesz ez így most nektek: sajnos a vezetőségben csupa dolgozó emberek vannak, máskor se lesz könnyebb több embert összetrombitálni. MOst érezzétek jól magatokat nélkülünk, aztán legközelebb talán megprobalunk mi is szervezni egyet, amikor többen lehetünk.
Más: Sanyi, te élsz még a tegnapiak után? Nehéz éjszakád volt? Meddig mentettetek Pesten?
Figyi,biztos,hogy jó így a tábori találkozó,ha csak alig tudnak eljutni? nem lenne okosabb egy olyan időpontra tenni ami legalább a fele társaságnak jó,és idejük is lenne visszajelezni?
tehát úgy néz ki a találkozó 26.-án lesz, de vannak, akik nem jeleztek még vissza semmit.. akiről eddig tudunk, h jönnek: gabi ivett anett lilla zsófi fecó julcsi norbi kakas gergő botond
s vissza jelezték, h nem jönnek: lévay zoli, mester béla, péter(?), kata, ági, emese, gerda..
a többiekről nem tudunk.. ha találkoztok olyanokkal, akik nincsenek felsorolva kérdezzetek már rá, h egyáltalán tudnak-e róla s jönnek-e.. s szóljatok.. mert már lassan tudnunk kéne a teljes létszámot kaja meg ilyesmik miatt.. köszi.. na most ennyi.. ha van kérdés írjatok v vmi.. kellemes szent istván ünnepet mindenkinek..
sziasztok.. köszi zsófi.. nem fájt a műtét.. sőt.. nagyon szép élmény volt látványilag is.. de gabi majd a talin elmesélem részletesen.. hát péter eddig "életrondító" szemüveget viseltem, úgyhogy biztos sokkal szebbek vagytok, mint amit azon keresztül láttam..
ööö akkor most melyik hétvége 26-án esküvő 1-én még gólyatáborból jövök éppen haza... :D szóval első az olvasótábor... deeee mikor lesz a találkozó? bibi holnap besh o dromon leszek, szóval a cdket csak hétfőn tudom visszaadni gabi. tudod negyed 11! (meg mindenki aki szereti túrkáló hétfőn :DDD)
sziasztok.. reméljük mindenki megkapta az értesítőt a tábori találkozóról (aki nem az szóljon és elküldjük neki..) páran már jeleztétek, h megfelel az időpont, de volt aki szólt, h már foglalt a 26.-a.. felmerült egy olyan lehetőség, h esetleg a rákövetkező szombaton lenne (szept 2.).. tehát most azt kéne, h írjátok meg nekünk kinek mikor jó s amire többen jelentkeztek akkor lesz.. nos ezzel ennyi.. akkor most egy kicsit rólam: pénteken megműtötték a szememet s a szép kis szemüvegem már emlékké vált.. most még nem 100%-os a látásom (elvileg 1héten belül az lesz..) s a napfény kifejezetten zavar meg az erős fények.. viszont életemben előszőr sírtam örömömben a műtét után.. csodálatos érzés látni.. ezt igazából az érzi át akinek szemüveget v kontaktlencsét kell viselnie.. na mindegy.. ezt szerettem volna megosztani veletek, h aki kedvel az velem tudjon örülni.. ennyi.. a talival ha kérdésetek van írjatok psyneszno@freemail.hu v anninak naplegenda@freemail.hu vagy wiwen vagy telen.. ja s akkor mielöbb jelezzétek, melyik nap a jó..!! evelin
(Részeredmény) Nos belegyógyítottam a videókat a gépre, 5 óra 44 perc 4 másodperc nos ezt kell leszorítanom 3 órára kb. hogy beleférjen egy DVD-be. De rajta vagyok mint szamár a kék virág piros tüskén.