overneten már kint van elvileg, amit persze legmesszemenőbbekig nem ajánlok senkinek hogy onnan letöltse, de nem is tudom megakadályozni senkinek sem hogy letöltse... ;)
Hy all!!
A demot letöltöttem de csak egy verseny után game over lett!
Nem tud nekem valaki segíteni hogy honnan tudnám megszerezni a teljes játékot?
Légyszi nagyon fontos!!
Akár még utazok is érte!
Cm4 demoban sikerult nyernem es meg ki is tudtam menteni a kepet. Pont Mercado emelné fel a kezét a sprintnel. Taktika Virenqueval a szakasz elejen megszoktem(hegyi trikoert) 5perc elonyel eltudtam menni vele az utolso elotti pontot ero hegyig,de utana maghalt.(persze sik reszen nem 99cel ment)Ekkor Mercadoval (99cel sik reszen is) megindultam. 2perc elonnyel erkeztem az utolso hegyhez. Utol erni utol tudtak de a sprintnel meg volt annyi elonyom hogy lespirtelni ne tudjanak. Enyem lett az osszetett,hegyi,sprint es a csapat verseny is. A legjobb fiatalt nem lehet megszerezni Cunego mellet v. nagyon nehezen. Cunego es Amstrong forever. Mikor jelenik meg a CM4????? Aki akarja az emailjere elkudhetem a kepet. Probaljatok ki ezt a taktikat. PERSZE A LEGJOBB HEGYI EMBEREKET VIGYETEK!!!!!!!!!!!!!!!!
Hi mindenki. Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem még nem sikerült győznöm a demoval. A legjobb probálkozásom az volt, amikor Peccharromannal megszöktem az utolsó hegy elötti hegyen. Velem jött Sevilla és Cunego,egymást segítve felváltva menekültünk, de az utsó hegyen Mayo-ék az 1 perces előnyt hamar behozták,lehagytak és nem tudtam velük menni. 45mp-et kaptam. Ez volt eddig a legjobb és nem tudom mit tegyek hogy nyerjek??????
Szervusztok!
Kéne 1 kis help:
1.
leszedtem a 4. rész demóját, el is indul, de amikor kezdődne a verseny, mindig kilép. Az összes lehetséges grafikai beállítást kipróbáltam, reinstall is volt. Nem értem, mert elvben a gépemnek bírnia kéne. Mi lehet a baj?
2.
a 3. résszel (eredeti) próbálnék multizni, de soha nincs fent senki. Van vmi tuti időpont, amikor vannak fent emberek?
Nah. Nekem tetszik. 14. lettem, gynítom a plátódebejj-i szakaszon nem is leszek jobb a Quick-stepesekkel. Szerintem a heygre kicsit gyorsan mennek fel. 1Xes sebességen gyorsnak tűnt, azért remélem egy kicsit lassabb lesz. Jah és hát a notfinished dolgot meg csak nagyon tudom remélni.
Egyébként szép és hát a lényeg, hogy idei csapatok vannak benne. Innentől kezdve el leszek vele.