Üdv néked földi halandó szerény topicunkban! Az elnevezés némi magyarázatra szorul: olyan emberek sorakoznak itt, akik háziállatként, barátként, társként tartanak patkányt, esetleg többet. Olyanokat is szívesen látunk, akiket érdekel ezeknek az értelmes háziállatoknak a tartása, mindennapjaik. Ha tenyésztő vagy, aki felelősségteljesen gondol az utódgenerációkra, és nem menünek szánja őket, nem orvosi kísérletek oltárán áldozza föl őket és végképp nem vadászkutyák tanítására termeli szegény fejüket, akkor Téged is szívesen látunk, hogy tanácsokkal lásd el a leendő és meglévő gazdikat. Sok képre is számíthatsz, jókedvre, és szívélyes fogadtatásra, ha te is patkányimádó vagy!
Megelőztél válaszadásban :D Hiába, aki korábban kell, bónuszhozzálszólást nyer. És ha jól tudom, Mamanéninek is vannak eladó patijai. Lenne egy kérdésem a közelmúlt tapasztalataiból okulva. Mennyire tudod, hogy mit kell kezdeni egy patkánnyal? :D
Véregér, rosszul tudod:) breki23 és én is zegiek vagyunk, csak épp pesten tanulunk. Antiflooder! Ha lebeszéled valaki pestivel a dolgot, én szívesen hazaviszem neked a kölyköt.
Nekem vannak patijaim, akik márciusban születtek. Van még 6 lány és egy fiú. A közeljövőben küldök Wolffykának egy fiút (néhány héten belül), ő szintén Zalaegerszegben lakik. Ezek a kölykök, ha megtetszene valamelyik, csak szólj!!!
kukucs.... anyával és tesókkal... szökök, ugye nem látod???
Tudtommal a fórumon előforduló tenyésztők egyike se lakik a környéken, de még a megyében se. A helyedben Veszprémben próbálkoznék, mert az van a legközelebb az olyan városok közül, ahol már vett ismerősöm patkányt, de ez nem megbizható és leginkább nem friss információ. Ha pedig valami látványosabb szinűt, pl. huskyt, vöröset vagy ezüstöt szeretnél, akkor mindenképpen érdemes felutaznod a főfaluba.
Ha nagyon nem tudsz utazni, és végleg nem találsz sehol, akkor megkérdezhetem az apámat, mikor mászik legközelebb arra, mert Zalaszentgrótra viszonyleg rendszeresen szokott járni.
sziasztok. Most szeretnék majd énis egy patkányt szerezni, csak az a gond hogy Zalaegerszegen lakok és itt összesen 2 kisállatbolt van. Az egyikben azt mondták hogy nagyon ritkán van, évente csak pár darab, a másikban pedig egyáltalán nincs. Ott kérdeztem is hogy nem tud-e olyan helyet ahonnan beszerezhetnék egyet de azt mondta, hogy itt zegen ne nagyon reménykedjek. Esetleg nincs valakinek a környéken eladó patija?
Jó! Nem foglalkozom vele, csak még úgy tanított a nagymamám, hogy válaszolni mindenkinek illik. Egyébként sem vagyok sértődős, inkább humorra veszem a dolgokat, de pénteken tényleg pocsék estém volt. Meg egész hétvégén sajnos. Azért remélem, ha lesz még tali, arról nem maradok le. Ki akartam vinni Amyt és Rambót, Hogy lássátok, kiknek nincs még befogadó családja, meg milyen tündériek. Egyre nehezebb lesz megválni tőlük.
Attól félek, hogy a végén mégis hatan maradnak, de így képtelenség foglalkozni mindegyikkel, még a 4 is soknak tűnik.
Hello! Nálam vannak elvihető, kézszelíd 9 hetes fehér dumbó babucikák, fiú is és lány is. Ha gondolod, nézd meg őket, aztán választasz. (Vagy nem). :))
Átküldöd nekem ide a képeket (kicsianna[et]gmailk[dot]com)? És akor felrakom a fotoalbumomra. Ricanta képei már fent vannak, Vlad nem akart közösködni =D
Igen, az előzőeket láttam (eddig nem). A mostaniak is jók:) Remélem, nem lesz senki beteg végül a kivitt patik közül. Meg hogy legközelebb mi is megyünk.