És dzsu-li a l57-ben megmondta a frankót. mi ez történelemóra?:)
a törzscsikorgatásra is tudnék most kötözködni, olyan hangulatban vagyok, de benntartom, és akkor bizonyára menni fog a csikorgatás.
Egész hajnalban esett az eső. Verax egyik válogatott rémálmáról számolt be, nem kevés áthallással. Kis vita robbant ki a topic indításának körülményeiről. Béla bácsi, a III/I. 17. egykori kiemelt főoperatív tisztje elaludt, így Morticiával Ozagen cseveghetett az állatokról. Iago szemlélődött, és hatás-ellenhatást várt. És, persze, a jó öreg Velo-Zéró megmondta a frankót.
Na, ezt ne. Vedd figyelembe, hogy számkivetettként fungálok itten, akkor jövök, amikor hagynak, amíg ki tudom kerülni a tilostáblákat. És ez törleszkedéssel is jár. De az efféle kompromisszumok hasznosak is lehetnek.
Hö.
Ps.: Mié nem iszol Black Jacket? Annak frankóra nem van poloskaszaga.
A topic minden ellenkező híresztelés ellenére fungál, a topicgazda él és virul, kissé piros a szeme, és hasogat a nyakszirtje, hö, de a helyén van, mint Bibó István november 4-én, 1956-ban.
Ez nem az atrocitások topicja.
Rövidesen a Fogcsikora újabb szolgáltató rovattal gyarapszik.
egyébként meg kell állapítanom, hogy velorexnek a keleti pu hasonlatával volt némi igazsága, futnak síneink ezerrel, a párhuzanmosok meg a végtelenben isszák a calvadost.
én meg itt ültem egész este, éjjelbe és viszkibe fordultan, ami már csak azért is érdekes, mert amúgy, mellékjesen utálom a viszkit, mert poloska szaga van.
nyomatom maguknak itt a zenéket - oké, a vége felé volt bennem kis kaján rosszindulat is, mert be se kukkantottak - de az, hogy két küósza beszóláson túl semmi....
és egyenesen felháborít, hogy önök egy kicsavart idôzónapörkölt mellett ülnek itt, tisztára horror. naná, hogy ilyenkor hajnalig nem lehet magukba életet verni.
ezentúl egy darabig csak tômondatokban szólok magukhoz.
így megy ez.
pl. apánk is sokat veszekedett velünk; nem kellett neki a kutya. aztán egyszer úgy történt, hogy hazavitt egyet, mert úgy alakult. sokat tanultak egymástól.
azóta ez a kutya a szüleim következô hülyegyereke, van ilyen gyanúm. mellékelve még egy ilyen állat, csak kicsit nagyobban.
különben félhetek. vizualice valami olyasmit láttam bele, amit talán nem illedelmes dolog mondani, de mindenképpen helyénvaló; nem szabad gondolni rá;, mert elenyészik...szóval sehol sincs, nem tettenérhetô, de fenyegetni, azt tud.