Ide jöhet minden, ami Kecskemét és
mikrokörnyezetének tömegközlekedésével kapcsolatos, beleértve a helyi-
és helyközi járatokat, munkásszállító és szerződéses buszokat is.
Azt hiszem, még ősszel az egyik hsz-ban írtam, hogy a jelenlegi tendenciákat figyelve, kb. 2010 végére szűnik meg teljesen a helyi járat Kecskeméten... Szerintem nagyon reális időpont..., ha ez így folytatódik... :S
Az is bocsi tévedtem! :) Más: GPE-759 és a GTR-510 felújítás alatt van, LLM-091-re légkondit szerelnek fel. Idei nyári leállítás áldozatai:BOP-328,BPF-011,BPF-016,BPF-017,BPF-026,BPF-051,BOP-316,BPF-050,GSG-335,GSG-336,KPY-624,FLX-483. GVM-005-be osztott idő alatt kicserélték az üléskárpitokat kékre. :)
R.I.P: Meg egy 266-ost is selejteztek ,de nem ismertem fel ,hogy melyik volt.
A holnapi Múzeumok éjszakája rendezvény sorozat autóbusz vonala, és menetrendje: (majdnem jobban lefedi a várost mint a közgyűlés által megrendelt helyi autóbusz vonalak)
Én úgy tudom ,hogy mind a két kocsi Szabadszállási . De csak a BPF-050 csinálja egész nap szinte a Kmét.-Szabadszállás járatot a KPY-629 meg megy össze-vissza. De javítsatok ki ha tévedek! :)
Arra gondoltam, hogy most a nyáron kellene tartanunk egy topik találkozót, ahol a "vidéki" kollégák is részt tudnak venni. Az időpontról, és a helyszínről (valószínűleg Noszlopy) Ti döntsetek. Olyan időpontot válasszatok ami mindenkinek jó!