jóvanna, énisquvaboldog vagyok emiatt a kiba4esmetrómiatt, de még ne temessétek el a bulit, mégmakörbetelózok, ha összejön meazazigasság, hogy télleg nem akarom, hogy hasfájos legyen
ja és Müan most sajnálom igazán, hogy nem tudtam veletek menni Kielbe....
Egy matekprofesszor késõ este sétál hazafelé, amikor a sötét sikátorból elõbukkan egy rablóbanda, és ki akarják rabolni. Hirtelen azonban feltûnik egy fekete maszkos, köpenyes kardforgató, s móresre tanítva a rosszfiúkat megmenti a tanár életét. - Ki vagy te?- kérdi a megszeppent pedagógus. Az álarcos nem válaszol, csak egy nagy Z betût karcol a kardjával a falba. Erre a prof: - Köszönöm, hogy megmentettél, egész számok halmaza!
bazze, minket nem zavartatok... máskor tovább kell maradni, aztán jobban érzed magad másnap. Én még megittam a maradék bort, mikor elmentetek, úgyhogy nekem még most is fáj a fejem.... (látogatókat mindig szívesen fogadunk, mert nekem kiváló alkalom a bekómázásra... bár egyedül is szokott sikerülni, de így legálisabb íze van)
Serlock!
Király kiscsávó Olivér, nem is értem, kire üthetett? Bár az alapján ahogy a pálesz meg a sör érdekelte van sejtésem. Legközelebb majd úgy készítem a májam, hogy tudom hogy nem zavarunk, akkor maradunk tovább, bár egy kicsit így is fájt a fejem reggel.
na vazzé én meg szakadó esőben végigdógoztam az estét.....erre csak egy TOTÁL RIKÁLOS: sze-me-teeeeeeeek-et tudok mondani!!!!
akko ezek szerint poronyt a láthatáron, bár gondolom ezt még nem mondták el senkinek...tsináljunk egy pletykát!!!! bár ahogy Müan barátunkat ismerem Veszprémben nincs ember aki nem tudná...
Ja és bocs, de remélem összejön a következő héten a gyerekköszöntő buli, sajnos most nem jó...azért gyertek minnél többen, jövő szombat oks.
Eloszor megy fel a lany az udvarlo lakasara. - Azt mondta anyukam, ha barmivel probalkoznal, mindenre mondjak nemet! - mondja a lany. - Aha... es nem bannad, ha most megdugnalak?