Én úgy tudom, h a védelem így lesz: Hector--Cesar--Juanma--Capdevila, bár én Cesart nem szívesen látom a kezdőben....Dani Mallo-ra meg kiváncsi vagyok mit tud, mert eddig nem láthattuk a galíciai fiút :-)
Ezek jó hírek! Viszont a Sevilla ellen elég tartalékos lesz a védelem. Lehet hogy a kapuban Dani védők Capdevila--Romero--Hector---Pablo és úgy igazán nem lenne cseréjük. De a Sevilla 50 éve nem nyert nálunk.
Lendoiro szerzett 20 millát vmi angol befektetőtől a nyári igazolásokra!! Végre vmi jóhír.
Mostanában a Porto-s Diego iránt érdeklődünk, aki nem játszik sokat a csapatában, de sztem tehetséges, szal az jó üzlet lenne...
Remélhetőleg már megvan Lopo (Espanyol), Rodriguez (Malaga) és P. Alvarez (S. Gijon), róluk már azt irták egyes oldalak, h nyártól a Deporé
És még a fiatal Iago 2010-ig a Deporé, mert ugy szól a szerződés, ha 3 meccsen kezdő egy amatőr játékos az 1. csapatban, akkor onnantól 4 évig szerződése lesz a klubjával.
Jó lenne ha menne mert így lenne hely az ifiknek és Taborda úgyis magasabb és erősebb szóval tudná visszafejelni a labdákat, amit aztán lehetne lőni. Kicsit olyan mint a Huth a Chelseaben:) A Molinás hosszabításről én is olvastam a texten, de ha marad akkor minek akarunk a Gijonból igazolni egy kapust ha nem kettőt? A cserepadra tuti nem jönne senki.
Ja, legutóbb Iago-n Tristan cipője volt!!! Csóró srác, nincs neki tartalék.:) Tristan meg odaadta neki az övét, és azzal együtt gondolom bele is törődött, h nem fog pályára lépni.:)
Jövőre Xisco, Iago, Carill-nak hely kéne a keretben, mert így hogy csak 10 meccset játszhatnak ez kevés. A Depor B valószínű feljut a 2. osztályba mert 6 meccsel a vége előtt 10 ponttal at élen vannak! Akár egy pár a keretben nem játszó játékos lejátszhatna oda. PL Acuna, Cesar, Munua, Amo, Taborda és akkor máris lenne hely. De ha elmennek páran pl. Molina, Dani, Cesar, Amo, Victor, Scaloni, Dusher tőlem Tristan is akkor pláne lenne hely és igazolhatnánk 2-3 új játékost is. Vagy korai erről még beszélni?
Hallod, ez az Iago jól jáccik, meglepő, pedig csak 20 éves Remélem megnyerjük, ez a Villarreal azért nem az a Villareal aki kiütötte az Inter a Bl-ből...
Sorsdöntő meccsek jönnek: Villareal, Sevilla, Celta. Ha behúzzuk ezeket, reménykedem h meglesz a 4. hely. Elképzelhető, h botlik az Osasuna. Ki gondolta volna legutóbb, h kiüti őket a Getafe? Láttam a mi meccünk összefoglalóját és sztem Iago és Xisco most elkapták a fonalat. Meglátjuk...
Iago-t agyon dicsérték, mondjuk jól is játszott. Tristant meg lehúzták. Azt a nagy helyzetet azért illett volna berugnia. 2 pontra vagyunk az 5 és 6 helytől. A 4. szerintem nem lesz meg.
A hivatalos honlapunkon. www.deportivo-la-coruna.com-on. Bár az se magyarul van, de azért az angollal azt írtad vmelyest boldogulsz. Hétvégén Racing otthon 2án gondolom 5től. Kéne a 3 pont, bár az összeállítás érdekesnek ígérkezik. Hector lesz belső védő, Iago meg kezd. Fel van forgatva a csapat. És mit szóltok a tervezett igazolásokhoz?
Vasárnap 5-től a Santandert fogadjuk. Már most félek. :((( Beszélek valamennyit, bár ezt a cikket nem volt erőm végigolvasni. Az elején arról szólt, hogy engedik elmenni Caparróst, aki nem igazán ért egyet az átigazolási politikával. Aztán az volt, hogy kik jöhetnek a helyére.