Hát ennek nagyon örülök. Kár, hogy egy percet sem láttam a meccsből. Talán ismétlik valamikor. Főleg, ha ilyen esős az idő.
A következő körben még jobban küzdeni kell majd, de az is meglesz.
Torontóban.7:6,3:6,7:6-ra nyomta le Petit.
7-szer találkoztak,Pete vezet 4:3-ra,de az utolsó 3-at Haas nyerte.:-((
MUTASD MEG PETE!!!! Te fogsz győzni!!!!!
BRAVÓ PETE,CSAK ÍGY TOVÁBB!!!!
Mialatt örömködünk,azért lassan már fordítsuk tekintetünket és figyelmünket a Haas elleni meccsre,itt az idő a revansra,hiszen nemtudomhol épp a germán fiú ütötte el Petit a továbbjutástól.
Szóval Pete a feladat adott:bizonyítsd be a Tommy srácnak,hogy mit tud egy négyszeres US-Open bajnok!
HAJRÁ PETE!!!!!!!!!!!!!
Jelentem,én is az őrültek táborát gyarapítom,mint ahogyan sinisa is nagy Peti szurkoló,és a Grand Slam topicban lelkesen bíztatjuk is Petit.Ideje lenni visszanyerni az elvesztett adogatást!Nem kéne döntő szettre hagyni a dolgot Pete!!!!!
GYERÜNK!!!!!!
Az eső egyelőre csúnyán beleszól a dolgokba,lassan már többet esik mint Wibledonban.De ez nem zavarhatja meg Petit,és nyerni kell!!!!!!
GYERÜNK PETE!!!!!!!
Ha jól láttam az első szettben Rusedski 5-4-re vezet Pete ellen, de gondolom, hogy most sampras fog adogatni. A 2. meccs lesz az Armstrong-arénában, így szerintem kb. este 7kor fog sorkerülni erre a meccsre. Már várom.
Winning % on 1st Serve 37 of 59 = 63 % 37 of 43 = 86 %
Winning % on 2nd Serve 24 of 38 = 63 % 28 of 41 = 68 %
Winners (Including Service) 28 56
Break Point Conversions 0 of 1 = 0 % 3 of 8 = 38 %
Net Approaches 15 of 18 = 83 % 23 of 47 = 49 %
Total Points Won 80 101
Fastest Serve 122 MPH 130 MPH
Average 1st Serve Speed 108 MPH 118 MPH
Average 2nd Serve Speed 91 MPH 101 MPH
Peti most is csak 1 breaklehetőséget engedélyezett ellenfelének,viszont 21 ászt ütött. A kettős hibák száma azért picit nagy..de sebaj,belefért..
Grat Pete!!