Már a tököm kivan és gondolom rajtam kívül minden más "normális" fórumozónak is hogy ezt kell olvasgatnom gekkós témák helyett meg hogy tízéves gyerekek módjára szapuljátok egymást (kb 10 évesen a chat fénykorában nyomtam ilyeneket) meg kit érdekel hogy hogy néztek ki, menjetek el a sakk VB-re és karatézzátok le egymást vagy mittudomén de ezt itt mostmár tényleg fejezzétek be. Alternatív megoldás : nyissatok magatoknak egy "Felnőtten gyerek aggyal veszekedünk a semmin" fórumot és esetleg ott is megoldhatjátok a problémáitokat... EZ ITT NEM ERRE VALÓ!!!!!!!!!
De te sem érted! Én már rég befejeztem, nem figyelsz nézz időket! Nekem ha problémám van én oda írom és vállalom a véleményem nem pedig e-mailben fenyegetem! RÉSZEMRŐL BEFEJEZVE MÁR RÉG!
Hello! Picit figyelj oda. Kristóf Balázs registrált Dongal névre, és most azzal írogat. Ha én írok, az DonGal néven fut. Engem nem zavar, mondtam, ha van valami gondja velem, e-mailben beszéljük meg, ennek itt nincs helye. Én nem is foglalkozom vele.
Nagyon kemény dolog egy fórumon keresztül pattogni mindkettőtöknek mondom
Amúgy dongál neked nincs jogod kiadni senki adatait kinézetét mert ezzel személyiség jogokat sértesz amit a törvény büntet!!!
Te is gyáva vagy mivel téged nem láttalak egy képen sem.
Arra kérlek titeket fejzzétek be és vagy hagyjatok minket fórumozni vagy ti is segítsétek az ötleteitekkel, tapasztalataitokkal mert ez iszonyat gyerekes amit csináltok
Én már rég befejezném de amikor parasztfalvi sakk matyik emaiban emberkednek mondhatnám úgy, hogy zaklatnak meg fenyegetnek azt nehezen viselem!Igaz BenGal vagy DonGal vagy RohanGal vagy mi a fasz a neved! Szerintem sakkoz aztán meg kuss!
Igen, annyi a különbség, hogy amikor elfelejtettem a regisztrációhoz tartozó jelszót, újra regiztem. Oszt eszembe jutott, mert megsúgták a Tolnai rémek. :) Apikáim!
A két üveg ahol össze ér egy műanyag csík van beragasztva mert kb 1cm van a két üveg között függőleges irányba
Az üvegen amit látsz keretet az igazából öntapatós szigetelőanyag amit olyan üvegekre szoktak ragasztani ahol bejön a cúg:) ez egy öntapadós szivacs szegély
Sínbe fut az ajtó fenyőfába nútot vágtam abban csúszkál
Nálunk egy Euphorbia Trigonia és egy ismeretlen növény színesíti a terkót.
A gekkók nem piszkálják őket, egyedül az ismeretlen növényke van "félretaposva" mert a falról fejjel lefelé lejőve először a cserépbe lépnek és onnan a földre. De ez is csak azért van mert közvetlenül a fal mellett van.
Góómbba szintén grat. a végleges terkóhoz, örülök, hogy átalakítottad szemből nyithatóvá. Érdekelne az ajtószerkezeted. Sínes, vagy görgős, mi az a keret rajta? Plexi vagy üveg? Feltennél az ajtóról pár képet ?
És itt a képek: (az utolsón tisztára úgy fekszik a gekkó mint a Flinestonesban a Dinó:) )
Arra szeretnélek megkérni hogy hagyd abba ezt a bosszú hadjáratot mert se eleje se vége nincs ennek a harcnak.Tudom milyen érzés ha az ember büszkesége sérül de hidd el a büszkeség is rossz tanácsadó tud lenni főleg ha haraggal társul
A történelem során rengeteg ember halt meg pusztán emberi büszkeség indittatásaként...............de azóta eltelt jó pár száz év
Gyere és fórumozz velünk ahogy eddig és a többieket is kérem hogy fogadjuk szívesen balázst de szerintem ezt kérnem sem kell.
Én többet nem kérlek erre te döntöd el mit teszel
Gondold csak végig mitől is férfi a férfi..................persze csak ha van kedved hozzá :)
Szerintem hagyd, nem érdemes felvenni a kesztyűt. A legegyszerűbb módszer ilyenkor, ha valaki nem képes kulturáltan megnyilatkozni, hogy nem veszel róla tudomást. IGNORE ON!
Tőled kell annyira félni tökös Tolnai keménycsávó? Offolod a topicot? Fenyegeted a békés topiclátogatókat? Marha kigyúrt keménylegény vagy, ha jobban megnézlek!! Te vagy a bal oldalon, aki áll, ugye Api? Vicces!
Szeva!Hozzád ki szólt api! Szerintem maradj a parasztok és a lovak közt api!Legyél kemény és mutasd meg, ebben minden pancser nagyon jó, kérlek tiltass ki. Csak azt nem tudom azt, hogy fogják hívni sakk vagy matt vagy van még egy lehetőség agy paraszt feltörése! Szevasz! Api!
Szia! Nekünk is van élő növény a terkóban,2 Aglaonema modestum és egy kicsi "gyompálma".Az aglaonemának vastag húsos szára van, és nagy , kb tenyérnyi levelei.Ezekről szokta a vizet nyalogatni a gekkó.(Madagaszkári)Cserépben vannak a növények, körülöttük fenyőfakéreg.Ahol a lámpához nagyon közel volt egy levél, kicsit megsárgult, de amúgy jól vannak, már majdnem másfél éve laknak így együtt.