És ha már így benne vagyok a keresésben szükségem van még egy olyan gázolajszűrő házra amin van légtelenítőpumpa. Ezt lehet, hogy csak a 240D 3.0-ra szerelték. De hátha nem. Arról is teszek fel egy képet, de elég rosszul látszik, hogy milyen.
Állólámpáshoz keresek kiegészítő biztosíték dobozt. Ez egy kb. 3x4cm-es doboz amiben 2db biztosíték van. Általában a nagy biztosíték doboz mellett szokott lenni és ritkán a tűzfal jobb oldalánis egy kis konzolon. Ebből kell nekem 2db plusz 1 teteje, mert az enyémről hiányzik. Próbálok keresni egy képet is mindjárt, hogy mire gondolok. A számom 707707735
A közép box nagyon hasonlít a 123-as ra csak az oldalán van egy hurka elöl. + a közép konzol műanyag más. + A biztonsági övnek nincs kilyukasztva hátul.
Nem tudom, megy hátrafelé is tartó? Mert itt alul van az üzemanyag tank. Ez oéyan ahol csak a lökös alatt van egy vízszintes felfogatás? Mert akkor jó lehet....
Nemtudom hogy tudna-e segíteni keresek w115-be bézs színű ajtókárpitot mind a négy ajtóra és egy középkonzolt+a belső tükörállító gombhoz egy fém díszlemezt .
Szia! a hátsó lámpáknál olyan megoldást tudsz alkalmazni hogy van a Body 940/300 tömitő ami nem szárad meg ezeket szokták Pl:a kárpit alá,régi tipusú szélvédökné,l illetve tető ablakoknál,és a lámpáknál használni,ha kell tudok neked ilyet postán küldeni 1676 ft+posta költség.üdv
Régen írtam már ide, de van egy idegesítő problémám.
Beázik a csomitartó de nem kicsit.
Ezelőtt 2gen állólámpásom volt, az is mindig beázott, most 123-as van, ez mégjobban beázik
A kédert az állólámpásba beragasztottam, de nem sokat segített, nem tudom pontosan hogyan kellene a profilnak állni a vályúban. Ráadásul úgy látom mindkét tipusnál elég rendesen szivárog a víz a hátsó lámpa környékéröl is.
ha valaki tudná a megoldást nagggyyyon megköszönném....
Szia! Igen, oda is húztam egy piros nyilat a fotón. Miként tudnánk ezt az üzletet lebonyolítani? Írsz nekem emailt? sgabo kukkacz w123club pontttt hu Köszi. Üdv!