Szia Bazikroland segitsegedet kernem,nekem is van egy 607-es peuget csereltem kijelzot c5-re de nem ismeri fel a cd tarat iesmi problemad nem volt? Erre email cimre irj kagi23@citromail.hu udv Istvan
Az izzó cseréhez kell némi kézügyesség egy tükör hogy lásd hogy mit csinálsz , a csatlakozót egy kicsit el kell fordítani utána lehúzni az izzóról , ezután a rögzítő rugót /drótot/ ki kell akasztani ez néha elég nehéz el szokták görbíteni aztán néha sokat kinlódunk vele .
Egy kis segitséget szeretnék kérni atekintetben, hogy van egy 2006-os évjáratú Peugeot 607 HDI 2.7-es szgk és annak két kerekében van keréknyomás érzékelő szenzor de a rendszer érzékeli is de nem mutat semilyen értéket kérdésem az lenne,hogy nem is kell neki értéket mútatni ? vagy csak akkor jelez ha alacsonyabb a nyomás a kerékben? vagy kell jelezni értéket?
Egy kis segítséget szeretnék kérni, az elektromos tükrök kapcsán.
Enyém sajnos nem hajtja be magát. (csak a tükör vezérlő és annak fűtése elektromos.)
Az lenne igazándiból a kérdésem, hogy áttehető-e az a verziós tükör amelynek a behajtása is elektromosan vezérelt?
Ha jól sejtem két vezetékről lehet itt csak szó amely a behajtó motort vezérli. Ha az autót lezárom a távirányítóval, majd még egyszer rábökök a lezáró gombra akkor a kocsi újra aktiválja a lezáró üzemmódot, de csak egyet villan az index. Ha jól tudom ilyenkor kellene a forgató motort aktiválnia.??
Lenne két komlett elektromos tükör melyhz hozzájuthatnék, csak nm tudom, hogy hol kellene kezdenem az ellenőrzést.., Egyáltalán bent lehet-e a behajtó motor vezetéke.. :(
Ha valakinek van tippje, ötlete, netán tapasztalata azt nagyon köszönöm..
Sziasztok,téves vásárlásból maradt meg egy peugeot 607 tempomat és rádióvezérlö kar szett pedálkapcsolokkal! Valakinek esetleg?Sajnos nem tudom melyik fajtába való!Kép mellékelve.
Nem kopogás szerű hang ez? Ha fordulaton tartod csak a motort pl 2-3-as sebességben 2000Rpm-en akkor nem hallatszik ez? Ha igen akkor szerintem porlasztó csúcs kopás..
Sokszor egy motorvezérlő frissítés segít ilyenkor, -Új intervallum készül a kopottas porlasztócsúcsokról meg minden másról és a motorvezérlő ahhoz mérten definiálja újra ilyenkor magát.. Nálam a 2-4 es hengerben lévő porlasztócsúcs közel 1-es értékhez közelednek már.. (páratlanok meg majdnem 0 közeliek..) A párosak még a tűrésen belül vannak így is, és a motor is csendes, de frissítés előtt,sajnos már hallatszott a hang az égés térből..
Idén fel kell újíttatnom a páros hengerek porlasztó csúcsait..
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek! Ma lettem figyelmes egy furcsa hangra a kocsiból
Ha gyorsítok minimum 50-60ra és leveszem a gázról a lábam akkor közepes erősségű kereplő hang érkezik..majd ha megint gázt adok eltűnik...és csak akkor van ha leveszem a gázról a lábam. Volt -e valakinek hasonló gondja?
A beszerelés nem nagy mutatvány, de tudok bent segíteni ha kell.
A cd-tár kerettel és oldalsó komplett kárpittal együtt 23e. Ez alatt nem akarom nagyon eladni mert nekem is pontosan ennyiben van. A cd-tárból 2db-ot vettem még tavaly, de felesleges a másik. Elég megbízható Japán gépek ezek..
Cd tár külön 15e kerettel együtt.
A BSI-hez való "tanítást" nem tudom vállalni. Azt nekem is a Győri Peugeot szervizbe csinálták gyári géppel. (5perces mutatvány.. amúgy 5500Ft-ot kértek, -30 percet számoltak.. :))
De szerintem Vannak itt a fórumon többen is akik ezt a részét neked már megtudják oldani. Betg-nek biztos van gépe hozzá.
Nekem sem volt bent gyárilag, de a helye elő van vezetékelve.
Csomagtartó bal oldalán lévő komplett kárpitrészt ha kipattintod, akkor látható az elővezetékezés. (Komplett bal oldali kárpitrészem is van, amely cd-táras flakk-al rendelkezik.)
A CD-tárat még a BSI-vel össze kell hangolni és már szól is.. (Konkrétan a média vezérlőben egy egyszerű relét kapcsolsz csak be vele mint egy butított plc esetén, innentől kezdve direktbe látja már a rádió cd-tár vezérlője a cd-tárat....:))
Eleinte én is gondolkodtam, hogy mit is tegyek, de sehogy sem akartam szétgányolni egy utólag beépített cd-s rádióval. Ráadásul a gyári Clraion autórádióban azért egy elég jó hangú végfok ic van.. Igaz a cd-tár mp3-at nem olvas, bár minőséget amúgy is minimum egy audio cd formátumtól várhat az ember.. (Szerintem!)
Ami viszont tuti, hogy az előolvasása, rázkódásvédelme és megbízhatósága messzemenőkig jobb mint a mostani 30-40e ft.os CD-rádióké...