Quick time player, Macromedia Flash, java, ezek telepítve vannak? http://www.mozilla-europe.org/hu/products/firefox/start/central.html Nézd meg ezt a hivatkozást és töltsd le ami kell neked.
Átáltam a Firefoxra. Azóta nem működik a google, le akar menteni ugyan valami search-öt a lemezre, de keresni nem hajlandó. Mellesleg az indexes képek sem nyílnak meg új felnyíló ablakban, pedig nem tiltottam le őket, ugyanakkor nem mondd semmit se a Firefox, hogy új felnyíló ablak akart volna nyílódni. Csak úgy szimplán nem történik semmit. Gáz. Valami Firefoxos guru segíthene, vagy kénytelen leszek visszaállni az IE/OE tandemre.
a szerkesztos resz CSAK ie-ben mukodik (igy irtak meg). Beallitasaidnal (itt a forumon, bal oldalt) allitsd at a szerkeszo modot ubb-re, es akkor ubb-vel tudsz formazni.
Ha magyar XP Prof alatt Firefox 1.0 -t használok, a fórum hozzászólás szerkesztőjében nem jelennek meg a formázásra szolgáló ikonok, és ráadásul kódokkal sem tudok formázni. Explorerrer minden rendben működik.
Tudja valaki ennek a magyarázatát, esetleg tud rá valamilyen megoldást???
attol fugg mit neztel, milyen extension-ok vannak fent, ilyesmi. De max inditsd ujra neha :) Fel giga memcsi? VM size, vagy Mem usage-et nezted? Bar nalam , ugy hogy folyton megy, ritka sikerul csak 100M fog tornaszni:) ha nyitva van jo sok tab es/vagy javas, flash-es oldalak tomege, akkor logikusan tobb memcsit is eszik.
XP-n Mozillát használok (valami 1.7.x-et) és négy napi levelezgetés meg visszafogott internetezés után laza fél giga memóriát evett meg. Ha csak a taskbaron a kis ikon marad, akkor is.
Ilyen még nem volt. Reggel közölte a Thunderbird, hogy a címlistát nem tudja olvasni, ezért létrehoz egy újat, és a régi fájlt .bak néven elteszi. Ezekután kaptam egy tök üres címjegyzéket. Próbáltam az abook.mab.bak-ot importálni, de nagyrészt üres címeket eredményezett és néhány keszekusza kódot. Szerencsére volt mentésem, így a tíz nappal ezelőtti címlistát vissza tudtam állítani, csak néhány címem veszett oda... :o((( Javaslat: Rendszeresen menteni a címjegyzéket! B®
Esetleg két nyitott tab, az egyikben 10, 20 vagy 30 percenként frissiti a tartalmat, a másikban pedig a "pihentetett" oldal. Mondjuk ehhez kel egy ReloadEvery 0.5 extension, azt viszont nem tudom, hogy Mozillához van-e ilyen (Firefoxos).
Nagyon egyszerü a magyarázat, bizonyos idő elteltével az inaktiv cuccz a RAM-ból virtuális memoriába kerül, ami emberek többségénel egy lapozo file (swap) a winchesteren. Amennyiben nagyon sokáig "pihenteted" a dolgot, akkor fordul(hat) elő, hogy előszőr "félóráig" keresi a swapben a lementett memoria szeletkét, mely tartalmazza a böngésződ állapotát (mely oldal, hányadik felénél, etc.), nagy nehezen megtalálja, és mivel "réginek" találja, megprobál utánanézni az esetleges változásoknak (ilyenkor nem frissit).
Na iyenkor van a székrekedéses felállás.
Tudom, nem a legszakszerübb magyarázat, de talán érthető ilyen alakban. ;-)
nemtom volt e már róla szó, de az miért van, hogy ha egy inaktív oldalt hagyok nyitva a mozillában pár óráig, akkor baromi nehezen áll fel az oldal a tálcából - ha pedig egy olyat, ami percenként frissíti magát (vagy elég, ha egy olyan van bent, avalmelyik tab-ban), akkor rögtön fel tudom hozni? ez általános, vagy másnak is időbe telik, amíg meg lehet jeleníteni egy pihengető oldalt?
Gondulom, véletlenül rákattintottál a "Képek tiltása a(z) ... helyről"-re egy jobbgombos legördülőben (például "Kép mentése más néven..." helyett). Jártam már én is így, onnan tudom. :o))) B®
ma egy nagyon furcsa dolog történt. a mozillám egyik pillanatról a másikra megőrült, és onnantól fogva egy bizonyos domain oldalain egyszerűen nem jeleníti meg a képeket. gondolom valami cache probléma lehet, annak ellenére, hogy már többször ürítettem, sőt töröltem is a cache-t. meg volt 1 újrainstall is.
1.0-ást toltam fel tegnap lelkesedésből, de a 0.8...9 akárhányas upgrade után kezdett nemműködni, és akkor hagytam a francba. Most megy, és frankón be lehet importálni az OE leveleket is, úgyhogy maradnék most ennél.
Arra érdemes még figyelni, hogy ha kijavítottad, és/vagy több fiókod van mint nekem, érdemes a jelszavakat törölni, hogy bekérje megint, mert kínomban már arra gondoltam, hogy azt gépeltem félre, és lehet hogy a sok próbálgatásnál lehet hogy tényleg így történt:-)
(Ilyesmin már nem is csodálkozok, ennél nagyobb szívás volt a pda gprs net beállítás, ott az init string paramétereinél idézőjellel minden telefonnal működött, csak a motorola megy idézőjel nélkül. Viszont azt így sehol nem írják le...)
Hányas thunderbirdet használsz? Mert nekem is hasonló problémám van annyi különbséggel, hogy nálam még az OE sem indul el. Smtp hibát ír ki. Lehet, hogy megróbálom én is ezt a variációt.
lehet valtoztatott a szolgatatod ;) amugy lehet tb-ben regen megsem, viszont lehet oe-ben nev@host-al kell megadni a valamit ami nem a usernev, es esetleg ebbol vette ki a nevet hostot, csak, hogy a usernek ne kelljen sokat gondolkodnia, igy kertek be:) de ezt mar csak te tudod:)