Morrr-ticia, jól találgatsz. Vagy rosszul találgatsz. Nem tudom, miről van szó, de nagyon, nagyon-nagyon irritál a téma. Rád ugrasztom a bolháimat, ha jó leszel.
talan ez a szabadsagerzet felerositene kicsit a qtyi jobbik enjet?...nem olyan fajta. egyszer mar majdnem elcsabult egy (kant-i) poraztol, de vegul inkabb elszaladt.
most ideallok, mert szeret acsarogni, hatha meglat es kozelebb jon.
azzal teljesen tisztában vagyok, hogy milyen ember az index harmadik legjobb feje :-)) de tényleg. viszont neki se jó, ha abban a hitben marad, hogy idézem:
" ezen nem szoktak itten megsértődni".
hiszen nem mindenki tudja, hogy ezeket nem kell teljesen komolyan venni. te tudod, én is tudom, meg tudják egy csomóan még. de akkor is, ha nem seggfejezi le a mit sem sejtő nickeket, neki is egyszerűbb lenne.
Milyen magambaszállni valóm lenne?Hülyeségeket beszéltem egy hülyeségbeszélő topicban.Ennyi,nem több.Jól megvédte magát!Én elolvastam a mai beszólásait,és rájöttem,csak arra várt,hogy előkerüljek,és jól a pofámba vághasson.de nencsak engem talált el,hanem eltrafálta a pol-pótkocsmát is.Kérdezem én:így kellett ezt elintézni?
Magába szállt már, lassan, de biztosan. Csak még nem tudja, hogy a büszkesége megörzése mellett is lehetne ő a kezdeményező fél a békülésben.
Pedig egyébként JÓ EMBER!!!
Küldj egy mail Neki, mellékeld azb egyik bagcsás fotót, egy jó receptet, és ne szégyeld kimondani, túllőttünk a célon.
Aranyos lány, de nincsenek jó napjai, biztos örülne néhány jó szónak...