Miért? Akkor sokkal demokratikusabb szavazás volt.
Akinek nagyobb bunkója (vagy ő maga is nagyobb) volt, az vezette a törzset tovább.
Gondolom a kiszavazó show is élménydúsabb volt, mint mostanában, danában...
Persze mondanom sem kell, hogy én vittem nekik a tűz titkát, nem pedig az a luzer figura, akinek késöbb a madár csípkedte a belsejét.
Szóval igazából nekem kellene vezetnem Budapestet, de nem érek rá. :)
u.i.
Hogyan csinálhatunk egyszerűen féreglyukat? Beterelünk pár politikust az Alagútba... :)
Amit itt csinálnak, az már majdnem demagóg. Kérem szépen, mindenki csak a főszékesváros polgárfőmesteri választásáról beszél. Ebben az országban van négyezer kis település, amely mind szeretne hat metróvonalat és csatlakozást a Plútóra. A gázvezeték csak a harmadik helyen áll a kívánságlistán.
Ez sajnos nem lehetséges. Rajk László egyszer a Lehel téren véletlenségből rápillantott élete fő művére és sírva fakadt. Mivel ez tavaly decemberben történt, így valószínű, hogy pár hét múlva megdönti a folyamatos sírás Guiness rekordját.
Szóval, ha kérhetem, csak a hivatalos rekord felállítása után kívánkozzon Rajk úr bőrébe, elvi okokból. Különben tetszés szerint lehet akár Rajk László, akár Demszky Gábor. Tájékoztatásképpen: 1 menet Rajk Lászlóság ára 1200.- ft/óra, tervezés közben 3000.- ft/óra, míg 1 menet Demszky Gáborság 300.- ft/óra, újraválasztása esetén 50.- ft/óra.
Corvin köz, kedves luron. Corvin köz. pongrácz Gergely bácsival együtt lőttük anno a gonosz ruszkikat. Potyka bácsi pedig eccer adott nekem egy jó tanácsot: Mindig oda állj, fiam, ahol a legtöbbet fizetik.
Tényleg, Ön mit ígérne, ha főpolgármester szeretne lenni? Demszky kétsávos autópályát építtet a Dunára, Gy. Németh minden autóba ültet egy fát, hogy tisztább legyen a levegő, Schmitt bankkártyákat osztogat, és elkölthetjük a megtakarított pénzét, Lajosné minden héten majálist tart, és a BKV-bérlet mellé kapunk egy virslit is, Csurka a XIII. kerületet áttolja Izraelbe.
De szégyellem. Ezért penitenciaként megyek két kört a piros (vörös, ugye), majd a fekete (mint gyász-szín, ugye) 56-os busszal. Sőt megtoldom! Megyek egy plusz kört az 56-os villanyossal is! Remélem így eléggé píszí vagyok. (ötvenhatos troli és metró nincs, úgyhogy azokkal nem tudok tiszteletkört menni)
Már megint kezdi? Nesze Ketchiizé! *kötőjelropogás* --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nem volt elég? Akkor tessék még! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lakik ebben a házban minden.... Valamelyik nap össze is cserélte a postás a Népszabimat egy másik lakó Magyar Nemzetével. Gondolom a kulturális pluralizmus nevében. Hát ilyen postások is vannak, kedves macska úr!
Vigyázzon zsosz! Lilly izé egy álnév! Őt valójában nem így hívják, hanem máshogyan, csakhogy - ellentétben ugye velünk, akik a becsületes nevünket használjuk, s még Ketchimicsoda is bevallja, hogy egy álnéven bujkáló kommenista ügynök - nem vallja be azt az aprócska körülményt. Úgyhogy mielőtt színt vall, éreklődjön utána szadeszos, fideszes és miépes körökben is, nem véletlenül az ő fizetett provokatőrük (vagy esetleg Demszky személyesen) rejtezik e név megett. Legyen óvatos zsosz! Nem szeretném ha egy szerencsétlen nyilatkozata miatt - de természetesen nem erre, hanem a négyes metró építésére hivatkozva! - lebontanák a házat, amiben lakik.