Hát én azt a lemezt a Smells Like... miatt hallgattam meg kb 2 évvel a megjelenése után először egészében. Mármint hogy amiatt nem hallgattam addig... na szóval érted.
a nevermind egy szám híján tökéletes, viszont a loveless nálam közel sem az. a tavalyi ff szintén egy szám híján, az arcade fire viszont nagyon. és akkor nekem még a flaming lips soft bulletin, lemonheds car button cloth, spiritualized ladies, a 90es évekből. idén nincs tökéletes lemez, minden lemezen minimum 2 töltelék szám.
ezerszer vegigbeszeltuk mar, nem valtozthat az ember azon hova szuletett, hagyd abba az irigykedest, nincs ertelme, a boards of canada meg muveszkedo es kesz, amugy glasgowiak, ami kozelebb van borsodhoz mint buda kertvarosahoz
Hat nalam ez pont forditva van. Amikor pl. a pasim kidobott, honapokig a Dry Your Eyes-t tudtam csak hallgatni, es kozben vigasztalhatatlanul zokogtam.
igen, a kortarsakhoz izles kell, nem pitchfork media....ilyen meg hogy "tokeletes lemez" nincsen, ez az egesz baromsag, es boards of canada meg beck raadasul, ccccc
Blur ügyben azért többet vártam volna tőled.. Parklife wazz, hova tűnt a híres szigor..? Mert ha már Blur akkor miért nem Modern Life Is Rubbish, vagy Leisure?