Akkor sejtem ki vagy::)) Ne ad fel, ismerek én is olyat, akinek ha megmondtad a véleményed,kizárt...
Asszem januárban megkereslek, ha Sabc tud egy telszámot majd hozzád...
És ne húzd fel magad az iq huszárokon..Tegnap este Sabccal beszélgettünk róla, de elég sokat röhögtünk az együgyűségén..Na erről ennyit.Sztem mindenki szarja le,majdcsak leesik neki..
Az lett, hogy megírtam ennek kölöknek, hogy az ilyen nethuszárok élőben általában icipici ponttá zsugorodnak, majd ezt a modi észrevette miután szóltam neki, hogy lacika viselkedése ezen a fórumon elfogadhatatlan, majd kitiltott egy hétre. Persze előzményeket nem olvasta el a bunkója. Így most fonzi vagyok :D
Rendes gyerek. nem olvastad, hogy fél 5-kor kel minden nap és dolgozik keményen? Mellette még középnehéz egyetemen teljesít, nem is akárhogy és még marad ideje, hogy hajnal 2-körül írogatott hozzászólásaiban, megossza velünk hatalmas élettapasztalatát.
Huhh kicsit visszaolvasgattam Lacika témában... :)
"Ja az IQ-ról meg annyit,hogy folyamatosan ösztöndíjat kapok egy közép-nehéz egyetemen!"
No ez a kemény... Apám te akkora gyökér vagy... IQ... pffffffff....
Itt vered magad hogy mennyi a lé otthon, de képes vagy felvenni az ösztöndíjat hogy nehogy jusson olyannak akinek esze van de nincs annyi léje mint nektek...
Volt anno egy csoporttársan köztársasági ösztöndíjas volt és tuti gazdagok voltak de irt egy levelet hogy nem kéri a $-t. És mellesleg szerény is tudott lenni pedig nem csak pézben tudott felmutatni valamit!!!!!
Bár kicsit elkéstek vele, mert már kevés informókus tudással, full legális, ingyenes fórumok vannak, ennél sokkal jobb kivitelben, mint azt Petyónál láttuk.
Neked sem volt túl nagy az arcod,mikor egy röpke leállítás után nem akart beindulni a 7-es,vagy rosszul emlékszem? És nekem szerinted miért nem volt nagy az arcom? Féltem tőled? Vagy apámtól? Gyanús... Olyan jól beraktad a gyári felfogatással az üléseket,hogy egyik ülés sem ment se előre,se hátra! Az a fél év max 3-4 hónap,abból 2 arra ment el,hogy leegyeztessünk egy időpontot! Mellékesen megjegyezném,hogy amikor mentünk az ülésekért,"egész véletlen" nem tudtál megjelenni! Apropó...Vaterán anno miért tiltottál le,mikor érdeklődtem az ülések felől? Érdekes dolgok ezek... Ha bilógia órára nem is sokat jártam volna,a kutyaszőrt akkor is felismerem! Én nem gondolom,hogy az újgazdagoké,vagy a gazdagoké a jövő mindenképp... Szorgalommal nagyon sokat el lehet érni! Sok ilyen példa is áll előttem! Mellesleg a biztosítót már az 1. héten elintéztük,de ez már nem tartozik rád! Azt pedig,hogy ki vesz meg kilóra és ki nem,azt honnan tudod? Sehonnan,mivel fogalmad sincs a pontos anyagi helyzetünkről! Lehet sokan megvesznek,biztos,hogy sokan nem!
Szerintem itt már kinőttek az emberek abból, hogy interneten keresztül hülyegyerekeket neveljenek. Jobban tennéd, ha elhúznál innen ... nem, nem azért mert van pénzed, hanem azért mert elkényesztettt taknyos vagy akinek 2 önálló gondolata sincs.
A szavaid úgy hangzanak, mint a rendszerváltásból hirtelen meggazdagodott, újgazdag, lókupecé. Azzal a különbséggel, hogy azok mostanra megtanulták befogni a pofájukat a vagyonukról. Ha apádnak van esze leállít, mielőtt azt is elárulod, hogy mennyi készpénzetek van otthon és hol a széf.