Ez a topic gyűjtőhelye mindazoknak, akik gyermeket szeretnének.
Mielőtt hozzászólsz, olvass vissza pár oldalt!
A topikban vezetett tábláról a leírást megtalálod ebben a hozzászólásban: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=67769219&t=9026561
Ulrike: ne parázz feleslegesen, csak nyugi, 4+6-nál még nem sokat lehet látni UH-al sem, főleg ha később volt peteérésed, reméljük csütörtökön már képpel jösz!!! és mosolygósan
Victorie: jaj, nagyon sajnálom, pedig annyira drukkolunk nektek! Majd írj ebéd őgyben, nekem csak a szerda nem jó.
vasbab: pont fordítva, 4 nappal kisebb a baba, az első UH-hoz képest (a nagyobb nem izgatna :))) )
Nyugi, a tünetmentesség ebben a szakaszban (sem) jelent semmit... Persze könnyen dumál az ember másnak, tudom, hogy ilyenkor mindenen megy a para. Fel a fejjel, mért ne lehetne valamennyivel fiatalabb a terhesség? Majd csütörtökön már látszik, aminek látszania kell.
Antibio mellett én Protexint szoktam szedni, abból is a Candid Plust, de van több változata is. Azt mondják, a Normaflore-ral ellentétben ebben többféle probiotikum meg prebiotikum is van. (A Normaflore-ban csak egyféle cucc van.) De más hasonló szerek is léteznek.
Victoire: Sajnálom. :-((( Nagyon-nagyon szorítok, hogy legközelebb összejöjjön!!!
Victoire : sajnálom :(( Mikor lesz a következő inszem?
Moninyufi: grat a jó eredményekhez, szerintem ne aggódj amiatt hogy egy icipicit nagyobbnak mondják.
Ulrike: nem lesz semmi gond, ott van a babád és kész! Bízz a jóban!
muzsa: :( drukk ehhez a ciklushoz!
Én épp "felfázással" küzdök, a délelőttöm maga volt a gyötrelem, Urogint kezdtem rá szedni tegnap,valamennyire hatott is, de elküldtem a férjemet valami durvábbért, hozott Monuralt, a doki azt mondta, hogy ettől mehet a babagyártás, a gyulladás sokkal nagyobb gond lenne. Szerencsére még csak a 11. napon vagyok, 3 napig hat ez az antibiotikum, ma és holnap kell bevennem egyet-egyet. Remélem peteérésre kiürül a gyulladás és az antibió is..(még jó, hogy van lh tesztem, legalább tudni fogom mikor van pé-m,.)
Mit érdemes az antibiotikum mellé szedni? Normaflore-t, vagy van valami jobb?
Tigrincs, köszi az érdeklődést. Pénteken reggel csináltam tesztet (az volt a 14. nap az inszem után). Hát persze, hogy negatív lett. Nem is nagyon részletezem, hogy hogy érzem magam. :((( Pénteken így már be sem vettem a progipótlást, és ma már itt is a mikulás.
Allia, kérnék szépen a mai nappal egy új ciklust. Köszi.
Sziasztok! Köszi a drukkokat és az érdeklődést! :-) Most jöttünk meg a nyaralásból egy kiadós leégéssel (valamiért úgy gondoltam, a hegyekben csak kellemes színt lehet összeszedni, de tévedtem), amúgy egyelőre csend és nyugalom van nálam, menzi sehol, a méhem néha szúrkál, de semmi egyéb.
Hétfőn végül is elmentem dokihoz, mert aznap utaztunk, és volt egy kis sárga folyásom, nem akartam, hogy ez gondot okozzon. Akkor voltam elvileg 4+6-on. A doki megvizsgált, csinált uh-t és azt mondta, van terhesség, de nem látja, hogy hol, a leletemre csak a méhnyálkahártya vastagodását meg a menzi kimaradást írta, és hozzáfűzte, hogy ez a terhesség jóval fiatalabb 5 hetesnél. Visszarendelt csütörtökre egy újabb uh-ra. De mivel tünetem ismét semmi, nem tudok nem arra gondolni, hogy megint az lesz mint legutóbb...
Tegnap voltunk genetikai UH-n, minden OK, nakiredő 1.4 mm, orccsont van, levették a terhes kisrutint meg a kombinálthoz a vért, jővő pénteken eredmény. Az picit aggaszt, hogy 13+1 nél 12+4 nek mérték, de ettől eltekintve minden okés.
Gerbera: jobb is igy, mert ha meg osszejott volna szegény férjedet hogy bántotta volna, hogy lemarad az első két hónapról (főleg meg ha hányós akkor neked is jól jön a támogatás)
Annyira remenykedtem, hogy ebben a honapban osszejon, de hat... ez van. A tegnap delutan amikor utazott el a ferjem akkor jott meg a havim. Erdekes, hogy mikor nem varom olyan pontosan jelentkezik :((
...most egy darabig csend lesz, mert a ferjem elutazott 2 honapra melozni Olaszorszagba... legkozelebb akkor majd novemberbe lehet ismet nekikezdeni.
Allia: kerek egy uj ciklust matol, csak ha 2 honap szunet van nalunk akkor azt nem tudom hogy minek lehet venni, vackolosnak vagy minek??
1 év és 3 hónap telt el Zsiga születése óta... Ivánnál kb. hónapra ugyanígy jött meg, kicsit több mint egy évvel a születése után... majd szólok Alliának, vagyis mondhatom itt, Allia? :)